Pullip Make It Own - gdzie zakupić?

Masz problem z lalką? Zapytaj o radę!
ODPOWIEDZ
Longon
Kontakt:

Pullip Make It Own - gdzie zakupić?

Post autor: Longon »

Mam nadzieję, że piszę w dobrym miejscu. D:
Czy wie ktoś, gdzie mogłabym zakupić Pullip Make It Own Kit? Znalazłam niestety tylko Isule lub Dale z tego typu. Mogą być oczywiście zagraniczne strony, bo na polskich nawet na to nie liczę. :I I przy okazji jeszcze pytanie, czy istnieje ciałko obitsu pasujące kolorem do Pullipa o kolorze skóry pale?

Awatar użytkownika
privace
Kontakt:

Re: Pullip Make It Own - gdzie zakupić?

Post autor: privace »

Nie, dział pod tytułem :"Warto zajrzeć.Gdzie, co i jak- czyli dzielimy się adresami ciekawych stron o tematyce lalkowej" nie jest odpowiednim działem na zadanie pytania: gdzie kupić lalkę.
Przeniosłam.

Awatar użytkownika
Magalita
Kontakt:

Post autor: Magalita »

a na pullipstyle patrzyła?
Zapraszam - blog pod nowym adresem! ----> http://summerdollstories.blogspot.com/
Obrazek

Awatar użytkownika
LolitaDolls
Kontakt:

Post autor: LolitaDolls »

Będzie trudno, bo z tego co wiem to większość mio kitów jest wyprzedana i groove chyba nie ma zamiaru produkować ich więcej, ale jeden kolor jest dostępny w oficjalnym sklepie Groove http://www.jpgroove.com/shop/index.php/ ... yfair.html , ale to kolor fair, czyli standardowy, taki pasujący kolorem do obitsu white. Cóż, chyba pozostaje ci tylko ten kolor, bo skoro pale nie ma nawet w oficjalnym sklepie to raczej nigdzie go nie znajdziesz. I raczej nie ma obitsu które pasuje kolorem do pale, jakiejś wielkiej tragedii z obitsu white nie ma, ale to nie komponuje się tak ładnie.

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Post autor: reiha »

...chyba że ona chce ukraść ciało dla innej lalki, wtedy to ze strony odpada :P
Skoro to jest preorder, to może jednak planują doprodukować też inne wersje? Na miejscu autorki wątku poczekałabym do końca czerwca, czy nie pojawi się w planach ten właściwy kolor ciała.

ODPOWIEDZ