Jaka MH ?

Masz problem z lalką? Zapytaj o radę!
ODPOWIEDZ
Patka Herbatka
Kontakt:

Jaka MH ?

Post autor: Patka Herbatka »

Chciałabym sobie kupić MH tyle, że nie wiem jaką i proszę Was o radę, którą mam wybrać ? Jest to Catrine, Toralei, Cleo, Twyla, Abbey, Honey, Spectra. Z góry dzięki :)
Kocham lalki. Lubię je przebierać i czesać. Jednak cieszą oko jako eksponaty kolekcjonerskie. ♡

Awatar użytkownika
lwica
Kontakt:

Re: Jaka MH ?

Post autor: lwica »

Trochę dziwne jest to pytanie. O.o Bo ja nie chciałabym aby ktoś za mnie wybierał jaką lalkę mam sobie kupić ale skoro już się odezwałam to odpowiem tak jak ja sama uważam.To proste,kupujesz taką jaka Ci osobiście się najbardziej podoba. :) A jeżeli podoba Ci się kilka różnych lalek i jeżeli Twój budżet na to pozwala to zaszalej i kup kilka. ;)

Awatar użytkownika
roroDolls
Kontakt:

Re: Jaka MH ?

Post autor: roroDolls »

musisz zdecydowac czy chcesz bardziej potworzasta czy raczej 'ladna'... jaka jest twoja ulubiona paleta kolorow..pzry czym wlosy i skore trudniej zmienic niz ubranie...mnie kocie wydaja sie malo uniwersalne. J anaprzyklad wybieram Clawdeen bo oficjalnie niby zbieram lalki ciemnoskore;-)

ODPOWIEDZ