Barbie - playline'owe nowości na 2014 rok

Barbie, My Scene, Basics, Monster High, Ever After High
Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Re: Barbie - playline'owe nowości na 2014 rok

Post autor: reiha »

Dziękuję za uświadomienie :serducho: Ostatnio Kerfur ładnie zniżył ceny lalek, może w przyszłym roku uda się upolować ubranka na podobnej promocji?

(a jakby ktoś chciał zobaczyć nowe konie od Mattela - link)

Awatar użytkownika
Pat
Kontakt:

Post autor: Pat »

To od mattela?... Jakoś mi ten fakt umknął.
Dolls... Dolls everywhere...

Awatar użytkownika
Mangalarga
Kontakt:

Post autor: Mangalarga »

Jednorogi, nie konie, jednorożec tak naprawdę nie jest tylko rogatym koniem ;)
Nie wierzę, że to przyznaję, ale nawet mi się podobają! Nie są przesłodzone, nawiązują trochę to tradycyjnego, średniowiecznego wizerunku jednorożca. A nawet troszkę przypominają mi jednorogi z Ostatniego jednorożca, co również zaliczam na plus!
Pewnie będą dośc spore, a szkoda, bo nawet bym je kupiła :D
Obrazek

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

W takim razie muszę popracować nad nazewnictwem :|
Na pewno są od Mattela, jak wejdzie się na stronę sklepu, to wyświetla się producent.
I właśnie nie wiem, czy będą wielkości standardowego konia Barbie, są robione pod wróżkę, a ona wygląda dziecięco.

ajatoco

Post autor: ajatoco »

To zabawki z serialu Mia&Me (oglądałam z córką kilka odcinków)i na pewno są od Mattela, widziałam je już na półkach ^^
Laleczka jest wielkości wróżek, taka anorektyczka, więc i "konie" nie są specjalnie duże ;)

Awatar użytkownika
Pat
Kontakt:

Post autor: Pat »

W sumie obejrzałem same zdjęcia (internet mi zamulał). Fajnie że od mattela, przynajmiej będą dobrej jakości. Szkoda że sztywne, podobają mi się.
Dolls... Dolls everywhere...

Awatar użytkownika
KiciaKocia
Kontakt:

Post autor: KiciaKocia »

Wyjątkowo mi się podobają - chcę tego w gwiaździste niebo! Jak jeszcze będą pasować mniej więcej na monsterki to jestem sold.
"Nikt, kto wymiotuje, nie wygląda elegancko, a już widok rzygającego smoka jest chyba najgorszy."

Awatar użytkownika
Grażyna
Kontakt:

Post autor: Grażyna »

Ja się zachwycam tym w kwiatowy wzór. ma taką cudną sierść na grzbiecie :happy: Gdyby tylko miał normalny włosowy chwościk (a nie te pseudo-kwiatki), wrzuciłabym go na łiszlistę.

-- 9 sty 2014, o 20:17 --
ajatoco pisze:To zabawki z serialu Mia&Me (oglądałam z córką kilka odcinków)i na pewno są od Mattela, widziałam je już na półkach ^^
Laleczka jest wielkości wróżek, taka anorektyczka, więc i "konie" nie są specjalnie duże ;)
Ajatoco, a wróżka jaka? Na żywo też taka sympatyczna? Od pewnego czasu chcę wróżkolalkę, a ta mi jakoś przypadła do gustu.
Obrazek

Awatar użytkownika
KiciaKocia
Kontakt:

Post autor: KiciaKocia »

Grażyna pisze:Ja się zachwycam tym w kwiatowy wzór. ma taką cudną sierść na grzbiecie :happy: Gdyby tylko miał normalny włosowy chwościk (a nie te pseudo-kwiatki), wrzuciłabym go na łiszlistę.

-- 9 sty 2014, o 20:17 --
ajatoco pisze:To zabawki z serialu Mia&Me (oglądałam z córką kilka odcinków)i na pewno są od Mattela, widziałam je już na półkach ^^
Ajatoco, a wróżka jaka? Na żywo też taka sympatyczna? Od pewnego czasu chcę wróżkolalkę, a ta mi jakoś przypadła do gustu.
Kwiatowy też nie brzydki. I jasnoniebieski obok gwiaździstego teź nie do pogardzenia. Jeśli będą znośnie kosztować to kupuję. (Mia też paskudna nie jest - jakby się ją dało przesadzić na bardziej ruchome ciałko to też chcę)
"Nikt, kto wymiotuje, nie wygląda elegancko, a już widok rzygającego smoka jest chyba najgorszy."

ajatoco

Post autor: ajatoco »

Grażyna pisze:Ajatoco, a wróżka jaka? Na żywo też taka sympatyczna? Od pewnego czasu chcę wróżkolalkę, a ta mi jakoś przypadła do gustu.
A nawet całkiem sympatyczna, choć ja sama za wróżkami nie przepadam. Jedyne co mnie w niej raziło to wmoldowane buty.

Awatar użytkownika
Annorelka
Kontakt:

Post autor: Annorelka »

Figurki i lala są śliczne, ale smuci mnie ile gadżetów robią do tej kreskówki. Jest fajna, przeurocza, a to może ją zabić w oczach ludzi jak np. Winx, na który to serial zaczęła się niesamowita nagonka po zalewie gadżetów.
Jeśli mogę jeszcze coś dodać, w kreskówce postaci (jednorożce też) mają bardzo fajny design, tekstury, kwiaty, nawiązują do np. obrazów Klimta.
Szkice koncepcyjne i ilustracje z książki bohaterki:
http://skudo.deviantart.com/gallery/39088085
Jeszcze oprócz Mii bohaterami są książę Mo i wojowniczka Yuko (szczególnie lalkową Yuko bym chciała): http://th07.deviantart.net/fs71/PRE/f/2 ... 5mbtyy.jpg
Albo rodziców księcia Mo, tylko ja uważam, że ich projekty postaci są genialne? http://www.mia-and-me.com/pl/centopedia ... krolewska/

Awatar użytkownika
karusia79
Kontakt:

Post autor: karusia79 »

A ja uwielbiam oglądać ten serial z moją córką. Marzymy o lalce Mii i jednorożcach Onchao i Lirii, a tu widzę , że marzenia się spełniają i jeszcze inne jednorożce wypościli :happy: . Kiedy można spodziewać się bohaterów serialu w Polsce drogi Mattelu? Chyba wyślę męża w delegacje po Europę w poszukiwaniu lalek :hyhy:

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Aaaa jaka genialna rodzina królewska :serducho: :serducho: :serducho: Chcę panią lalkę! Złole(?) też wygląda cool, zaraz poszukam odcinków :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Annorelka
Kontakt:

Post autor: Annorelka »

Teraz do mnie dotarło... chcę lalkę wężowej podróby Mendozy z TZMPoliteusa, yeah. XD
http://www.mia-and-me.com/pl/centopedia ... polytheus/
I fajne by były ludzka wersja Mii i Vincent i jej koleżanka, której imię zapomniałam. :P

Awatar użytkownika
Grażyna
Kontakt:

Post autor: Grażyna »

No i teraz zacznę oglądać bajeczkę o wróżkach :mur: :mur:
Obrazek

ODPOWIEDZ