My Scene- my love ;)

Barbie, My Scene, Basics, Monster High, Ever After High
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Grażyna
Kontakt:

Re: My Scene- my love ;)

Post autor: Grażyna »

Pat pisze:A to moja najnowsza (i najbardziej wyczekiwania) my scene: http://lh4.ggpht.com/-zCfsPOPLhNg/UTZZ4 ... 0wodny.jpg (zdjęcie za duże, dlatego link)
Gratuluję! Miło pomyśleć, że mam w tym niewielki udział ;-)
Podoba mi się twoje zdjęcie - Sutton ma niezłe parcie na szkło i wpycha się w kadr :D Pewnie jest wniebowzięty, jedna Jai dała mu kosza, to od razu spiknął się z drugą :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Pat
Kontakt:

Post autor: Pat »

Dzięki ;) Mówiąc szczerze, Sutton ma taką pozę bo nie mieści się na prosto do półki, dlatego stoi oparty o rower :D A Jai... Cudna jest <3 Grażynko, to dzięki Tobie udało mi się ją zdobyć :*
Dolls... Dolls everywhere...

Awatar użytkownika
TheLoveDoll
Kontakt:

Post autor: TheLoveDoll »

Też uwielbiam my scene. Najbardziej marzy mi się Kenzie ale nigdzie nie mogę jej znaleźć.. ;(
Żyj i daj żyć innym

Awatar użytkownika
Cookie
Kontakt:

Post autor: Cookie »

Tak, Kenzie jest piękna tak samo jak Jai.;)

Awatar użytkownika
Toćka
Kontakt:

Post autor: Toćka »

Patrząc na te wszystkie serie my scene to aż się płakać chce, że nie jest się aż tak pięknym. Albo też łezka się w oku kręci gdy widzę je i wiem, że mieć ich nie będę... :(
http://msdollsquirrel.blogspot.com/ - Mój świat Zapraszam!

Awatar użytkownika
Grażyna
Kontakt:

Post autor: Grażyna »

No i mam problem. Kupiłam Westley, żeby zrobić z niej OOAKa, ale kiedy na nią popatrzyłam w realu, to się zakochałam. Nie wiem, czy chcę w niej cokolwiek zmieniać. To pierwsza i jedyna Westley, która mi się podoba. Ze scenek lubię Nię, blond Delancey i Nolee. Nie przepadam za Westley i Chelsea. A tu taka niespodzianka!
Moja panna (zdjęcia są takie sobie, bo dopiero przyniosłam ją z poczty, więc brak światła, w dodatku jest w stanie strupieszałym. W chwili obecnej moczy się w płynie :P )

Obrazek Obrazek

Boska :serducho:
Obrazek

Awatar użytkownika
Mono
Kontakt:

Post autor: Mono »

Mnie też bardzo się podoba :serducho: Ten uśmieszek ma z jednej strony uroczy, a z drugiej przebiegły :)

Swego czasu bardzo chciałam ją kupić, żeby miał kto obalić z tronu przywódczyni Delancey w moim stadzie MS, ale niestety ktoś mnie przelicytował :| Potem już nie trafiłam na nią na allegro.
W świecie Barbie
W razie problemów, proszę o kontakt przez FB, dziękuję.

Obrazek Obrazek

Awatar użytkownika
MajorMistakes
Kontakt:

Post autor: MajorMistakes »

Czy ktoś ma Pop Divę Kennedy? Pytam, ponieważ kupiłam jakiś czas temu "po dziecku" mając nadzieję, że ciałko ma inny odcień niż Nia. Okazało się, że lalka ma wmoldowane gacie koloru fioletowego, czyli dokładnie jak Nia, kolor też taki sam.
Zastanawiam się, czy to norma czy może jakaś podmiana, o której sprzedająca mama nie miała pojęcia :)
Wisdom comes from experience. Experience is often a result of lack of wisdom.

http://offwithmyheadhead.blogspot.com/

Awatar użytkownika
Magalita
Kontakt:

Post autor: Magalita »

MajorMistakes pisze:Czy ktoś ma Pop Divę Kennedy? Pytam, ponieważ kupiłam jakiś czas temu "po dziecku" mając nadzieję, że ciałko ma inny odcień niż Nia. Okazało się, że lalka ma wmoldowane gacie koloru fioletowego, czyli dokładnie jak Nia, kolor też taki sam.
Zastanawiam się, czy to norma czy może jakaś podmiana, o której sprzedająca mama nie miała pojęcia :)
Chelsea z tej serii ma inny odcień - bo Kennedy i Nia mają ten sam
Zapraszam - blog pod nowym adresem! ----> http://summerdollstories.blogspot.com/
Obrazek

Awatar użytkownika
MajorMistakes
Kontakt:

Post autor: MajorMistakes »

Czyli lenistwo producenta, nie złośliwa podmiana :) Szkoda, toć zawsze jeden odcień mniej.
Dziękuję za odpowiedź!
Wisdom comes from experience. Experience is often a result of lack of wisdom.

http://offwithmyheadhead.blogspot.com/

Awatar użytkownika
IHime
Kontakt:

Post autor: IHime »

Trafił w moje łapki łebek od mojej wymarzonej Barbie Wave 1 (chociaż taka w 100% nie jestem), niestety, w stanie nieco strupieszałym, po starciu z szalonym fryzjerem. Odziedziczyła ciałko po upgradowanej FF, łatwo poznać od której. ;) W zasadzie potrzebuje rerootu, ale ponieważ bardzo tego nie lubię, spróbowałam zamaskować niedostatki fryzurą.
ObrazekObrazek
Z przodu wygląda tak sobie, z tyłu całkiem nieźle.
ObrazekObrazekObrazek

Awatar użytkownika
privace
Kontakt:

Post autor: privace »

Grażyna pisze:No i mam problem. Kupiłam Westley, żeby zrobić z niej OOAKa, ale kiedy na nią popatrzyłam w realu, to się zakochałam.
Ona jest z fajnej serii Swappin Style, chyba jedynej z wymiennymi łbami ;) Mam je obie (http://for-barbie.blogspot.com/2011/10/ ... .html#more) i ta z krzywym uśmieszkiem jest jedyną moją scenką, która przesadziłam dzięki niesamowitemu szczęściu na ciałko fash.
Pat, zazdrość mnie skręca!-bo mam dwie podróbki Jai (jedną z simby, drugą całkiem chińską) a jeszcze mi się nie udało trafić na mattelowską w rozsądnej cenie:(

Awatar użytkownika
Majulika
Kontakt:

Post autor: Majulika »

IHime jest całkiem nieźle. Mam taką, ona ma chyba już firmowo dość lichą cieniutką fryzurę. i w błękicie skubanej do twarzy ;)
chyba była jeszcze seria z wymiennymi głowami, kóra ma takie wysokie fikuśne fryzury ale tam był tylko jeden łeb do wymiany( albo coś knocę ) ja bym chciała trafić te które mają wymienne same twarze ale ich jeszcze na allegro nie widziałam nigdy
a zapuściłam się na newest-oldest to jest swampin style 2 właśnie z tymi lokowanymi fryzurami a swampin style 1 miały po dwie głowy do wymiany

ODPOWIEDZ