Wymiana ciałka - porady dotyczące koloru

Masz problem z lalką? Zapytaj o radę!
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Pink Flamingo
Kontakt:

Re: Wymiana ciałka - porady dotyczące koloru

Post autor: Pink Flamingo »

Tam w ogóle jest lekki miszmasz, bo w 1 tabelce ruda i Barbie występują razem w 1 rubryce, a w 2 tabelce już je rozdzielono na osobne odcienie, także chyba bardziej polegałbym na źródłach Ihime :)

Awatar użytkownika
Ciabas
Kontakt:

Post autor: Ciabas »

To trzeba teraz domówić Rudzielca (a myślałam, że obędzie się bez tego nieszczęścia :P) i na własne oczy sprawdzić różnicę ;) jak mi lenistwo pozwoli to zrobię zdjęcie porównawcze obu ciałek z nieszczęsną Joyce ;) i dziękuje jeszcze raz :*
Chciałabym w każdym obudzić bohatera

Awatar użytkownika
takes
Kontakt:

Post autor: takes »

Pink Flamingo pisze:Tam w ogóle jest lekki miszmasz, bo w 1 tabelce ruda i Barbie występują razem w 1 rubryce, a w 2 tabelce już je rozdzielono na osobne odcienie, także chyba bardziej polegałbym na źródłach Ihime :)
bo ruda MTM ma skintone Barbie a fashonistka ma inny, bardziej różowy którego nie ma dla MTM.

Awatar użytkownika
Annorelka
Kontakt:

Post autor: Annorelka »

Ja już zgłupiałam, czy kolor ciałka zależy od wypustu? Bo moja ruda MtM i blondyna MtM mają ten sam kolor.

Awatar użytkownika
Chupacabra
Kontakt:

Post autor: Chupacabra »

ObrazekBarbie® Made To Move™ by Anna Itsenko, on Flickr

Kiedyś już wrzucałam. Nieźle widać różnice.
http://wkolorowym.blogspot.com/ - Fotki fotki - 16.04

Awatar użytkownika
IHime
Kontakt:

Post autor: IHime »

Ciabas pisze:No właśnie Lwico kochana ta o którą mi chodzi nie ma dopasowanego ciałka, a ja widziałam gdzieś, że barbie karate ma inny odcień niż barbie mtm. Pytanie tylko czy pasuje ono do Joyce. Chwilowo jestem jednak udomowiona z racji zaospowania więc naocznie nie sprawdzę jak te odcienie się do siebie mają :(
Moja karateka i blondynka mtm mają nieco różny odcień, ale zwalałabym to na różnice wynikające z serii produkcyjnej. Za to żadna z nich nie pasuje Fash nr 8, która nie ma odpowiednika wśród mtm. Pasuje jej za to ciałko od Raquelle, takie różowawe.
Ospa Cię dopadła?!? Współczuję!

Awatar użytkownika
Ciabas
Kontakt:

Ospa na szczęście dopadła nie mnie, a moją Paskudkę :) jednak nie ma komu z nią zostać, bo każdy chory albo pracujący lub mający mnie w nosie. Jestem zdana aby na siebie, a Małej samej w domu nie zostawię ani nie zabiorę do sklepu.
Ihime czyli pasowałoby ciałko Raquelle z płaskimi stopkami? To fantastycznie :D czyli czeka mnie zakup dwóch wspaniałych Raquelle :D hihihi lubię mieć takie konkretne powody do zakupu lalek ;)
Chupacabra zdjęcie zapisane ;) mrrrrau jakie mtm są boskie :D

Awatar użytkownika
IHime
Kontakt:

Post autor: IHime »

Mam tylko starsze Raquelle, więc na 100% nie potwierdzę, ale jeśli ta z płaskimi stópkami nagle się nie opaliła, to też powinna pasować.

Awatar użytkownika
Asiasta
Kontakt:

Post autor: Asiasta »

Szukam ciało Tnt dla głowy od Tropical Splash Nikki z 2008 r. Nikki ma jaśniejsza karnację od lalek, które znam jak Shani czy Christie . Ewentualnie mogę się zdecydowac na cialko wspolczesnych lalek, byle by nie miało wielkich stóp. Miałam sprzedać Nikki ale to moja 1 AA barbie w dostatku ma bardzo ładną twarz. Dlatego chciałbym zostawić ja w kolekcji. Niestety te wielkie stopy szpeca moją wystawę.
Możecie cos polecic? :|
:bezradny:

Awatar użytkownika
Neytiri
Kontakt:

Post autor: Neytiri »

Asiasta, może ciałko jakiejś Artsy/Nikki Fashionistas z wcześniejszych wypustów? Albo jeśli masz możliwość, przejść się do jakiegoś dużego sklepu i popatrzeć na nowe wypusty Fashionistas, czy jakaś ciemnoskóra podpasuje. Aktualnie z ciałek MtM taki odcień ma Lea w pomarańczowym topie, deskorolkarka albo piłkarka, tak jak widać na zdjęciu powyżej, podrzuconym przez Chupacabrę.

Awatar użytkownika
Ciabas
Kontakt:

:straszne:

Awatar użytkownika
Pokrzyva
Kontakt:

Post autor: Pokrzyva »

Jak myślicie, czy ta główka http://allegro.pl/lalka-barbie-5-i68426 ... l#imglayer podpasuje kolorem na Ashę MTM? :( Bo bardzo mi się podoba, ale jakbym nie miała na co jej przesadzić i musiała zostawić to zniszczone ciałko, to raczej odpuszczę....
Tu powinien być jakiś motywujący, głęboki tekst.

Awatar użytkownika
Neytiri
Kontakt:

Post autor: Neytiri »

Pokrzyva, myślę że raczej pod śniadą Leę w pomarańczowym topie, skateboarderkę albo ciemnoskóra piłkarkę.

ODPOWIEDZ