Choć ładna ona i urodziwa, to jednak palmę pierwszeństwa zawsze będzie dla mnie dzierżyć lalka, którą miałam i zachwycałam się kilka lat temu, czyli ciemnoskóra Goddess z serii ślubnej.

To nie jest Goddess, tylko pierwsza Katniss ma ten mold, pozostałe dostały swój własnyNeytiri pisze:Katniss Catching Fire
Aaaa, dzięki za wyjaśnienie. Byłam przekonana, że skoro pierwsza Katniss dostała mold Goddess to następne też są tego samego rodzaju tylko zmodyfikowane. Jednak faktycznie na thebarbiecollection mold jest wskazany jako: "New Katniss Sculpt". Różnica jest subtelna, ale zauważalna, trochę jak odwieczne podobieństwo moldów Lea i Kayla, bo jeden wywodzi się chyba z drugiego.Mangalarga pisze:To nie jest Goddess, tylko pierwsza Katniss ma ten mold, pozostałe dostały swój własnyNeytiri pisze:Katniss Catching Fire
To akurat jeden i ten sam mold. Z tego, co się orientuję, w pierwszych wydaniach Lea (jako postać) była bledsza (i chyba, z założenia przynajmniej, Azjatką), Kayla za to była opalona. Pewnie stąd wzięło się mylne przekonanie, że to dwa moldy.Neytiri pisze:Lea i Kayla, bo jeden wywodzi się chyba z drugiego.
Nie, bo Goddess i Katniss to dwa różne moldy, Kayla i Lea to jeden i ten sam, tylko z dwoma nazwamiNeytiri pisze:To na tej samej zasadzie czy nie można przyjąć, że nowy mold Katniss, jest odmianą moldu Goddess?

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość