Zależy mi bardziej na sklepach, gdzie znajdę szklane oczy niż na stronach, gdzie znajdę oczy robione przez artystów
Oczy dla BJD
- mysceneee
- Kontakt:
Oczy dla BJD
Wie ktoś, gdzie można kupić ładne i dobre jakościowo oczy dla BJD ?
Zależy mi bardziej na sklepach, gdzie znajdę szklane oczy niż na stronach, gdzie znajdę oczy robione przez artystów
- Balbinka
- Kontakt:
Re: Oczy dla BJD
Zawsze mozesz sprawdzić na alice Collection (acbjd) lub na dollsquare albo u naszej Ili na jej sklepie. Może też na paraboxie są, ale nie dam głowy, że są szklane też. 
There is no emotion, there is peace.
There is no ignorance, there is knowledge.
...
...
-
niemiłamonika
- Kontakt:
Czasem są na grupach na FB.
Jestem tam: https://www.flickr.com/photos/148946810@N04/
- Arima
- Kontakt:
Zgadza się, ja też polecam Alice's Collections. A jeśli kupujesz na Ali to polecam sprzedawcę Wamami.
A gdyby były potrzebne oczy 18 mm to akurat mam na sprzedaż oryginalne z Dollzone.
A gdyby były potrzebne oczy 18 mm to akurat mam na sprzedaż oryginalne z Dollzone.
- ila_214
- Kontakt:
To ja sie może wypowiem ;D
dodaje właśnie oczka tej samej marki co na AC (jedna chińszczyzna) i na ebayu/miniwoo po 10$. Jeśli dobrze kojarze wzory i kolory, to mam ich <liczy na palcach> 31 lini, w wiekszosci po 15-25 styli. Glassy, akryle, owalne, z małą źrenicą, dużą, bez .. okrągłe, czy tez 'łezkowate'
.
A i koniecznie sprecyzuj pojęcie 'ładne i dobre jakościowo'. Gusta to gusta i skąd ludzie mają wiedczieć o co konkretnie Ci chodzi
? Ładne mogą być dla Ciebie glassy np. owalne z 'ogonkiem' ale ładniejsze będą np. te z źrenicami pulip
, a jeszcze ładniejsze, których cena wyniesie jak najmniej.
Dlatego proszę 'zaweź' krąg poszukiwań i napisz, na czym Ci najbardziej zależy w oczkach i czego od nich oczekujesz, a wtedy napewno wiecej osób będzie w stanie Ci pomóc
, ponieważ niestety, ale opcja 'ładne i tanie' mówi niewiele i sprrawia, że błądzisz we mgle.
dodaje właśnie oczka tej samej marki co na AC (jedna chińszczyzna) i na ebayu/miniwoo po 10$. Jeśli dobrze kojarze wzory i kolory, to mam ich <liczy na palcach> 31 lini, w wiekszosci po 15-25 styli. Glassy, akryle, owalne, z małą źrenicą, dużą, bez .. okrągłe, czy tez 'łezkowate'
A i koniecznie sprecyzuj pojęcie 'ładne i dobre jakościowo'. Gusta to gusta i skąd ludzie mają wiedczieć o co konkretnie Ci chodzi
Dlatego proszę 'zaweź' krąg poszukiwań i napisz, na czym Ci najbardziej zależy w oczkach i czego od nich oczekujesz, a wtedy napewno wiecej osób będzie w stanie Ci pomóc
- midorigami
- Kontakt:
Ila , jak mogę znaleźć Twój sklep ? :d jakie są koszta wysyłki, bo szukam 14 mm oczka ładne, ciemno zielone
ewentualnie niebieskie
- Balbinka
- Kontakt:
There is no emotion, there is peace.
...
...