Wyłamane nogi w miednicy i poklejone kropelką...

Masz problem z lalką? Zapytaj o radę!
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
CottonCandyTail
Kontakt:

Wyłamane nogi w miednicy i poklejone kropelką...

Post autor: CottonCandyTail »

Hej! W sumie to jak pisałam powitanie to chyba skłamałam że mam jedną lalkę... Moją drugą zabawką jest, heh, ruchoma jak lalka, figurka Aliena z AvP do której dorwał się pewny osobnik i wyłamał mu nogi... To bym jeszcze uratowała bo połamane "kółka" były w taki sposób że skleiłabym je ładnie kropelką, ewentualnie unieruchomiła mu nogi w jakieś fajnej pozie, bo i tak stał do ozdoby koło monitora na biurku. Ale tenże osobnik sam posklejał mu nogi, a właściwie zatkał wszystko kropelką. Jak mogłabym go uratować? A może ktoś by się tego podjął? Myślałam o wywierceniu w tym kleju, w nogach i miednicy, dziurek i umocowaniu go na wkręty, problem że tworzywo z którego jest zrobiony jest bardzo twarde a nie mam wiertła małego jak dentysta :< Mam nadzieję że podchodzi to pod temat z lalką i ktoś już może wyratował kogoś z takiego problemu :<

Awatar użytkownika
CottonCandyTail
Kontakt:

Re: Wyłamane nogi w miednicy i poklejone kropelką...

Post autor: CottonCandyTail »

Hmmm... Patrzę na jakiś cennik i zwaliło mnie z nóg... Osoba/osoby naprawiające zabawki pobierają niewielką opłatę, ale mój problem jest... Za drogi ;_;

ODPOWIEDZ