Pozbywam się z kolekcji wszystkich lalek, które nie mają oryginalnych ubrań ale do tych jestem wyjątkowo przywiązana, więc zależy mi aby zostały w kolekcji. Bardzo bym chciała ubrać je w stroje przynajmniej podobne do oryginalnych, nie muszą być identyczne.
Dziękuję Pentesilea za uszycie przepięknych ubranek dla moich Barbioszek. Na pewno zgłoszę się po następne gdyż mam jeszcze 5 laleczek do ubrania w oryginalne ciuszki
Poniżej nowe stroje Kiry Sun Sensation i Sparkle Eyes Barbie.
Zdjęcia nie są zbyt ostre gdyż robione były przy słabym świetle.
W końcu udało mi się kupić sukienkę dla My First Barbie z 1984 r. 1984 My first Barbie (Malaysia) by Asiasta, on Flickr
Sukienka jak i lalka wyglądają jak by były przed chwilą wyjęte z pudełka, są w idealnym stanie.
Aarjelin pisze:o rety one wszystkie wyglądają teraz jeszcze cudniej Wielkie gratulacje dla autorki strojów i dla ciebie za taką piękną wytrwałość
Dziękuję.
Sparkle Eyes Barbie wygląda zjawiskowo, Dream Glow Ken nie może oderwać od niej oczu
Kira zaś w końcu ma swoje fioletowe bikini. Teraz patrzę na nią i widzę kompletną lalkę. W innych strojach nie wyglądała tak pięknie.
Asiasta pisze:Dziękuję Pentesilea za uszycie przepięknych ubranek dla moich Barbioszek. Na pewno zgłoszę się po następne gdyż mam jeszcze 5 laleczek do ubrania w oryginalne ciuszki
Proszę bardzo i ogromnie się cieszę, że ubranka się podobają. Lalki są cudne, wyglądają przepięknie. Czekam na następne zlecenia.