Chciałabym się was zapytać, czy jest możliwe prostowanie włosów wrzątkiem lalce Petite Blythe (tej od Takary, nie LPS)? Byłabym bardzo wdzięczna za pomoc, bo wszędzie szukam takiej informacji i nie mogę znaleźć (albo źle szukam
Pomoc Petite Blythe.
- Sakura
- Kontakt:
Pomoc Petite Blythe.
Cześć
Chciałabym się was zapytać, czy jest możliwe prostowanie włosów wrzątkiem lalce Petite Blythe (tej od Takary, nie LPS)? Byłabym bardzo wdzięczna za pomoc, bo wszędzie szukam takiej informacji i nie mogę znaleźć (albo źle szukam
). Z góry bardzo przepraszam jeśli taki wątek już jest, prosiłabym wtedy o zamknięcie tego i pokierowanie mnie we właściwą stronę 
- HES
- Kontakt:
Re: Pomoc Petite Blythe.
Szczerze nie wiem, ale może wpisz w wyszukiwarkę tak: Jak wyprostować włosy lalce Petite Blythe?
-- 7 cze 2016, o 21:23 --
Albo: prostowanie włosów Petite Blythe?
-- 7 cze 2016, o 21:23 --
Albo: prostowanie włosów Petite Blythe?