Mold Kira
-
JoannaS
- Kontakt:
Mold Kira
Chciałabym mieć Kirę w wersji jak z serii Basics, zrobiłabym jej czarną sukieneczkę i dała czarne buciczki...Która się najlepiej nada? Widziałam z linii Surf City na blogu u oli -o62 i np. tutaj https://www.flickr.com/photos/88407519@N05/8473816524/ wyglądają nieźle. Peruwiańska też wygląda fajnie: http://www.flickr.com/photos/7782165@N03/13973773387 . Podoba mi się, że nie mają gigantycznych rzęs, przez co wyglądają nowocześniej i mniej "lalkowato". Na allegro aktualnie jest koreanka i havaiian fun Kira - dość drogie i nie wiem czy na żywo ładne. Są też takie mniej świeże - ale co to za modelka by była po przejściach, zaraz by chciała pisać jakąś książkę albo by się barbiowym autkiem o lampkę rozbiła. W sumie na trupkowatą też trzeba by wydać 30 - 40 zł, może lepiej taką nówkę...Niektóre Kiry wyglądają pięknie a niektóre są jakieś prehistoryczne, a zdjęcia nie zawsze oddają dokładnie wygląd. Jaki byłby wasz typ?
- dollbby
- Kontakt:
Re: Mold Kira
ja Kiry lubie - sam mold to Oriental
)
Jeśli chodzi o przeszczepy, to z niektórymi jest ciężko bo ze starości? sa aż pomarańczowe... Ale niektóre nadają się idelanie
Ja jestem posiadaczek Hawaii Fun i lubię ją, mimo iż kolorem przypomina pomarańczę XD
Jeśli chodzi o przeszczepy, to z niektórymi jest ciężko bo ze starości? sa aż pomarańczowe... Ale niektóre nadają się idelanie
Ja jestem posiadaczek Hawaii Fun i lubię ją, mimo iż kolorem przypomina pomarańczę XD
- BarbieDream
- Kontakt:
Surf city to idelny wybór, bo lalka pasuje swoją delikatnością do reszty lalek i jej odcień dobrze pasuje do standardowego ciałka mm. Sama ją mam. Tylko ja dołączyłam ją do serii jeans.
Tylko jest problem, bo ta lalka jest ciężko dostępna... Ładnie wygląda też Kira Picture Pockets 

- Rudy Królik
- Kontakt:
No proszę jaki temat na czasie dla mnie 
Moldu Oriental nie cierpię, więc moja idealna Kira wygląda tak:

Pomimo, że mam tego OOAKa, to nadal nie mogę się przekonać do tych małych oczek...
Mam też Glitter Beach Kirę (no foto- sorki) i ona podoba mi się, bo namalowali jej szersze ślepia
Moldu Oriental nie cierpię, więc moja idealna Kira wygląda tak:
Pomimo, że mam tego OOAKa, to nadal nie mogę się przekonać do tych małych oczek...
Mam też Glitter Beach Kirę (no foto- sorki) i ona podoba mi się, bo namalowali jej szersze ślepia
-
JoannaS
- Kontakt:
Super ta w dżinsach i blondynka tez się wyrobiła dziewczyna. Nie jest tak, ze im nowsze tym mniej odjazdowy makijaż i wyglądają bardziej ludzko?
- BarbieDream
- Kontakt:
Mi się wydaje, że te nowsze i właściwie ostatnie Kiry są bardziej delikatne, wcześniejsze - takie jak Królika - miały bardziej wyraziste makijaże i czasem może być problem z doborem kolorystycznym nowego ciałka do główki 
-
JoannaS
- Kontakt:
Kupiłam trupkowatą Tropical Miko za 25zł, z połamaną szyją, przesadziłam jej główkę na ciałko Midge, trochę jest za jasne ale załóżmy że twarz jest cały czas na słońcu i się opaliła. Umyta uczesana jaka ona jest pięękna 
Surf city jest teraz na flte za 170 zł. Pod względem koloru to ciężko do tej mojej będzie dobre ciałko dobrać, bo jest pomarańczowa, może od Louboutina
Jak pozbieram wszystkie popularne moldy to zrobię selekcję, na razie 6 tylko jest na model muse - 5 basics i 1 Marisa, a reszta playliny na różnych.
Surf city jest teraz na flte za 170 zł. Pod względem koloru to ciężko do tej mojej będzie dobre ciałko dobrać, bo jest pomarańczowa, może od Louboutina
Jak pozbieram wszystkie popularne moldy to zrobię selekcję, na razie 6 tylko jest na model muse - 5 basics i 1 Marisa, a reszta playliny na różnych.
- barbusia77
- Kontakt:
Mnie się bardzo podoba ten mold
Jednak sam mold to nie wszystko bo żebym kupiła Kirę musi mi się podobać makijaż,usta i wlosy. Nie lubie Kiry z wielka poczochrana grzywą
i naciapanymi powiekami. Moje faworytki to TROPICAL Splash,Chinese Kira(DOTW) i SURF CITY Kira 
<3
-
JoannaS
- Kontakt:
- Lacrima
- Kontakt:
Ja posiadam tylko very velvet kirę, idealnie pasuje na klasyczne fashionistkowe ciałko i do tego pasuje stylem malowania do tych nowszysch lalek. Jak kupowałam to miałam pewne obawy bo na zdjęciach w internecie nie wygląda oszałamiająco, a juz kilka kir miałam i jakoś żadna mi nie podeszła, ale ta na zywo jest śliczna, aż oczy ciężko oderwać. Jedyny mankament to brak przedziałka bo to lalka z kucykiem, ale jak jej założyłam opaske to wygląda tak slicznie że ten przedzialek jest jej niepotrzebny.
You can't buy happiness, but you can buy dollies. And that's kind of the same thing.
Mój flickr: http://www.flickr.com/photos/108814335@ ... 910744495/
Mój flickr: http://www.flickr.com/photos/108814335@ ... 910744495/
- Lunarh
- Kontakt:
Moje ukochane "Kiry" to Eskimo Barbie z pierwszej serii DOTW, Tropical Miko (obie mam) oraz Sensations Becky, krórą jak na razie podziwiam tylko na czyichś zdjęciach.
- Neytiri
- Kontakt:
Też mam zdaje się Kirę Sparkle Beach, którą przesadziłam na ciałko Barbie Fashionistas Wild i nawet pasuje odcieniem. Chociaż w ramach przeprowadzonej stylizacji trochę podrasowałam jej makijaż i przyznaję, że dodałam podkład rozjaśniający na twarz. Dosłownie 
I mam też Very Velvet Kirę, ale moim zdaniem wygląda troszeczkę staro z tymi swoimi polikami, albo to tylko moja tak ma
Podoba mi się Butterfly Art Kira, ideał z czasów dzieciństwa
Niestety nigdzie żadnej nie spotkałam.
I mam też Very Velvet Kirę, ale moim zdaniem wygląda troszeczkę staro z tymi swoimi polikami, albo to tylko moja tak ma
Podoba mi się Butterfly Art Kira, ideał z czasów dzieciństwa
-
JoannaS
- Kontakt:
Butterfly art Kira jest po 66zł na flte. Zastanawiałam się nad nią.
-
JoannaS
- Kontakt:

Taka skromniutka panna u mnie mieszka, przepraszam za jakość, ale chciałam pokazać tę miłą buźkę.
- Rudy Królik
- Kontakt:
Peruvian Barbie z moldem Oriental, czyli Kira w Andach: