Wypadanie włosów
-
albi
- Kontakt:
Wypadanie włosów
Witam.Od niedawna jestem posiadaczem lalki Cerise Hood Ever After High.Niestety lalka ma poważny problem w wypadaniem włosów.Wystarczy lekko dotknąć jej włosów,a na rękach pojawiają się kołtuny.Będę wdzięczny za pomoc
- dollbby
- Kontakt:
Re: Wypadanie włosów
może wychodzą słabsze włosy po prostu. nieraz jak kupiłem nową lalkę i przeczesałem to wyszły całe kłębki.
- privace
- Kontakt:
Obejrzałabym skalp- jeśli pojawią się puste dziurki, problem jest poważny. Wtedy wyczesanych kudłów nie wyrzucamy, pieczołowicie je układamy w pasma i robimy uzupełniający reroot.
Jak włosy gubi jednolicie i śladów ni ma- to jak dollbby pisze, te typy tak mają.
(na początku chciałam radzić płukankę z tataraku, zanim do mnie dotarło, że o lalkę chodzi
)
Jak włosy gubi jednolicie i śladów ni ma- to jak dollbby pisze, te typy tak mają.
(na początku chciałam radzić płukankę z tataraku, zanim do mnie dotarło, że o lalkę chodzi
- reiha
- Kontakt:
To mogły być też włosy przycięte razem z grzywką i sklejone żelem, który rozpuścił się przy czesaniu. Albo jak zostało napisane wyżej, źle wklejone. Ja bym wyczesała ją porządnie, jeśli wyłażą tak, że zostają puste dziury, to może dałoby się ją oddać do sklepu.