Roller Girl - Biczowe My Scene

Barbie, My Scene, Basics, Monster High, Ever After High
Awatar użytkownika
dollbby
Kontakt:

Roller Girl - Biczowe My Scene

Post autor: dollbby »

Mam chrapkę na cała Serię roller girl..
Narazie mam dwie
Kennedy i Westley
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Ma ktoś może resztę? Jesli tak i chętny oddac/odsprzedać to prosze o wiadmomośc na priva! Szukam tez rudej pretty in plaid!!

:serducho: :hyhy:
Ogolnie większość osób nie lubi My Scene... za zbyt duży łeb, "suczy" maijaż... ja też ich nie lubiłem, ale przekonałem się do tych biczowych! I najbardziej podoba mi się Westley/Madison!
A wy jak macie? :) Privace to wiem, ubustwiasz je ;D :jupi:

Awatar użytkownika
Gabby
Kontakt:

Re: Roller Girl - Biczowe My Scene

Post autor: Gabby »

A ja uwielbiam My Scene :D Miałam kiedyś ich kilka i były moimi ulubionymi lalkami - ze względu na twarz i artykulację. Niestety, nie wpadłam na to, że kiedyś mi się przydadzą i oddałam wszystkie :/
Moim zdaniem Roller Girl są świetne i mają bardzo fajne twarze. Mogłabym siedzieć godzinami i się na nie patrzeć ^^

Awatar użytkownika
dollbby
Kontakt:

ja tak samo - i jakby ożyły ;D ohhh Te początkowe nie sa tak łądne ... a te? Hmm schrupać jedynie ;) :hyhy:

Awatar użytkownika
BarbieDream
Kontakt:

Post autor: BarbieDream »

A ja ich straaaaasznie ni lubię. Mam tylko jedną My scene (nie oddam jej oczywiscie nikomu ;)), ale one są tak nienaturalne, że aż strach... Ale jeśli już - Madison/ Weastley jest z nich najładniejsza :)
A Ruda Pretty nie jest wciąż na all? ;>

Awatar użytkownika
Stary_Zgred
Kontakt:

Post autor: Stary_Zgred »

U mnie żyją dwa kloniki scenek marki "Simba" i póki co na więcej się nie zanosi. Lubie oglądać te laleczki na fotografiach, ale nie kusi mnie, żeby je do domu zapraszać. Nie dziwię się, że wzbudzają żywe emocje - ich twarze, styl ubiorów i ogólna ekstrawagancja nie pozostawiają ludzi obojętnymi. Rollerki podobają mi się ze względu na zmysłowe ułożenie ust, a'la Marylin Monroe i choć ich wzrok sugeruje, ze nadużywają substancji odurzających (nie patrzą wprost, tylko jakoś tak od niechcenia, leniwie), to w świecie lalek przypada im miejsce wielkich div.
Obrazek

Awatar użytkownika
dollbby
Kontakt:

własnie to leniwe spojrzenie jest w nich "do schrupania". A Pretty jest na all ale jakos nie mam weny zeby kupic... ;(

Awatar użytkownika
privace
Kontakt:

Post autor: privace »

Rollerki są moimi ulubienicami wśród scenek- Westleyki ci dollby zazdroszczę strasznie!
U mnie też rezydują na razie dwie z tej serii- Kennedy i Chelsea.
Stary_Zgred pisze:ich wzrok sugeruje, ze nadużywają substancji odurzających (nie patrzą wprost, tylko jakoś tak od niechcenia, leniwie).
fakt, chyba mają najbardziej zamglone oczka ze wszystkich scenek, co w połączeniu z tymi rozchylonymi wargami daje niesamowity efekt.

Awatar użytkownika
Bomba
Kontakt:

Post autor: Bomba »

U mnie mieszkają 3 scenki. Jedna tyle w życiu przeszła, że ze wstydu po kątach sie chowa i tylko czeka aż nauczę się robić rerooty i repainty. Mam chęć na jakąś Kenzie, ale nie mogę nigdzie jej znaleźć :)
We're all full of lies

http://szalenstwakamy.blogspot.com/ <--- blog lalkowy
http://fotomaniabomba.blogspot.com/ <--- blog nielalkowy, fotograficzny

Awatar użytkownika
Urshula
Kontakt:

Post autor: Urshula »

U mnie jest panna Westley z kompletnym wyposażeniem :) Jest mega sexy!Uwielbiam ją :)

Awatar użytkownika
Lacrima
Kontakt:

Post autor: Lacrima »

Uwielbiam My Scene :) są dla mnie symbolem niespełnionego dzieciństwa (jako 11 latka brałam udział w gazetowych konkursach rysunkowych by jedną wygrać, razem z koleżankami. Stawałyśmy na głowie poprostu, a obiektywnie mówiąc zawsze wygrywały jakies denne bazgroły więc uznałyśmy, że to ustawiane musi być...). I tak po latach uparłam się na każdą przedstawicielkę po sztuce, puki co mam wszystkie, nie każda ma swój ciuch ale jakoś wolę je w zupełnie innych kreacjach. Teraz szukam facetów, niestety jest to trudniejsze:/
Ciężko mi zdecydować która jest moją ulubioną... napewno Jai, Kenzie i Nolee są w czołówce.
No i fajnie by je poprzekładać na ciałka fashionistas......
You can't buy happiness, but you can buy dollies. And that's kind of the same thing.
Mój flickr: http://www.flickr.com/photos/108814335@ ... 910744495/

Awatar użytkownika
Doll-pashion
Kontakt:

Post autor: Doll-pashion »

Omnomnom,mam chrapkę na tą serię:3 Akurat odkupiłam se Nolee,jeszcze 3 :mur: boże gdzie ja je zdobędę?Najlepiej w pełnym wyposażeniu,ach...gdyby ktoś znalazł a nie poszukuje,niech da znać na priv:3 Seria hmm taaka no zimowa(nie pamiętam nazwy) też mi się marzy,przynajmniej 1 z tej serii..no i Kenzie i jakaś z tych uśmiechniętych:3

Awatar użytkownika
Doll-pashion
Kontakt:

Post autor: Doll-pashion »

dollbby pisze:seria ziomowa to może Snow glam? Jja mam westleyke z tej serii

Tak,dzięki Dollbby ;) Twoja Westley jest cudna :3

Awatar użytkownika
Only NM
Kontakt:

Post autor: Only NM »

Ja lubię te serię, ale wolałabym żeby to był temet o My Scene, niż o tylko jednej serii tych lalek. Podoba ta "biczowata" wersja, w końcu chyba żadna lalka nie jest bardziej "biczowata" niż seria Bratz (no i niektóre Silkstonki). Lubie to ich uwodzicielskie spojrzenie, i też chciałabym mieć Westly! Ona jest najlepsza w tej serii!
Życie, to nie jest sport dla widzów!
- Dzwonnik z Notre Dame

Jeśli chcesz mnie odwiedzić kliknij TUTAJ

Awatar użytkownika
Urshula
Kontakt:

Post autor: Urshula »

U mnie jedna Westley Roller Girl z pełnym ekwipunkiem szuka domu,zapraszam na PW. :D

ODPOWIEDZ