Buty dla Skipper
- Miranda
- Administrator
- Kontakt:
Buty dla Skipper
Mam taką zagwostkę.
Posiadam Skipperkę z lat 90-tych, niestety bez butów.
W związku z tym mam więc pytanie: jakie obecnie dostępne obuwie pasuje na stare Skipperki?
Posiadam Skipperkę z lat 90-tych, niestety bez butów.
W związku z tym mam więc pytanie: jakie obecnie dostępne obuwie pasuje na stare Skipperki?
- BarbieDream
- Kontakt:
Re: Buty dla Skipper
Wszystkie płaskie butki z obecnych zestawów powinny pasować, ja mam takie różowe mokasyny i właśnie sprawdziłam, że pasują na moją Skipper, aczkolwiek lepiej wyglądają na nieco drobniejszej stopie Teen Skipper 
- Miranda
- Administrator
- Kontakt:
Dziękuję bardzo, BarbieDream.
Niby przymierzałam, ale jakoś wydawały mi się takie przymałe. Jednak dziś spróbowałam znowu i masz rację.
Szkoda tylko, że na ebayu jeszcze tak mało jest tych bucików. Choć powiem, że mam płaskie adidasy i je już trzeba trochę rozrabiać, bo Skipperka ma trochę szerszą stopę, a moja dodatkowo lewą ma ciut większą.
Niby przymierzałam, ale jakoś wydawały mi się takie przymałe. Jednak dziś spróbowałam znowu i masz rację.
- BarbieDream
- Kontakt:
Zawsze możesz jeszcze poszukać butków od starszych Barbie, były takie plastikowe tenisówki i buty przypominające trampki - też pasują. Jeśli chcesz to mogę porobić Ci zdjęcia, bo akurat mam każdy z tych typów obuwia 
- Miranda
- Administrator
- Kontakt:
- BarbieDream
- Kontakt:
Podaj mi proszę swojego maila na pw 
- Miranda
- Administrator
- Kontakt:
A czy ktoś może sprawdzić, czy takie buty dla Lati będą pasować na Skipper?

http://www.mimiwoo.com/index.php?route= ... ct_id=4219
- barbusia77
- Kontakt:
wyglądają na duże,jak dla tonnerkiMiranda pisze:A czy ktoś może sprawdzić, czy takie buty dla Lati będą pasować na Skipper?
<3
- Miranda
- Administrator
- Kontakt:
Na długość powinny być właśnie w sam raz. Wiellkooka Skipper ma stopę długości ok. 2.5.
A wymiary butów to:
Outer Size : about 3.3cm long x 1.6cm width x 2cm height
Inner Size : about 2.8cm long x 1.3cm width
Martwię się tylko, czy za szerokie nie będą.
A wymiary butów to:
Outer Size : about 3.3cm long x 1.6cm width x 2cm height
Inner Size : about 2.8cm long x 1.3cm width
Martwię się tylko, czy za szerokie nie będą.
- barbusia77
- Kontakt:
Inner Size chyba będą pasowaly
ta pierwsza wersja może być za lużna,tak mi się wydaje,bardziej na ciało typu pajacyk 
<3
- IHime
- Kontakt:
Inner size to wymiary wewnętrznej wkładki. Outer size to wymiary zewnętrzne buta.barbusia77 pisze:Inner Size chyba będą pasowalyta pierwsza wersja może być za lużna,tak mi się wydaje,bardziej na ciało typu pajacyk
- barbusia77
- Kontakt:
IHime pisze:Inner size to wymiary wewnętrznej wkładki. Outer size to wymiary zewnętrzne buta.barbusia77 pisze:Inner Size chyba będą pasowalyta pierwsza wersja może być za lużna,tak mi się wydaje,bardziej na ciało typu pajacyk
<3
- Miranda
- Administrator
- Kontakt:
Skoro już sobie wyjaśniliśmy, o co chodzi to się wypowiem na temat tej wielkości.
Na długość to powinny być raczej w sam raz, może ciut "kajakowate" w wyglądzie, ale trudno. Martwi mnie bardziej szerokość, choć planuję zakładać Skippkom podkolanówki i skarpetki. Cóż, pewnie zaryzykuję i zamówię.
Na długość to powinny być raczej w sam raz, może ciut "kajakowate" w wyglądzie, ale trudno. Martwi mnie bardziej szerokość, choć planuję zakładać Skippkom podkolanówki i skarpetki. Cóż, pewnie zaryzykuję i zamówię.