Kopciuszek ma ciemniejszą karnację niż Macocha czy Wróżka
Aczkolwiek widziałam gdzieś Macochę na ciałku bodajże blondyny Basics 2.5, która ma odcień Nostalgic...
Dziękuję za wyczerpujące porównanie reiha, jak zawsze jesteś guru spraw lalkowych Mangalargo kojarzysz może gdzie widziałaś Cate na pivotalu? Bo mnie chodzi po głowie podobna transformacja, ale obawiam się, że głowa macochy jest na tyle duża, że będzie wyglądała idiotycznie na takim rachitycznym patyku jak pivotal To zdjęcie mnie trochę odsunęło od pierwotnego zamysłu (co prawda to Disney Store, ale mam pewne małe wątpliwości..): https://flic.kr/p/rQ4zFo
Pięknie dziękuję! Faktycznie, głowa nie jest gigantycznych rozmiarów i chyba nawet rysy odrobinę bardziej wyraziste niż u DSowskiej. Teraz mam dylemat, bo kusi mnie taki przeszczep ogromnie...
Tak, płaskostope. Ta na koniu, kokosowa... no chyba wszystkie Lee z tej serii sie nadają. Ew Dallas Cowboys i może hawajka?
Amazing Nails i fashion photo na mój gust to jest kolor pierwszej artsy która jest bardziej czerwona.
Z innych moldów masz napewno różne Mbili i Goddess
Nie mogę być jedyną osobą, której to chodzi po głowie: są jakieś możliwości uruchomienia dużych Animators' Collection? Te księżniczki od Zapfa, Natalie, BFC, jakieś bjd?
Wisdom comes from experience. Experience is often a result of lack of wisdom.