Pomocy - zepsułam włosy lalce
- lwica1978
- Kontakt:
Pomocy - zepsułam włosy lalce
Witam, kupiłam w SH lalkę Bead Blast Barbie Brunette, miała bardzo skołtunione włosy, po wszystkich zabiegach, polałam włosy wrzątkiem i miejscami się pokarbowały, można to jakoś naprawić?
- Czarnab1
- Kontakt:
Re: Pomocy - zepsułam włosy lalce
Proponuję rozczesać włosy z dużą ilością odżywki. Zamocz główkę w gorącej wodzie na ok. minutę, pływaj główką kręcąc ósemki lub kółka. Zamocz główkę w zimnej wodzie, kręć kółka. Powtarzaj aż znikną fale.
U mnie zawsze pomaga, w dodatku zabieg zmywa kurz z włosów, robią sie miękkie i lśniące
U mnie zawsze pomaga, w dodatku zabieg zmywa kurz z włosów, robią sie miękkie i lśniące
- lwica1978
- Kontakt:
Dziękuję bardzo
- roroDolls
- Kontakt:
lepiej zawsze umyc najpierw wlosy w cieplej wodzie z krau wtedy szok wrzatku jets mniejszy...
- Miranda
- Administrator
- Kontakt:
Ostatnio było na FB, żeby z tym wrzątkiem uważać, bo może utrwalić kołtun. 
- Czarnab1
- Kontakt:
Mój sposób powinien pomóc, bo dokładnie to samo zrobiłam kiedyś z pocahontas, ale szybko naprawiłam włoski
Polak mądry po szkodzie.
Polak mądry po szkodzie.
- Neytiri
- Kontakt:
Spróbuj z tą metodą zaproponowaną przez Czarnab1, pomoże, też korzystałam. I nie przejmuj się, sama zrobiłam podobny błąd przy pierwszym lalkowym SPA, nieopatrznie nastawiłam główkę lalki nad parę z czajnika i włoski się stopiły. Całe szczęście, u lalek wiele usterek da się naprawić, za każdym razem ucząc się czegoś nowego. Powodzenia