Wymiana ciałka - porady dotyczące koloru
- Pokrzyva
- Kontakt:
Re: Wymiana ciałka - porady dotyczące koloru
Neytiri No właśnie obawiam się, ze to ciałko jest idealnie pomiędzy Leą i Ashą, myślałam że może ktoś posiada do porównania/ wie, jaki na żywo stopień jasności ma ta lalka z aukcji, bo zdjęcie można zrobić na milion sposobów i przy milionie różnych oświetleń... ale dziękuję 
Tu powinien być jakiś motywujący, głęboki tekst.
- Aarjelin
- Kontakt:
Barbie MTM Piłkarka a Pink Top - odcień skóry?
Witajcie.
Bardzo potrzebuję porady dotyczącej zbieżności koloru skóry ciał tych dwóch lalek"Barbie: "Made to Move Soccer Player Blonde" a "Made To Move Pink Top".
Przeglądam od jakiegoś czasu odmęty internetu i ciągle napotykam na sprzeczne opinie: a to, że są takie same, a zaraz, że jednak nie są bo 'piłkarki' bardziej pomarańczowe...
Wiem, że najlepiej i najprościej byłoby pójść do sklepu, wziąć w łapki obie i sprawdzić naocznie, niestety mieszkam na cywilizacyjnym zaścianku i nie posiadam tej możliwości. Dlatego bardzo proszę o pomoc jakąś życzliwą duszę która ma wieści z pierwszej ręki.
Pozdrawiam serdecznie.
Bardzo potrzebuję porady dotyczącej zbieżności koloru skóry ciał tych dwóch lalek"Barbie: "Made to Move Soccer Player Blonde" a "Made To Move Pink Top".
Przeglądam od jakiegoś czasu odmęty internetu i ciągle napotykam na sprzeczne opinie: a to, że są takie same, a zaraz, że jednak nie są bo 'piłkarki' bardziej pomarańczowe...
Wiem, że najlepiej i najprościej byłoby pójść do sklepu, wziąć w łapki obie i sprawdzić naocznie, niestety mieszkam na cywilizacyjnym zaścianku i nie posiadam tej możliwości. Dlatego bardzo proszę o pomoc jakąś życzliwą duszę która ma wieści z pierwszej ręki.
Pozdrawiam serdecznie.
"You surf the way you wanna surf, I'll surf the way I wanna surf." z cudnego "Barbie: Life in the Dreamhouse" x3
- Aarjelin
- Kontakt:
Aj... nie wytropiłam widać wcześniej tego wątku
wybaczcie!
Choć po jego przejrzeniu teraz mam jeszcze większy mętlik w głowie
głównie dzięki cennym rewelacją dostarczonym przez Annorelka:
a człowiek się spodziewał, że mu wystarczy nazwa modelu do szukania odpowiedniej karnacji... a tu teraz jeszcze numer partii
moje morale potrzebuje valium xp
Choć po jego przejrzeniu teraz mam jeszcze większy mętlik w głowie
To już jest jakieś istne szaleństwohttps://pp.userapi.com/c836435/v8364355 ... ps5JiI.jpg
I się wyjaśniło! Made to move różnią się kolorem ciałka zależnie od partii!
"You surf the way you wanna surf, I'll surf the way I wanna surf." z cudnego "Barbie: Life in the Dreamhouse" x3
- Ciabas
- Kontakt:
Aarjelin rozumiem Cię
sama miałam ten sam problem i muszę przyznać, że niestety ciałka się różnią. Latałam po sklepach z główką i sprawdzałam które będzie lepiej pasowało.
Chciałabym w każdym obudzić bohatera
- Annorelka
- Kontakt:
Lalki z ciemniejszym/bardziej pomarańczowym kolorem skóry mają z tyłu pudełka jedynie Tereskę, Barbie i Rudą, tylko te 3 doczekały się pomarańczowej reedycji. W pierwszej serii były 4 lalki z tyłu pudełka (Barbie, Tereska, Lea, Asha), w drugiej 5 lalek (wszystkie prócz Ashy), a trzecia/reedycja to tylko Barbie, Tereska i Ruda. Gorzej jak online się kupuje i nie widzi tyłu pudełka.
- Aarjelin
- Kontakt:
Bardzo pilne pytanie:
Czy te lalki Made to Move z ciemniejszym/bardziej pomarańczowym kolorem skóry mają z tyłu na plecach też datę produkcji 2015 czy już 2016 ?
Mam zamiar odkupić Pink Top ale niestety sprzedająca nie orientuje się z której jest serii, jedynie, że na plecach ma datę 2015
Szukam tych bledszych ale nie wiem czy tylko te jaśniejsze mają datę 2015 czy też mogą mieć taki napis te o pomarańczowym odcieniu wyprodukowane po roku 2016
a po Real Foto niestety nie jestem w stanie stwierdzić koloru na 100%
PT by Aarjelin, on Flickr
jak myślicie? Chyba ta blada?
Matejko kupowanie niepomarańczowych MtM przez internety to jednak nie jest moje ulubione zajęcie
Czy te lalki Made to Move z ciemniejszym/bardziej pomarańczowym kolorem skóry mają z tyłu na plecach też datę produkcji 2015 czy już 2016 ?
