Barbie Life in the Dreamhouse.

Barbie, My Scene, Basics, Monster High, Ever After High
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
mangusta
Kontakt:

Re: Barbie Life in the Dreamhouse.

Post autor: mangusta »

Skipper pisze:Kiedyś najmłodsza siostra Barbie nosiła imię Shelly. Czy ktoś wie dlaczego zamieniono na Chealse? Bo to, że z dorosłej Skipper zrobili nastolatkę i z blondynki brunetkę to się domyślam żeby każda była w innym przedziale wiekowym i żeby nie wszystkie były blondynkami.
Teraz Barbie ma 3 siostry: Skipper - starsza nastolatka, Stacie - młodsza nastolatka, Chelsea - sześciolatka ( a wkażdym razie w pierwszym sezonie były jej szóste urodziny).

Skipper
Kontakt:

Post autor: Skipper »

mangusta pisze:
Skipper pisze:Kiedyś najmłodsza siostra Barbie nosiła imię Shelly. Czy ktoś wie dlaczego zamieniono na Chealse? Bo to, że z dorosłej Skipper zrobili nastolatkę i z blondynki brunetkę to się domyślam żeby każda była w innym przedziale wiekowym i żeby nie wszystkie były blondynkami.
Teraz Barbie ma 3 siostry: Skipper - starsza nastolatka, Stacie - młodsza nastolatka, Chelsea - sześciolatka ( a wkażdym razie w pierwszym sezonie były jej szóste urodziny).
Wiem. Chodziło mi o to czy ktoś zna powód zmiany imienia najmłodszej z sióstr.

Awatar użytkownika
Amelia
Kontakt:

Post autor: Amelia »

Tego nikt nie wie. Nawet fani Kelly( w Europie znanej jako Shelly). Mattel w 2010 roku wprowadził na miejsce Kelly Chelsea. Jedyne informacje, które zlazłam są na stronie Wikipedii https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_B ... and_family.

Skipper
Kontakt:

Amelia pisze:Tego nikt nie wie. Nawet fani Kelly( w Europie znanej jako Shelly). Mattel w 2010 roku wprowadził na miejsce Kelly Chelsea. Jedyne informacje, które zlazłam są na stronie Wikipedii https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_B ... and_family.
Dzięki za link, bo wyjaśnił mi jedną rzecz. Myślałam i ktoś też to pisał na jakimś forum, że Christie zmieniono imię na Nikki, a to się okazało, że Nikki to młodsza siostra Christie.

Awatar użytkownika
Leela
Kontakt:

Post autor: Leela »

Co do zasady nie wierzę w info z Wiki ale poczytałam i zwariowałam. Maj gad, jakich sensacyji się dowiedziałam, muszę unikać Life In The Dreamhouse za wszelką cenę O.o
A co do Chelsea to wydawało mi się, że jej imię zmieniono aby ujednolić tę różnicę między Kelly / Shelly. A że wyszło bez sensu? No cóż, to Mattel.

Skipper
Kontakt:

Leela pisze:Co do zasady nie wierzę w info z Wiki
Też mi się wydaje, że trzeba do tego tak podchodzić. Przy opisie Skipper wynikało, że z 10-latki stała się nastolatką, którą teraz jest i ma 16 lat, a ona przecież była w tym czasie starszą nastolatką mającą 18-19 lat albo, że Barbie ma 16 lat. Nie wiem jakim cudem, ale ona we filmach ,,Barbie i jej siostry jadą na kemping", ,,Barbie i idealne święta" czy w serialu ,,Barbie life in the dreamhouse" wygląda jak młoda dorosła kobieta mająca 24 lata.

Awatar użytkownika
Mieszek81
Kontakt:

Post autor: Mieszek81 »

Myślę, że pora odświeżyć nieco ten wątek, zwłaszcza, że lalki z serii 'Life in the Dreamhouse' zaczynają pojawiać się na polskim rynku :D

Chciałbym Wam przedstawić wracającą po długiej nieobecności na rynku Midge!

Obrazek

Awatar użytkownika
mobe
Kontakt:

Post autor: mobe »

Jak ja kocham tą Midge! Mam na nią takiego smaka....

Awatar użytkownika
Only NM
Kontakt:

Post autor: Only NM »

Mieszek! Przez ciebie się ślinię! Pojawiać na polskim rynku? Czy jest jakiś sklep w Polsce który je sprzedaje?
Życie, to nie jest sport dla widzów!
- Dzwonnik z Notre Dame

Jeśli chcesz mnie odwiedzić kliknij TUTAJ

Awatar użytkownika
Pat
Kontakt:

Post autor: Pat »

Wiem że są w Toys R Us, a ja dzisiaj je widziałem w sklepie zabawkowym (żadna sieciówka, zwykły sklep).
Dolls... Dolls everywhere...

Awatar użytkownika
Nailini
Kontakt:

Post autor: Nailini »

Midge! :serce:
Az sie przejade do Toysow chyba..

Awatar użytkownika
Lacrima
Kontakt:

Post autor: Lacrima »

No i czemu mi to robicie.... Ona jest taka slodka, niewinna i kochana, ze chceeeee! Moze jakby rzesy nie byly rootowana szczecina to bym jakos przezyla :mysli:
You can't buy happiness, but you can buy dollies. And that's kind of the same thing.
Mój flickr: http://www.flickr.com/photos/108814335@ ... 910744495/

Awatar użytkownika
Mono
Kontakt:

Post autor: Mono »

Jak dla mnie ona ma dość dziwny wyraz twarzy, oczu dokładnie, ale nie potrafię opisać, co właściwie wyraża :mysli:
W świecie Barbie
W razie problemów, proszę o kontakt przez FB, dziękuję.

Obrazek Obrazek

Awatar użytkownika
Lacrima
Kontakt:

Post autor: Lacrima »

Mono, jak dla mnie to jest przestraszenie nowym otoczeniem? No i te oczy są takie wielkie, i mają takie mangowate błyski! :serducho: Po co jej dali rzęsy :/
You can't buy happiness, but you can buy dollies. And that's kind of the same thing.
Mój flickr: http://www.flickr.com/photos/108814335@ ... 910744495/

Awatar użytkownika
Stary_Zgred
Kontakt:

Post autor: Stary_Zgred »

Mieszek81 pisze:Chciałbym Wam przedstawić wracającą po długiej nieobecności na rynku Midge!
Mileńka :) Jeśli ją kiedykolwiek dorwę, to zmienię kolor oczu na orzechowy ale poza tym - żadnych zmian.
Obrazek

ODPOWIEDZ