Owoc współpracy DC z Mattelem - w serii mają ukazać się 12-calowe lalki i 6-calowe artykułowane figurki przedstawiające nastoletnie bohaterki DC. Mają być dostępne na wiosnę.
CHCĘ! Wonder Woman i Supergirl wyglądają bardzo fajnie, tak jak figurka Harley (ciekawe czy zrobią z niej również lalkę). Bumblebee mnie nie przekonuje, ale pyszczek ma sympatyczny. Czy ciałka tych lalek nie przypominają wam trochę everkowych? Są takie bardziej kluskowate.
ALE! Niestety nowe zabawki zapowiadają nadejście nowego serialu, który zapewne będzie oderwany od świata DC.
Superhero High... Ok. Tylko dlaczego są tam też antybohaterowie? http://www.usatoday.com/story/life/2015 ... /73133572/
Przypomniały mi się te tajemnicze głowy, ale chyba są inne, co? Chyba głowy mają inne brody? Nie jestem dobra w rozpoznawaniu twarzy Mystery Dolls by sher179, on Flickr Mystery Dolls by sher179, on Flickr
Za dużo tych nowych lalek ostatnio. I do tego wszystkie są fajne - Star Darlings, nowe ciałko Barbie, Everki, Następcy... i teraz te. Na całe szczęście superbohaterki najmniej mi podpasowały.
Najbardziej ciekawi mnie Poison Ivy, bo ruda i blada XD Nie siedzę w uniwersum DC za bardzo, więc postacie jako takie mnie nie interesują, bardziej patrzę na te lalki pod kątem ciałek i OOAKów (wciąż szukam odpowiedniej lalki do zrobienia Alice w wersji od McGee).
No i zniszczyli Harley malowanymi gaciami. ._. A Ivy chyba powinna być zielona? Bluszcz bez zielonej skóry to zwyczajnie Pamela, a z drugiej strony ani jej ani Quinn nie powinno tutaj być, bo przybrały te tożsamości gdy były dorosłe. Z tą fabułą się nigdy nie pogodzę. XD