Takes próbuje

Szyjesz, dziergasz? Pochwal się swoim dziełem!
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
takes
Kontakt:

Takes próbuje

Post autor: takes »

Hej,
Zdarza mi się coś uszyć ale niestety nie mam za wiele cierpliwości do tego, więc wiele rzeczy jest wykończonych na odwal się i w ogólnie bez szału.
Niestety jeśli chcę coś nowego dla mojej BJD to tylko szyję, nic nie kupuję, taką mam zasadę :P
Więc zacznę z prośbą o pomoc:

Miała być to retro urocza sukienka, materiał wydawał się fajny ale teraz jak prawie skończyłam jestem rozczarowana. Wygląda nudnie.
Co z nią zrobić? bo poza jakimś satynowym paskiem nie mam pomysłu na upiększenie jej i jakimi kolorami?
Obrazek

Awatar użytkownika
Miranda
Administrator
Kontakt:

Re: Takes próbuje

Post autor: Miranda »

Jakaś koronka u dołu? Np. różowa - w kolorze kwiatków. Albo bufiaste rękawy?
Ogólnie moim zdaniem należny wybrać coś jednolitego przy tym wzorzystym materiale sukienki.

Awatar użytkownika
Balbinka
Kontakt:

Post autor: Balbinka »

Sukienka bardzo ładna. Ja bym jej górę bardziej zaszewkami pod biustem spasowała i może bym lamówkę dodała? Do retro stylizacji można by dodać halkę, która mógłby wystawać spod spódnicy i dodać perełki na szyję i bolerko-sweterek w jasnym kolorze :)
There is no emotion, there is peace.
There is no ignorance, there is knowledge.
...

Awatar użytkownika
takes
Kontakt:

Rękawki odpadają, za trudne. Zaszewki mogę pogłębić, hmm może rzeczywiście wzięłabym białą halkę z koronką żeby wystawała na dole i jakieś perełki.
Mogłam ją zrobić pod szyję to by fajnie wyglądał kołnierzyk be be a tak to lipa :C

Awatar użytkownika
BarbieDream
Kontakt:

Post autor: BarbieDream »

Halka z koronką, perełki na szyję i żeby już było całkiem retro to dodałabym jej sweterek na guziki i może opaskę ze wstążki we włosy :) Sukienki nie ruszaj bo jest śliczna :)

niemiłamonika
Kontakt:

Post autor: niemiłamonika »

Brzegi dekoltu i brzegi pach możesz obszyć dosłownie fastrygą ,przycięta koronką.Wąski pasek koronki uciąć po długości.
Obrazek
Acz BarbieDream ma rację. :)

Awatar użytkownika
takes
Kontakt:

o wow :) a może może taki sweterek byłby fajny. Jesteście super!

Awatar użytkownika
Malina
Kontakt:

Post autor: Malina »

Sam krój i wykonanie są bardzo spoko, tylko materiał ciut babciny ;) No i zaszewki na biuście to tylko przeszycie dwóch trójkątów, a wszystko ładniej się układa.

Awatar użytkownika
takes
Kontakt:

Malina pisze:Sam krój i wykonanie są bardzo spoko, tylko materiał ciut babciny ;) No i zaszewki na biuście to tylko przeszycie dwóch trójkątów, a wszystko ładniej się układa.
No właśnie! taki babciny jest :c nie wiem czemu myślałam, że będzie uroczy retro ale jakoś w wyobraźni wyglądało to lepiej niż wyszło. No to dupka :P

Awatar użytkownika
Balbinka
Kontakt:

Post autor: Balbinka »

Oj, bez przesady nie jest taki zły :) myślę, że jak dodatki dorobisz to będzie super wyglądało :)
There is no emotion, there is peace.
There is no ignorance, there is knowledge.
...

ODPOWIEDZ