'przeszczep' główki

Masz problem z lalką? Zapytaj o radę!
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
buzzcocks
Kontakt:

'przeszczep' główki

Post autor: buzzcocks »

...czyli nowe życie dla ulubionej my scene'ki z dawnych lat ;)

pytanie może wydać się niektórym banalne, ale może komuś jeszcze się przyda, więc zaryzykuję :)
chciałabym dokonać właśnie takiej operacji nolee na ciele fashionistki. jej cera wydaje się pasować do najjaśniejszego wariantu. chociaż przyznaję, że fashionistki na żywo widziałam tylko z daleka ;)

stąd też pytania: czy będzie pasować tak jak główka 'niemajsinowej' barbie? jak najlepiej się do tego zabrać? czy kupno używanej fashionistki to dobra decyzja - czy np. nie jest zbyt łatwo ich popsuć dziecku? a może ktoś z was chciałby odsprzedać ciut taniej niż w pudełku (bez bólu serca, że to na 'dawcę' ;))?

ogólnie prosiłabym o wszelkie wskazówki, pobieżnie przeglądałam już internetowe tutoriale i wydaje się to hm, nie takie łatwe przy strachu, że można trwale okaleczyć swoją ulubienicę (zresztą lalkę w ogóle!)

Awatar użytkownika
BarbieDream
Kontakt:

Re: 'przeszczep' główki

Post autor: BarbieDream »

Z przeszczepem nie powinno być problemu! Żeby wyglądało ładnie musisz tylko dobrać odpowiedni kolor ciałka do główki, jak piszesz najjaśniejsze ciałko powinno być w porządku dla Nolee. I raczej powinno wszystko pasować :)
Fashionistki są teraz zbyt pożądanymi lalkami, żeby ktoś Ci jakąś odsprzedał. Dlatego czatuj na aukcjach - może coś się trafi. Owszem fashionistki są delikatnymi lalkami, ale można dostać jakąś w bardzo dobrym stanie - sama tak kupiłam 3 na ciałka :)

Nic się nie bój - lalce na pewno nie stanie się krzywda, trzeba być tylko delikatnym :)

Awatar użytkownika
buzzcocks
Kontakt:

Re: 'przeszczep' główki

Post autor: buzzcocks »

dzięki :) przeszłam się dzisiaj do smyka zobaczyć co tam z fashionistek mają, ale niestety nie było żadnych o jaśniejszym kolorycie (nawiasem mówiąc uważam, że mogli się zdecydowanie bardziej postarać z ich wdziankami, za to różowe włosy - niestety tylko przy zamiennych główkach, to strzał w dziesiątkę ;)) i zostałam zbesztana za robienie zdjęć... telefonem :co?:

ODPOWIEDZ