Szczerze mówiąc jest to moja ulubiona lalka ostatnich lat i muszę się przyznać, że zwariowałam na jej punkcie
Dlatego też na jednej nie poprzestałam
Poniżej kilka z moich dziewczyn LA Girl.

2015 Fashionista on M2M by Ivy Mae, on Flickr
Ururu pisze:Bardzo nie podoba mi się ta lalka, poza tym kojarzy mi się z taką jedną dziewczyną, która ją przypominała. Wygolone pół głowy do niej tak bardzo nie pasowało, wyglądała jak zbuntowane dziecko osiedla![]()
Ale Twoja wersja o ciemniejszych lokach i ta z długimi rzęsami są śliczniutkieBardzo ładnie Ci wyszło.
Hej Neytiri, dzięki wielkie, że zwróciłaś uwagę tej osobie, bo takie postępowanie faktycznie jest niefajne, ale są to zachowania nagminne w dobie internetu...Dollytopia! No właśnie, ta rerootowana ruda fashionistka jest Twoja? I to konto na Flickrze jest Twoje? Dziś ochrzaniłam jedno konto na Instagramie, że udostępnił to zdjęcie bez żadnego podpisu czy źródła: https://www.instagram.com/p/BGgkd4OGORE/. Nawet nie wiedziałam, że chodzi o Ciebie, po prostu skojarzyłam, że widziałam na Flickrze ;D
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość