Mynia i jej ubranka
- barbusia77
- Kontakt:
Re: Mynia i jej ubranka
Wszystkie ciuszki wyjątkowo śliczne, od plaszczykow i kurteczek oka nie mogę oderwac
do kolekcji brakuje jeszcze codziennych ciuchów, bardziej sportowych typu tuniki,getry,swetry itp
Ale juz teraz w szyciu barbioszkowych kreacji jestes wg mnie MISTRZYNIA
Bez urazy dla pozostałych dziewczyn oczywiście,bo Ich twórczości tez podziwiam 
<3
- aszeko
- Kontakt:
Przepiękne! Szczególnie podobają mi się te lamówki, dodają elegancji.
lalkowydomek.blogspot.com
- Mynia1123
- Kontakt:
Najmocniej przepraszam Was za tak długą przerwę, niestety wnuczek ma anginę
W efekcie pochorowaliśmy się wszyscy i musiałam pogrzać się trochę w łóżku 
Dziękuję za bardzo pochlebne opinie
I na początek dwa płaszczyki:

Dziękuję za bardzo pochlebne opinie
I na początek dwa płaszczyki:

- aszeko
- Kontakt:
Śliczne, niebieski płaszczyk kojarzy mi się z rosyjską carówną - jeszcze tylko futrzana czapeczka 
lalkowydomek.blogspot.com
- Mynia1123
- Kontakt:
Kolejny twór:

Jest to sukienka tylko i wyłącznie w jednym egzemplarzu, stworzona specjalnie na licytację z okazji Mikołaja

Jest to sukienka tylko i wyłącznie w jednym egzemplarzu, stworzona specjalnie na licytację z okazji Mikołaja
-
marikka
- Kontakt:
Sukienka jest urocza
Jak patrzę na nią to od razu na myśl przychodzą mi święta
http://swiatlalek.blogspot.com/ - mój blog lalkowy 
- Mynia1123
- Kontakt:
Wybaczcie za przerwę - kilka kolejnych wzorów, być może mniej imponujących ale wartych uwagi 

- Somarie
- Kontakt:
Śliczne i zarazem bardzo eleganckie! Bardzo mi się podoba asymetryczna tunika, no i niebieski płaszczyk z futrzanymi obszyciami. Suknia mikołajkowa jest bajeczna!
Mogłabym zapytać, skąd bierzesz te futrzane obszycia? Jak dotąd nie wpadłam co moznaby zastosować w podobnym celu.
Mogłabym zapytać, skąd bierzesz te futrzane obszycia? Jak dotąd nie wpadłam co moznaby zastosować w podobnym celu.
- ms.goch
- Kontakt:
To zupełnie nie mój styl jednak wszystko od strony technicznej jest na prawdę rewelacyjnie wykonane 
- Mynia1123
- Kontakt:
Somarie pisze:Śliczne i zarazem bardzo eleganckie! Bardzo mi się podoba asymetryczna tunika, no i niebieski płaszczyk z futrzanymi obszyciami. Suknia mikołajkowa jest bajeczna!
Futrzane obszycia to tzw. dzianina futerkowa (przeznaczona do produkcji pluszaków)
Problemem może być uzyskaniem bowiem Runotex (producent na Polskę) nie sprzedaje tego w ilościach detalicznych (można na belki, 20 metrów) a w hurtowniach cena za metr to od 40-60zł.
Jak już kiedyś pisałam, po odliczeniu kosztów tkaniny, ciężko mówić w moim przypadku o zarobku
@ms.goch - ślicznie dziękuję