Po krótce...
Razem z mezem robimy domki, mebelki oraz drobne akcesoria dla lalek typu Barbie...ale nie tylko. Ta pasja w zasadzie siedzi we mnie od dzieciństwa. Już jako mała dziewczynka kochałam lalki Barbie, marzyłyśmy razem z siostrą o duzym domku dla nich. Biegałyśmy do pewexu oglądać wystawy lalek.
Dzis sama mam córeczkę i z pomocą męża stolarza, jakiś czas temu spełniliśmy Jej marzenie (po cześci również moje) o posiadaniu wielkiego domku dla lalek. Tak się wszystko zaczęło. W tej chwili wykonujemy również rzeczy na specjalne zamówienia. Na allegro sprzedajemy nasze mebelki oraz domki. Sprawdźcie, moze coś Wam się spodoba?
Zapraszam tez do polubienia naszej strony na facebooku. Oto link: https://www.facebook.com/pracowniamarak ... ts&fref=ts Jest troszke zdjeć, można pooglądać, poczytać.
Jeśli ktos uzna to za spam, to z góry przepraszam... ale jest to coś, co kochamy robić, sprawia nam to ogromną radość. I chcielibyśmy w przyszłości móc oddać sie tej naszej pasji w 100%, abyśmy mogli się z tego utrzymać. Robimy to przede wszystkim dla naszej cudownej córeczki, to Ona napędza nas do działania
Pozdrawiam ciepło
Marzena
PracowniaMarakla