Czy ktoś z was należy może do tego forum ? Mi by zależało żeby do niego należeć i próbowałąm dziś rano założyć tam konto. Niestety nie dostałam od nich maila zwrotnego i nie mogę się logować na stronę. Logowałam się dziś o 7 rano i do tej pory nie mam żadnego maila, a w międzyczasie wysłałam proźbę o ponowne przesłanie maila około 5 razy.
Żeby sprawdzić czy poprawnie podałam swojego maila spróbowałam założyć kolejne konto na tego samego maila. Oczywiście okazało się że mail był poprawnie podany. Dodam jeszcze że zakładałam konto na maila z WP, czy to może mieć wpływ na problemy z otrzymaniem maila zwrotnego ??
Dodam też że przed zakładaniem konta wyczyśliłam skrzynkę ze spamem żeby w razie czego nie przegapić tego maila.
Możliwe, że to wina poczty wp- ja właśnie zarejestrowałam konto używając adresu z http://www.migmail.pl i przyszło po kilku sekundach... (zawsze możesz użyć takiego adresu "tymczasowo", a potem zmienić w swoim profilu na inny, bo to poczta "antyspamowa" wyłącznie do odbierania mało ważnych potwierdzeń rejestracji itp)
Polecam każdemu, jest masa takich stron- wystarczy w google wpisać "mail tymczasowy";)
Ja zawsze korzystam z tego rozwiązania, gdy jakaś strona żąda potwierdzenia- mało ważne fora, które wymagają rejestracji żeby zerknąć na jakiś wątek, strony do oglądania filmów, głupie gierki itp. Podaję zmyślonego maila, klikam potwierdzenie rejestracji i mam z głowy. Dzięki temu unikam tony spamu na własnego maila ze stron, które mi nie są do niczego potrzebne prócz jednorazowego wejścia.
Kocham TE forum XD pomogliście mi już tyle razy !!
Privace tobie dziękuję szczególnie bo dzięki tobie nauczyłam się czegoś nowego. Numer z tymczasowym forum zadziałał jak marzenie ^_^ i teraz wykorzystam go na kolejnym forum na którym miałam ten sam problem.