Sandały dla dużych stóp Barbie.

Masz problem z lalką? Zapytaj o radę!
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ania_DollSecondHand
Kontakt:

Sandały dla dużych stóp Barbie.

Post autor: Ania_DollSecondHand »

Ciągle mam problem z butami na wielkie stopy pajacykowatej Barbie. Do tej pory nosiła buty dla Kena, ale wczoraj udało mi się przerobić sandałki na obcasie na płaskie sandałki:
Obrazek
Buciki od Steffi Love są na tyle duże, że da się je wcisnąć na dużą stopę od pajacykowatego ciałka, potem wystarczy obciąć obcas (ja to zrobiłam nożykiem od tapet) i voilà - mamy płaskie sandałki :)

Awatar użytkownika
KiciaKocia
Kontakt:

Re: Sandały dla dużych stóp Barbie.

Post autor: KiciaKocia »

Naprawdę super pomysł! Prosty, ale skuteczny - na pewno skorzystam jak przyjdzie pora na obucie mojej Stacie.
"Nikt, kto wymiotuje, nie wygląda elegancko, a już widok rzygającego smoka jest chyba najgorszy."

Awatar użytkownika
Pink Flamingo
Kontakt:

Post autor: Pink Flamingo »

Uau, ekstra pomysł! I sandały wyglądają bardzo wdzięcznie! Gratulacje dla Twojej pomysłowości :)

Awatar użytkownika
Ania_DollSecondHand
Kontakt:

Post autor: Ania_DollSecondHand »

Dzięki ;) Pomysł narodził się podczas sprawdzania, czy jakiekolwiek buty, z tych, które mam, da się wcisnąć na to wielkie stópsko ;)

Awatar użytkownika
Pink Flamingo
Kontakt:

Post autor: Pink Flamingo »

Ja eksperymentuję z robieniem własnych butów na stopy ciałka Poppy Parker - naprodukowałem trochę, z niektórych jestem zadowolony bardziej, z innych mniej, postaram się podzielić na dniach moim sposobem na flickrze :)

ODPOWIEDZ