Pomoc z OOAK

Masz problem z lalką? Zapytaj o radę!
Awatar użytkownika
mobe
Kontakt:

Re: Pomoc z OOAK

Post autor: mobe »

Słuchajcie. Znalazłam w sieci blond Ghoulię o, taką i się zakochałam. Problem w tym, że o ile ufam jeszcze w miarę swoim zdolnościom plastycznym, to do rerootu zabieram się już rok i ciągle się boję. Mam jedną zrepaintowaną Ghoulię i moje pytanie do Was drodzy lalkowicze : Czy jakaś dobra dusza podjęłaby się zrerootowania w ten sposób mojej Ghoulii? Nie znam się kompletnie na tym więc musiałabym też prosić o zakupienie włosów, oczywiście po skonsultowaniu szczegółów co do koloru, ceny itd. Jest mi bardzo droga więc ufam, że ktoś się nią zaopiekuje ładnie.

Awatar użytkownika
privace
Kontakt:

Post autor: privace »

Napisz do Fleur- w tym wątku widać, jak pięknie monsterki przemienia :)

Awatar użytkownika
mobe
Kontakt:

Post autor: mobe »

Ach dziękuję bardzo! Nie wiem, czemu przegapiłam ten temat w wyszukiwarce.

Awatar użytkownika
Szklanooka
Kontakt:

Post autor: Szklanooka »

mobe pisze:Mam jedną zrepaintowaną Ghoulię
Czym masz ją pomalowaną/zabezpieczoną? Pytam, bo lakier może popękać już w trakcie ściągania główki, kiedy trzeba ją trochę ścisnąć. Samą farbę też można uszkodzić, jeżeli nie jest elastyczna i "nie pracuje" razem w główką (dlatego włosy wszywa się pierwsze).
Przepraszam z wtrącenie, ale to tak na wszelki wypadek wolę uprzedzić. :zawstydzony:

ODPOWIEDZ