Szukam...Czegokolwiek w zasadzie

Masz problem z lalką? Zapytaj o radę!
Awatar użytkownika
MajorMistakes
Kontakt:

Szukam...Czegokolwiek w zasadzie

Post autor: MajorMistakes »

Zakładam nowy temat, mam nadzieję, że jest zapotrzebowanie- otóż brakowało mi miejsca, gdzie można by prosić o pomoc w znalezieniu czegoś w internecie. Czasem wrzucamy złe tagi, a czasem wykorzystaliśmy znane nam źródła, ale to dalej nie to czego szukamy.
Coś, na co szkoda nowego tematu, nie bardzo pasuje do Spamowiska, a zależy nam, żeby nie zniknęło gdzieś w odmętach forum. Kilka dni temu pytanie o wątek z oczami bjd wrzuciłam do Luźnych Gatek, bo zakładanie nowego tematu na coś, co może być rozwiązane jednym zdaniem jest hm. Śmieciorobne? Z kolei przejmowanie cudzych wątków jest teoretycznie niezgodne z netykietą, aczkolwiek nie zauważyłam protestów. Na razie tworzę temat, a Szanowna Generalicja zadecyduje co dalej :prosi:

Na dobry początek proszę o zdjęcie, na którym byłby jakiś pan od EAH i MH Cleo/Nefera/Draculaura, bo szykuję OOAKa i te monsterzyce biorę pod uwagę. Chciałabym porównać proporcje i jak wyglądają obok siebie.
Wisdom comes from experience. Experience is often a result of lack of wisdom.

http://offwithmyheadhead.blogspot.com/

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Re: Szukam...Czegokolwiek w zasadzie

Post autor: reiha »

MajorMistakes pisze: Z kolei przejmowanie cudzych wątków jest teoretycznie niezgodne z netykietą, aczkolwiek nie zauważyłam protestów.
ups... :zawstydzony:

Chcesz je bez ubrań? Nie potrafię ściągnąć butów z Huntera, ale mogę spróbować nagrzać je wieczorem.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Nie mam Neferki :C Zamiast niej ustawiłam Castę, żebyś mogła porównać wzrost :zawstydzony:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
MajorMistakes
Kontakt:

Dziękuję ci, o to mi chodziło! Widzę, że Draca odpada, ten kolor żadną miarą nie wygląda dobrze przy bardziej ludzkich lalkach, a Nefera/Casta niestety ma łeb jak sklep... czyli zostaje Cleo. To szukam niedrogiej Cleo i jeszcze raz dziękuję!

(Skoro zaczynam dzień od drugich podziękowań, to czy to znaczy, że zbieram karmę przed egzaminem? Kumplela załatwiała to przepuszczając w dzień "O" pieszych na przejściach, ale ja muszę sobie radzić w inny sposób)

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Niedroga Cleo :D
Cielista jest jeszcze dyrektorka, ale jej głowa będzie tak samo duża :/ obrazek.

Będę trzymać kciuki za egzamin :serducho:

Awatar użytkownika
MajorMistakes
Kontakt:

Dzięki raz jeszcze... ale tam można przelewać wyłącznie przelewem zagranicznym?

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Naprawdę? Nie patrzyłam, bo w końcu uznałam że jej nie chcę.

W formach płatności mają przelew tradycyjny na bank PKO, a ich adres jest w Bydgoszczy.
redcoon Polska Sp. z o.o.
Jagiellońska 21
85-097 Bydgoszcz
IBAN: PL 11 1240 3493 1111 0010 2054 7397
Nie wiem czy to jest polskie konto? :facepalm: Zupełnie nie znam się na płaceniu. Ale to jest chyba wszystko dla przekazu pocztowego?
Moja poczta wycofała pudełka z druczkami leżące na parapetach, teraz trzeba prosić o nie w okienku :|

Awatar użytkownika
MajorMistakes
Kontakt:

Odradzam tam zakupy, lalka podobno wysłana, ale nie powiadomiono mnie o tym, posiedziała w paczkomacie i wróciła. Pieniądze zwrócone, kontakt ze sklepem jest zadowalający, ale... jeśli komuś zależy na szybkim zakupie, to mogą zdarzyć się takie suprajsy.

Pytanie mam: czy peruka 6-7 Leekeworld pasuje (i dobrze leży) na minifee Chloe?

Awatar użytkownika
astridnat
Kontakt:

Post autor: astridnat »

MajorMistakes pisze:Odradzam tam zakupy, lalka podobno wysłana, ale nie powiadomiono mnie o tym, posiedziała w paczkomacie i wróciła. Pieniądze zwrócone, kontakt ze sklepem jest zadowalający, ale... jeśli komuś zależy na szybkim zakupie, to mogą zdarzyć się takie suprajsy.
Ja kupiłam od nich Cleo, a później jeszcze Drace i obie transakcję zakończyły się szczesliwie, mimo że przy pierwszym zakupie źle wpisalam maila. A paczkonaty nie przyslaly ci smsa z kodem odbioru?
Obrazek

Awatar użytkownika
MajorMistakes
Kontakt:

Nie przysłały. Ani smsa, ani kodu.

Awatar użytkownika
MajorMistakes
Kontakt:

Pytanie bardzo precyzyjne: ktoś, kiedyś na forumie podał link do allegrowej aukcji z tłami do fotografii. Nie mogę znaleźć tego posta ani aukcji. Może znajdzie się bardziej skuteczny użytkownik?

Awatar użytkownika
MajorMistakes
Kontakt:

Dziękuję bardzo :)

Awatar użytkownika
Ciabas
Kontakt:

Post autor: Ciabas »

Proszę :) i wybacz, że sam link, ale nie mogłam całkowicie skopiować całej wiadomości Mirandy (to właśnie ona dała namiar na tła) gdyż wyskakiwały mi jakieś bzdury....
Chciałabym w każdym obudzić bohatera

Awatar użytkownika
MajorMistakes
Kontakt:

Jestem bardzo wdzięczna, nie ogarnęłam jeszcze jak to zamawiać (jest osobna aukcja, w której płaci się z przesyłkę?), ale chyba skorzystam. Dziękuję jeszcze raz!

Awatar użytkownika
Miranda
Administrator
Kontakt:

Post autor: Miranda »

WYSYŁKA tła pakowane w kartonowe pudła lub tuby. Bez względu na ilość zamówionych teł zawsze obowiązuje jedna opłata za wysyłkę.
Podana w aukcji cena wysyłki dotyczy teł o szerokościach do 168 cm! Szersze tła niestety obejmują dopłaty, dostępne na innych naszych aukcjach:
- szerokości 170 do 245 cm: koszt wysyłki po wpłacie wynosi 33 zł (dopłata=11 zł), za pobraniem - 39 zł (dopłata=4 zł)
- szerokości 256 do 265 cm: koszt wysyłki po wpłacie wynosi 44 zł (dopłata =22 zł), za pobraniem - 50 zł (dopłata=15 zł)
- szerokości 266 do 298 cm: koszt wysyłki po wpłacie wynosi 80 zł (dopłata=58 zł), za pobraniem - 85 zł (dopłata=50 zł)
- tła szersze niż 298 cm dostępne niestety wyłącznie w ramach odbioru osobistego.
źródło

Ja zamawiam, ale będę to robić mailowo, bo muszę do nich epistołę wysłać z konkretnymi wymiarami "ścian" i "podłóg".
Dla barbiowatych nie ma problemu, ale chcę kupić od razu tła pod moją Night Lolitę.

ODPOWIEDZ