DC SuperHero Girls

Barbie, My Scene, Basics, Monster High, Ever After High
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
takes
Kontakt:

Re: DC SuperHero Girls

Post autor: takes »

ciekawe ktorą postać wybiorą. O a tu jest też She-Ra! Ugh nie cierpie exclusives...

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Post autor: reiha »

Mattel will launch a 12-inch Katana action doll as a San Diego Comic-Con exclusive.
źródło

Awatar użytkownika
ingrid
Kontakt:

Post autor: ingrid »

Świetny projekt, szkoda, że znowu dla wybranych. Może otworzyliby jakieś autoryzowane sklepy w europejskich państwach? Chociaż po jednej centrali na kraj, z możliwością zakupu u nich lalki w cenie z Collectora, za te 50, czy 100 dolarów? Tak, aby można było dogadać się w ojczystym języku, złożyć zamówienie w ojczystej walucie i złożyć ewentualną reklamację, czy nawet bezpośrednio pojechać do biura konsumentów. Mogliby wydawać oficjalne katalogi i terminy składania zamówień. To by wiele rozwiązało, a tak popatrzeć sobie jedynie można.

Jak jakiś Kozak zakupi tę Katanę, to niech przynajmniej podzieli się na forum, zawsze jest szansa, że gdzieś, kiedyś, u kogoś się taką zobaczy na żywo i pomaca.

Dodam tylko, że z tych wszystkich prezentowanych, zapowiedzianych najbardziej wyczekiwałam na tę Azjatkę właśnie, aczkolwiek podejrzewam, że nie jestem pod tym względem oryginalna i myślę, że celowo wybrali unikatowy model postaci, na który wiele osób wyczekiwało.

Awatar użytkownika
trujewszczak
Kontakt:

Post autor: trujewszczak »

EvilCupcake pisze:I fotka. ;)
Obrazek
Co ona ma z tymi dłońmi? Tak, szukam wad, żeby jej aż tak bardzo nie chcieć. :'I

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

widziałam je w ofercie megadyskont, ale na razie nie ma ich na stanie. Może wreszcie do nas trafią :D
jakiś sklep w USA miał je na wyłączność chyba do któregoś czerwca właśnie, a ostatnio dostajemy szybko nowości, więc kto wie :>

emry
Kontakt:

Post autor: emry »

Mattel przysłał mi dzisiaj newslettera, że można już zamawiać: http://shop.mattel.com/family/index.jsp ... -Hero-Sets
Bumblebee mnie kusi bardzo.
"Wątpienie jest moją religią."
~Carlos Ruiz Zafón, "Gra anioła"

rafau-der-schlimmste

Post autor: rafau-der-schlimmste »

Mam Batgirl, Harley Quinn, Wonder Woman i Bumblebee. (zdjęcie na moim tumblr pod tagiem #dc super hero girls)

Pozostałe dwie aż tak bardzo mi się nie podobają.

Muszę przyznać, że te dziewuchy są bardzo ładne. Mają delikatny makijaż, miękkie włosy i artykulowane ciała (nawet w klatce piersiowej). Na opakowaniu jest napisane, że mogą same stać, ale ja miałem z tym mały problem. Teraz jak już je mam to one mi bardziej niż lalki action figures z włosami przypominają. I do tego, ponieważ to są bohaterki a nie modelki, mają bardzo muskularną budowę. Wiem, że taki zamiar Mattel miało i dalej mi się podobają. Zauważyłem, że Harley ma mniej włosów na głowie od reszty dziewcząt. Nic nowego - syndrom kucyka/kucyków (może nikt się nie spostrzeże).
Myślę, że lalki są wspaniałym dodatkiem do każdego kolekcji. Zawsze to coś nowego, a rozmaitość dla niektórych kolekcjonerów jest też istotna.

Jeszcze dodam, że były ciężkie do opakowania. Uważajcie, żeby sobie skóry nie rozciąć.

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

mi się podoba Bumblebee i Batgirl.
Są już na megadyskont, kosztują 78 zł, to całkiem kusząca cena, szczególnie biorąc pod uwagę z czego startowały u nas Everki. Ale jeszcze się wstrzymam ciutkę z zamawianiem.

rafau-der-schlimmste

Post autor: rafau-der-schlimmste »

To rzeczywiście z ceną nie tak najgorzej. U nas 25,99€. A w stanach 19,99$ :nie: Jak zwykle.

Za każdym razem jak odwiedzam ToysRUs czy Müller to półki są pełne tych lalek. Nie wiem czy tak szybko uzupełniają wysprzedane egzemplarze czy raczej nikt się nimi nie interesuje :mysli:

Awatar użytkownika
Chale
Kontakt:

Post autor: Chale »

Nie byłam pewna, gdzie to dodać także...
Starfire, Starfire na żywo i figurki. Gdzieś na tym instagramie są jeszcze pluszaki bohaterek i masa monsterek ;)

Awatar użytkownika
trujewszczak
Kontakt:

Post autor: trujewszczak »

Nie wiem czy to kwestia światła, ale na promo ma o wiele bardziej przyjemną twarzyczkę. Jeżeli zmienili jej mold, to na duży minus. Trzeba poczekać na pierwsze recenzje.

Awatar użytkownika
ingrid
Kontakt:

Post autor: ingrid »

Widziałam dzisiaj w Carrefour wszystkie 6 , całkiem ciekawe doświadczenie, lalki inne nieco od poprzednich, większe jakby, wyższe, masywniejsze, spore stopy, malusie dłonie. Cena ok 120zł, trochę drogo, jak dla mnie, liczyłam, że będą po 80zł może, chociaż, jak na nowość, to też nie jest tragicznie. Wonder Woman, którą kiedyś wpisałam na wishlistę nie zrobiła na mnie, aż tak ogromnego wrażenia, a do tego miała lekko niedopracowane oczy. Najładniej wykonana okazała się dla mnie Harley Quinn, tylko te moldowane malowane nogi nie każdemu mogą przypaść do gustu. Jakbym miała oceniać te lalki w skali od 1-6, to dałabym im 5 z minusem, nie są perfekcyjne, ale są lepsze, niż dobre. Buźki są w miarę dopracowane, nie zauważyłam drastycznych rozmyć, rozmazań, odprysków, czy skrzywień, jak to się już nagminnie lubiło zdarzać np. u Monsterów, nie mniej Wonder Woman miała jedno oko jakieś większe i maksymalnej perfekcji w zachowaniu symetrii niestety też nie było, ciekawe tylko, czy w przyszłości jakość będzie się trzymała tej przyzwoitej jeszcze granicy, czy zaczną robić kaszankę odwalaną na kopycie.

Awatar użytkownika
Manhamana
Kontakt:

Post autor: Manhamana »

Boleśnie zachciało mi się trzech z serii- boleśnie dla portfela.....

Już byłam o krok od zakupów w megadyskoncie, ale znalazłam tyle złych komentarzy, że poczekam.
Chyba, że ktoś z forum robił tam zakupy i ma dobre zdanie? Bo w przypadku mall.pl byłam zadowolona.
http://klinikalalek.blogspot.com/

Nie piję, nie palę, na lale wydaję cash :)

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

a hulahop? zamawiałam dwa razy z odbiorem osobistym, raz szło wieki, a raz dzień czy dwa.

ODPOWIEDZ