Playline 2017
- Kamelia
- Moderator
- Kontakt:
Re: Playline 2017
Widziałam takie duże Barbie w T'r'U ostatnio - nie świąteczne, jakieś inne. W ogóle mi się nie spodobały, więc nie przykładałam zbytnio uwagi.
Ubranka całkiem ładne.
Ubranka całkiem ładne.
- Annorelka
- Kontakt:
I znów faworyzowanie ciałka curvy. 
Ale Skipper dostaje kumpli! I to fajnych kumpli!!!
Ubranka i dodatki jak zwykle bardzo fajne, ale cenowo zdecydowanie poza moim zasięgiem.
Ale Skipper dostaje kumpli! I to fajnych kumpli!!!
Ubranka i dodatki jak zwykle bardzo fajne, ale cenowo zdecydowanie poza moim zasięgiem.
- Czarnab1
- Kontakt:
Dzisiaj też ją oglądałam w TRU. Ciało ma bardzo fajne. Zgrabne ręce, ruchome w stawach. Sukienka i buty całkiem fajnie zrobione. Tylko ta duża główka.... psuje całą lalkę.Pentesilea pisze:Widziałam takie duże Barbie w T'r'U ostatnio - nie świąteczne, jakieś inne. W ogóle mi się nie spodobały, więc nie przykładałam zbytnio uwagi.
Ubranka całkiem ładne.
Marzy mi się Size Barbie 36" z lat 80 lub 90-tych. To były lalki...
- Kamelia
- Moderator
- Kontakt:
Ale już nogi sztywne. Gdzie tu logika? 
- Czarnab1
- Kontakt:
Może zrobili sztywne żeby lalka sama stała. Stawy mogą wyrobić się z czasem. 
- arigato78
- Kontakt:
Ludkowie, mam zaćmę umysłu albo jakieś omamy... Czy w kontekście nadchodzących playline'ów pojawiły się spekulacje na temat powrotu gumowych, zginalnych nóg u lalek, czy mi się to przyśniło? Pytam serio...
- Pink Flamingo
- Kontakt:
Nadciągają ciałka MtM curvy w ciemnych kolorach - jeszcze nie wiadomo, jak będą wyglądały w produkcji pierwsze lalki nimi obdarzone, tutaj z główkami kolekcjonerskimi:
More Curvy Made To Move bodies in a darker skintone are coming soon.
by Pirazin, on Flickr
More Curvy Made To Move bodies in a darker skintone are coming soon. Mój flickr: http://www.flickr.com/photos/doll_enthusiast/
- BarbieDream
- Kontakt:
Na flickerze pojawiły się i jasne Curvy 
- Aarjelin
- Kontakt:
Pink Flamingo, ależ te główki mogą im spokojnie ostawić, nie pogniewamy się
a poważniej, chcę i już się doczekać nie mogę
właśnie, ciekawe jakie dadzą im głowy
a w sumie jakie by nie dali i tak chcę, w razie czego się coś dokooptuje
choć nie ukrywam, że wolałabym coś bardziej emocjonującego niż kolejną Ashę która skoro już miała swoją odsłonę MtM to teraz może dać innym panią zaszaleć ;p byle nie Millie AA 
"You surf the way you wanna surf, I'll surf the way I wanna surf." z cudnego "Barbie: Life in the Dreamhouse" x3
- arigato78
- Kontakt:
Pulchna Millie AA to byłby lekki hardcore :-) Ale... skoro Mattel tak bardzo ostatnimi czasy żongluje facemoldami, odcieniami skóry i kształtami, to wszystko jest możliwe :-) Może jakaś łysa, zezowata? Tak, żeby było inaczej...Aarjelin pisze:Pink Flamingo, ależ te główki mogą im spokojnie ostawić, nie pogniewamy sięa poważniej, chcę i już się doczekać nie mogę
właśnie, ciekawe jakie dadzą im głowy
a w sumie jakie by nie dali i tak chcę, w razie czego się coś dokooptuje
choć nie ukrywam, że wolałabym coś bardziej emocjonującego niż kolejną Ashę która skoro już miała swoją odsłonę MtM to teraz można dać innym panią zaszaleć ;p byle nie Millie AA
- Aarjelin
- Kontakt:
Gdzie, gdzie?BarbieDream pisze:Na flickerze pojawiły się i jasne Curvy
Variations of Curvy MTM bodies - looks like we will be getting four skintones. i kurczaki, te dwa pierwsze skintony trochę mnie skonfundowały
"You surf the way you wanna surf, I'll surf the way I wanna surf." z cudnego "Barbie: Life in the Dreamhouse" x3
- Czarnab1
- Kontakt:
Variations of Curvy MTM bodies - looks like we will be getting four skintones. Ja bym chciała po jednym z każdego koloru
- Pokrzyva
- Kontakt:
Wydaje mi się, że pierwszy to neutral, drugie pomarańczowy top, trzecie Asha i czwarte =???? XD
Czemu nie mogą wypuścić więcej czarnych całek nie-curvy, moja Christie będzie gruba... XDDD
Czemu nie mogą wypuścić więcej czarnych całek nie-curvy, moja Christie będzie gruba... XDDD
Tu powinien być jakiś motywujący, głęboki tekst.
- Soihime
- Kontakt:
Jezu, gdzie je można dostać? Brałam bym wszystkie! Jakieś chińczyki je robią? Myślałam, że są na razie tylko dwie artykułowane curvy!
- Dampirg85
- Kontakt:
Juuupiiii.... Nie mogę się doczekać tych nowych ciemnoskórych pulchnych ciałek.
Na pewno będę się starał zdobyć zwłaszcza ta najciemniejsze ciałko, a najlepiej w kilku egzemplarzach, bo niektóre moje lalki wciąż cierpią na syndrom sztywniaka.
Swoją drogą to ciekawe kiedy zostaną wypuszczone do sklepów?! Hm np. do tej pory nic nie wiadomo o tej latynoskiej pulchnej tancerce (Made To Move Dancer Barbie), której zdjęcia pojawiły się w sieci.
Na pewno będę się starał zdobyć zwłaszcza ta najciemniejsze ciałko, a najlepiej w kilku egzemplarzach, bo niektóre moje lalki wciąż cierpią na syndrom sztywniaka.
Swoją drogą to ciekawe kiedy zostaną wypuszczone do sklepów?! Hm np. do tej pory nic nie wiadomo o tej latynoskiej pulchnej tancerce (Made To Move Dancer Barbie), której zdjęcia pojawiły się w sieci.