Jaka Barbie?
-
Patka Herbatka
- Kontakt:
Jaka Barbie?
Hej, uwielbiam serial przyjaciele i bardzo chciałbym mieć w swojej lalkowej kolekcji lalkę podobną do serialowej Monici. Czy jest jakaś lalka barbie jak najbardziej zbliżona do wyglądu tej postaci ?

Kocham lalki. Lubię je przebierać i czesać. Jednak cieszą oko jako eksponaty kolekcjonerskie. ♡
- Ciabas
- Kontakt:
- Łucja - Puca
- Lokalizacja: Polska, Kujawsko-Pomorskie, Toruń / Kiedy indziej: Polska, Pomorskie, Sztum
- Kontakt:
Re: Jaka Barbie?
Myślę, że najlepiej zrobić OOAKa. Raquelle tu nie pasuje. Znajdź lalkę z jasną cerą, odpowiednim headmoldem, zrepaintuj, zrób reroot, domaluj piegi, uszyj ciuszki. Tu masz spis headmoldów do 2014 roku: http://marsbarbie.blogspot.co.uk/p/headmold.html
Nowsze to Millie, Kassandra, Joyce (vel. Neysa, Bambi, New Teresa), Kim, różne stare moldy przerobione na curvy, Fashionistas Smiley, Steven, Ken... i to CHYBA wszystkie.
Nowsze to Millie, Kassandra, Joyce (vel. Neysa, Bambi, New Teresa), Kim, różne stare moldy przerobione na curvy, Fashionistas Smiley, Steven, Ken... i to CHYBA wszystkie.
Po przerwie wracam do blogowania: szycie-i-takie-tam-lalki.blogspot.com !
,,- Co to jest słoń?
- Rodzaj borsuka - wyjaśniła Babcia.
Nie dzięki przyznawaniu się do ignorancji od czterdziestu lat cieszyła się sławą znawczyni natury. ''
Terry Pratchett
,,- Co to jest słoń?
- Rodzaj borsuka - wyjaśniła Babcia.
Nie dzięki przyznawaniu się do ignorancji od czterdziestu lat cieszyła się sławą znawczyni natury. ''
Terry Pratchett
- barbusia77
- Kontakt:
Pasowała by Kayla bądz Lea,ale one mają zamknięte usta...
Moze któras z DOTW by się nadała?
a może z jakiegoś Kena czarnowłosego przerobić- kobieta ma dość szeroką szczękę 
<3
-
JoannaS
- Kontakt:
Summer może?
-
Patka Herbatka
- Kontakt:
Hmm... Szukałam i znalazłam princess of portugal barbie z 2003. Co myślicie ? Trochę trudno by ją dostać...
Kocham lalki. Lubię je przebierać i czesać. Jednak cieszą oko jako eksponaty kolekcjonerskie. ♡
-
JoannaS
- Kontakt:
Ona ma chyba mold gg, to ja osobiście bym wymieniła włosy i przemalowała tęczówki na brązowo zwykłej barbie z lat 90-00 z małą głową.
-- 25 lip 2017, o 19:59 --
Zobacz barbie basics 1.5 model 013 czy jest podobieństwo.
-- 25 lip 2017, o 19:59 --
Zobacz barbie basics 1.5 model 013 czy jest podobieństwo.
- reiha
- Kontakt:
też jestem za Summer/SportyJoannaS pisze:Summer może?

-
Patka Herbatka
- Kontakt:
A są takie na allegro ?reiha pisze:też jestem za Summer/SportyJoannaS pisze:Summer może?
- Miranda
- Administrator
- Kontakt:
- Pink Flamingo
- Kontakt:
Ja bym celował w jakąś ciemnowłosą GG (chyba, że niestraszny Ci reroot?) - albo z wydania kolekcjonerskiego, albo z początków jej panowania, bo potem to już tylko brokat i róż 
Mój flickr: http://www.flickr.com/photos/doll_enthusiast/
- reiha
- Kontakt:
na allegro widziałam śnieżkę GG http://allegro.pl/barbie-lalka-super-ma ... 81007.htmlPink Flamingo pisze:Ja bym celował w jakąś ciemnowłosą GG (chyba, że niestraszny Ci reroot?) - albo z wydania kolekcjonerskiego, albo z początków jej panowania, bo potem to już tylko brokat i róż