Wypadająca dłonie u Everki
- lwica1978
- Kontakt:
Wypadająca dłonie u Everki
Witam wszystkich
Ostatnio pisałam, że córcia kupiła sobie plażową Ash w Carefour, co chwile wypadają jej dłonie, raz jedna raz druga, mamy jeszcze cztery Everki ale im dłonie siedzą mocno. Czy te wypadające ręce można jakoś umocować? Czymś podkleić? Boję się, że zgubimy te dłonie.
Ostatnio pisałam, że córcia kupiła sobie plażową Ash w Carefour, co chwile wypadają jej dłonie, raz jedna raz druga, mamy jeszcze cztery Everki ale im dłonie siedzą mocno. Czy te wypadające ręce można jakoś umocować? Czymś podkleić? Boję się, że zgubimy te dłonie.
- reiha
- Kontakt:
Re: Wypadająca dłonie u Everki
Też mam taką lalkę
Próbowałam pomalować staw bezbarwnym lakierem do paznokci, bo jest ciut elastyczny (i oczywiście poczekać do wyschnięcia przed włożeniem), ale po trzech wyjęciach dłoni wytarł się zupełnie
Wieczorem pobuszuję po zagranicznych forach, może oni mają na to jakiś lepszy sposób.
- Balbinka
- Kontakt:
Jeśli nie planujecie wyciągać za często dłoni to można je przykleić na klej magik. Jakby co to potem wodą się go daje zmyć.
There is no emotion, there is peace.
There is no ignorance, there is knowledge.
...
There is no ignorance, there is knowledge.
...
- KiciaKocia
- Kontakt:
Ja takie rzeczy załatwiam tasmbdą teflonową.
"Nikt, kto wymiotuje, nie wygląda elegancko, a już widok rzygającego smoka jest chyba najgorszy."
- lwica1978
- Kontakt:
dziękuję za odpowiedzi, ręki w zasadzie w ogóle nie wyciągamy, Everek i Monsterek nie przebieramy, te laki głównie siedzą i ładnie wyglądają :-)
- dollbby
- Kontakt:
ja bym dał na bolczyk jakąś dodatkową warstwę żeby uszczelnić mocowanie 
-
szpilka
- Kontakt:
Taśma teflonowa?dollbby pisze:ja bym dał na bolczyk jakąś dodatkową warstwę żeby uszczelnić mocowanie