Playline 2017

Barbie, My Scene, Basics, Monster High, Ever After High
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Pink Flamingo
Kontakt:

Re: Playline 2017

Post autor: Pink Flamingo »

Więcej zdjęć nowej Rockersówki:
https://www.facebook.com/barbiecollecto ... 6310098598

i chyba jakaś kolejna abominacja w tym temacie:
https://www.facebook.com/barbiecollecto ... 5103432052

Awatar użytkownika
Miranda
Administrator
Kontakt:

Post autor: Miranda »

Lalki jak lalki, ale z chęcią przygarnęłabym ich instrumenty.

Awatar użytkownika
EvilCupcake
Kontakt:

Post autor: EvilCupcake »

Czekam na hejty z tublr "Dlaczego biała lalka ma afro?!". XD
A tak na poważnie, to podoba mi się tylko spódnica od saksofonistki.

Awatar użytkownika
Czarnab1
Kontakt:

Post autor: Czarnab1 »

Mi się podobają instrumenty muzyczne i lalka z afro :serducho:

Wiecie może jak nazywa się ten połyskujący materiał, z którego jest uszyta spódnica saksofonistki?

Awatar użytkownika
ingrid
Kontakt:

Post autor: ingrid »

U mnie również wrażenie, że instrumenty wypadły dość intrygująco, stroje i lalki już niekoniecznie. Nawet potencjał gdzieś tam jest odczuwalny, ale jakoś niespecjalnie czuję te lalki na półce, jako ekspozycja, według mnie zabrakło jakiejś spinającej całość klamry. Nie za wiele mają do pokazania te modele, a dla dzieci, to chyba słaba seria, bo które dziecko, czyli człowiek w wieku rozwojowym marzy o tym, aby być saksofonistą i do tego gustować w takiej melodii? Tak jakoś troszkę zbyt poważny i zbyt dojrzały temat kierowany do osób młodszego dzieciństwa, natomiast dla nastolatek całość jest zdecydowanie zbyt uproszczona i zbyt uboga. Po prostu na mój gust totalnie nie trafili z tą serią, pewnie dlatego tak bardzo działa na nas drażniąco, gdyż trudno w niej znaleźć punkt zaczepienia.

Awatar użytkownika
Neytiri
Kontakt:

Post autor: Neytiri »

Ja chcę pannę z afro! Jaka ona fajna :D

Awatar użytkownika
Aarjelin
Kontakt:

Post autor: Aarjelin »

ano panna z afro cudna, taka przesympatyczna :D tylko nie mam pojęcia jak takie włoski pielęgnować :mysli:
"You surf the way you wanna surf, I'll surf the way I wanna surf." z cudnego "Barbie: Life in the Dreamhouse" x3

Awatar użytkownika
Pokrzyva
Kontakt:

Post autor: Pokrzyva »

A zauważyliście, ze tylko perkusistka jest ruchoma? :D Ciekawe, czy będzie różnica w cenie i jak duża, jeśli.
Tu powinien być jakiś motywujący, głęboki tekst.

niemiłamonika
Kontakt:

Post autor: niemiłamonika »

Ostatnio Mattel zaskakuje włosami u lalek. Podobają mi się kolory , zwłaszcza afro.

rafau-der-schlimmste

Post autor: rafau-der-schlimmste »

Lol
Ubiór skrzypaczki jest nie do zaakceptowania. Osoba z grubymi nogami nie powinna nosić legginsów z takimi wzorami.

Awatar użytkownika
Ciabas
Kontakt:

Post autor: Ciabas »

rafau-der-schlimmste pisze:Lol
Ubiór skrzypaczki jest nie do zaakceptowania. Osoba z grubymi nogami nie powinna nosić legginsów z takimi wzorami.
Hahahahahahaha :rotfl: Mattel i moja mama są odmiennego zdania xD
Chciałabym w każdym obudzić bohatera

Awatar użytkownika
Pink Flamingo
Kontakt:

Post autor: Pink Flamingo »

Ogólnie to ta seria słabizną wieje. I to wielka szkoda, bo materiał źródłowy i potencjał są ogromne. Pomimo kolorów i dodatkowych instrumentów w moim odczuciu jakaś taka bida z tych lalek. Nie trafia do mnie zupełnie Neysa w tym wydaniu, ten odcień pomadki i niebieskie pasemka jakoś nie grają mi ze sobą. Najciekawsza oczywiście jest jasnoskóra Mbili z blond Afro, prawdziwie urocza! I jedyna artykułowana, pewnie poszaleją z ceną przez tę perkusję.
W każdym razie, ja mam bardzo liberalne podejście do stylu i mody więc w moim odczuciu praktycznie każdy może nosić to, na co ma ochotę, co mu pasuje, w czym dobrze się czuje:) Tak też, niech grube osoby, a nawet lalki, noszą co im się tylko żywnie podoba ;)

Awatar użytkownika
VMarcin
Kontakt:

Post autor: VMarcin »

Kompletnie nie rozumiem tego waszego zachwytu nad ta afrykańską, albinosowatą kluchą? :co?: Ta lalka jest paskudna, kinol jak ziemnior, włosy jak przepychacz do klozetu, wszystko w niej jest koszmarne. A to, że ma raptem ciałko od starej fashionistki, to nic tu nie zmienia, dla mnie ta lalka jest najgorsza ze wszystkich. Czarnulka mi się podoba, ale fakt kolor ust przywalili jej okropny, lekkie podmalowanie brązową farbą i będzie miodzio. Ogólnie spaprali serię Rockers na całego... rockmenki ze skrzypcami i saksofonem... chyba "barbie disco polo wieś band", a nie Rockers!

ODPOWIEDZ