Oczy dla BJD

Masz problem z lalką? Zapytaj o radę!
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
mysceneee
Kontakt:

Oczy dla BJD

Post autor: mysceneee »

Wie ktoś, gdzie można kupić ładne i dobre jakościowo oczy dla BJD ?
Zależy mi bardziej na sklepach, gdzie znajdę szklane oczy niż na stronach, gdzie znajdę oczy robione przez artystów :)

Awatar użytkownika
Balbinka
Kontakt:

Re: Oczy dla BJD

Post autor: Balbinka »

Zawsze mozesz sprawdzić na alice Collection (acbjd) lub na dollsquare albo u naszej Ili na jej sklepie. Może też na paraboxie są, ale nie dam głowy, że są szklane też. :)
There is no emotion, there is peace.
There is no ignorance, there is knowledge.
...

niemiłamonika
Kontakt:

Post autor: niemiłamonika »

Czasem są na grupach na FB.

Awatar użytkownika
Arima
Kontakt:

Post autor: Arima »

Zgadza się, ja też polecam Alice's Collections. A jeśli kupujesz na Ali to polecam sprzedawcę Wamami.
A gdyby były potrzebne oczy 18 mm to akurat mam na sprzedaż oryginalne z Dollzone.

Awatar użytkownika
ila_214
Kontakt:

Post autor: ila_214 »

To ja sie może wypowiem ;D

dodaje właśnie oczka tej samej marki co na AC (jedna chińszczyzna) i na ebayu/miniwoo po 10$. Jeśli dobrze kojarze wzory i kolory, to mam ich <liczy na palcach> 31 lini, w wiekszosci po 15-25 styli. Glassy, akryle, owalne, z małą źrenicą, dużą, bez .. okrągłe, czy tez 'łezkowate' ;).

A i koniecznie sprecyzuj pojęcie 'ładne i dobre jakościowo'. Gusta to gusta i skąd ludzie mają wiedczieć o co konkretnie Ci chodzi ;)? Ładne mogą być dla Ciebie glassy np. owalne z 'ogonkiem' ale ładniejsze będą np. te z źrenicami pulip ;), a jeszcze ładniejsze, których cena wyniesie jak najmniej.

Dlatego proszę 'zaweź' krąg poszukiwań i napisz, na czym Ci najbardziej zależy w oczkach i czego od nich oczekujesz, a wtedy napewno wiecej osób będzie w stanie Ci pomóc ;), ponieważ niestety, ale opcja 'ładne i tanie' mówi niewiele i sprrawia, że błądzisz we mgle.
"Ila, tak po prostu."
Obrazek

Awatar użytkownika
midorigami
Kontakt:

Post autor: midorigami »

Ila , jak mogę znaleźć Twój sklep ? :d jakie są koszta wysyłki, bo szukam 14 mm oczka ładne, ciemno zielone :D ewentualnie niebieskie

Awatar użytkownika
Balbinka
Kontakt:

Post autor: Balbinka »

Tutaj jest sklep Ilony :)

http://dollsquare.com/
There is no emotion, there is peace.
There is no ignorance, there is knowledge.
...

ODPOWIEDZ