buty dla moxie girlz

Masz problem z lalką? Zapytaj o radę!
ODPOWIEDZ
aniakp11
Kontakt:

buty dla moxie girlz

Post autor: aniakp11 »

Niedawno kupiłam w SH dwie Moxie w stanie niezłym, poza włosami i, niestety, stopami...Pani sprzedająca na pytanie co ze stopami powiedziała że "się kupi w każdym zabawkowym". Z lalkami w torebce pognałam do sklepu.... jednego, drugiego... i nic. Okazało się że "się nie kupi" jednak. Chyba że z nową lalką... :bezradny: I co teraz??? Szkoda mi panienek, bo buźki ładne, włoski można wymienić, :co?: ale stopki to gorszy problem. Z modeliny nie zrobię bo się kruszy. Co dalej? Może ktoś wie skąd wziąć takie stopy czy też stopobuty?

Awatar użytkownika
Lacrima
Kontakt:

Re: buty dla moxie girlz

Post autor: Lacrima »

Allegro tylko
You can't buy happiness, but you can buy dollies. And that's kind of the same thing.
Mój flickr: http://www.flickr.com/photos/108814335@ ... 910744495/

Awatar użytkownika
MajorMistakes
Kontakt:

Post autor: MajorMistakes »

A może nie z modeliny, tylko z glinki/masy artystycznej? Kupowałam taką za 30 złotych w Tesco, starczyła na bardzo długo... Widziałam przeróbkę BRATZ na takie bardziej organic, i właścicielka robiła im stopy właśnie z jakiejś masy plastycznej.
Wisdom comes from experience. Experience is often a result of lack of wisdom.

http://offwithmyheadhead.blogspot.com/

aniakp11
Kontakt:

Post autor: aniakp11 »

Na allegro i Olx znalazłam tylko całe lalki niestety,natomiast masy plastycznej żadnej nie próbowałam jeszcze. Będę musiała sprawdzić. A ta masa w Tesco jest zwykle i czy dawno kupowałaś? Może to Fimo było? Podobno cienka ścianka z Fimo też się kruszy. Poszukam tej masy w Tesco, może się uda bidulki uratować. Dziękuję :) :hejka:

Awatar użytkownika
LolitaDolls
Kontakt:

Post autor: LolitaDolls »

Na jednej grupie facebookowej pisali, że Fimo jest dość giętkie i zginalne, więc może spróbuj ;)

ODPOWIEDZ