Mam zamiar odkupić Pink Top ale niestety sprzedająca nie orientuje się z której jest serii, jedynie, że na plecach ma datę 2015
a po Real Foto niestety nie jestem w stanie stwierdzić koloru na 100%
PT by Aarjelin, on Flickr Matejko kupowanie niepomarańczowych MtM przez internety to jednak nie jest moje ulubione zajęcie
- Arima
- Kontakt:
Moja ruda ma 2015. I jest zdaje się właśnie tą bardziej pomarańczową.
Nie pamiętam co miała z tyłu pudełka, bo szybko wyrzuciłam i nawet foty nie zrobiłam, ups.
Nie pamiętam co miała z tyłu pudełka, bo szybko wyrzuciłam i nawet foty nie zrobiłam, ups.
- Aarjelin
- Kontakt:
Ach, czyli sama data bzinco mi da
Ano ludzie właśnie wyrzucają pudełka i potem z drugiej ręki ciężko się tym tropem czegoś dowiedzieć
A co sądzisz na podstawie tego nieszczęsnej jakosci zdjęcia? Wygląda na bladą czy pomarańczową?
Normalnie zwariować idzie 
A co sądzisz na podstawie tego nieszczęsnej jakosci zdjęcia? Wygląda na bladą czy pomarańczową?
- Arima
- Kontakt:
Zdjęcie jest bardzo kiepskie. Ciężko stwierdzić, może być i pomarańczowa, bo ten kawałek ręki Ashy według mnie ma za mało żółtego w balansie kolorów.
- lwica
- Kontakt:
Mój rudzielec jest z drugiego wypustu a na plecach ma rok 2015 a zdecydowanie jest różowiutka jak prosiaczek.
Wydaje mi się,że ta data jest po prostu datą powstania MTM.Mam 4 MTM-ki i dwie z pierwszego wypustu i dwie z drugiego a wszystkie mają datę 2015.
Wydaje mi się,że ta data jest po prostu datą powstania MTM.Mam 4 MTM-ki i dwie z pierwszego wypustu i dwie z drugiego a wszystkie mają datę 2015.
- Aarjelin
- Kontakt:
ok trop daty więc upada z hukiem
w geście zwątpienia dodaję drugie zdjęcie, jeśli ktoś jest w stanie z niego cokolwiek wywróżyć niech da znać
PT2 by Aarjelin, on Flickr
blade to to czy pomarańczowe, o to jest pytanie
Idę se zaparzyć jaką melisę

PT2 by Aarjelin, on Flickr "You surf the way you wanna surf, I'll surf the way I wanna surf." z cudnego "Barbie: Life in the Dreamhouse" x3
- lwica
- Kontakt:
Ciężko stwierdzić jaki ona ma kolor.
Bo niby na pierwszym zdjęciu jest jaśniejsza ale na drugim tym po prawej zwłaszcza na nogach wydaje się ciemniejsza.
A tu mój przykład.Teresa i Asha są z pierwszego wypustu a Lea i ruda z drugiego.Wszystkie mają na plecach datę 2015.Na fotce tego aż tak nie widać ale rudzielec w realu jest o wiele bardziej różowa nić na zdjęciu.

-- 20 paź 2017, o 21:36 --
Ale porównując Mili ze zdjęcia z moją rudą to wydaje się jakby Mili była jednak bledsza do ruda na zdecydowanie bardziej różową wygląda.
A tu mój przykład.Teresa i Asha są z pierwszego wypustu a Lea i ruda z drugiego.Wszystkie mają na plecach datę 2015.Na fotce tego aż tak nie widać ale rudzielec w realu jest o wiele bardziej różowa nić na zdjęciu.
-- 20 paź 2017, o 21:36 --
Ale porównując Mili ze zdjęcia z moją rudą to wydaje się jakby Mili była jednak bledsza do ruda na zdecydowanie bardziej różową wygląda.
-
lonion
- Kontakt:
Mnie się wydaje , że to ta bledsza wersja. Kupiłaś od niej fashionistkę z okresu, w którym wyszły tez pierwsze mtm , to tez może być pewien trop. Ja bym jeszcze zapytała czy lalka ma twardą głowę. Początkowo mtm miały klejogluta i twarde łebki. Mam nową Teresę, która zacięła się na solarium ale główka jest wolna od kleju.
- Aarjelin
- Kontakt:
lonion, wiesz, ty się jednak na detektywa nadajeszlonion pisze:Mnie się wydaje , że to ta bledsza wersja. Kupiłaś od niej fashionistkę z okresu, w którym wyszły tez pierwsze mtm , to tez może być pewien trop. Ja bym jeszcze zapytała czy lalka ma twardą głowę. Początkowo mtm miały klejogluta i twarde łebki. Mam nową Teresę, która zacięła się na solarium ale główka jest wolna od kleju.
Dziękuję wszystkim za pomoc
- Annorelka
- Kontakt:
Curvy Made to Move ma taki sam kolor jak Tereska z "pomarańczowego" wypustu, jakby ktoś był ciekawy. Wszystkie nowe blondyny (gimnastyczka, narciarka, zestaw do wspinaczki, nowa karierowiczka) wyglądają na pomarańczowe.