Reroot Monster High – robię na zamówienie
- Pat
- Kontakt:
Re: Reroot Monster High – robię na zamówienie
Cudo
kolor idealnie obu pasuje. Gratuluję cierpliwości. A z przedziałkiem to mnie taż by szlag trafił.
Dolls... Dolls everywhere...
- marshalka
- Kontakt:
Agnieszka śliczne są teraz, takie delikatne.
Brawo!
Brawo!
- verrin
- Kontakt:
Jeśli chodzi o farbę na głowie to spokojnie można zmyć acetonem kosmetycznym. Zmywam nim też makijaż przed repaintem i nic się nigdy nie stało. Trzeba tylko uważać aby nie spłynął na ciałko lalki, bo aceton rozpuszcza plastik.
- niuniek
- Kontakt:
Aguniu - jak wiesz, jestem nowicjuszem...Znalazłam coś takiego - to taki sposób???? Czy są jeszcze inne???
http://www.youtube.com/watch?v=7UbuOuib ... re=related
Druga sprawa: zastanawiam się właśnie nad tym przedziałkiem, bo wspominałaś, że jest bardzo pracochłonny. A co warto zrobić gdy lalka wcale go oryginalnie nie posiadała? Czy można np. robiąc go przez środek głowy narysować jakąś linię i jedne włoski wkuwa się tak, żeby wyszły na lewą stronę a drugie w prawo??? Czy raczej źle to sobie jakoś tłumaczę?
No i trzecia sprawa - weszłam również tam na tą stronkę, gdzie zamawiasz włoski. U mnie wyskakują w funtach, potem się zmienia na 3 zł. Tzn 3 złote za jeden taki motek tak? Plus koszty przesyłki?
http://www.youtube.com/watch?v=7UbuOuib ... re=related
Druga sprawa: zastanawiam się właśnie nad tym przedziałkiem, bo wspominałaś, że jest bardzo pracochłonny. A co warto zrobić gdy lalka wcale go oryginalnie nie posiadała? Czy można np. robiąc go przez środek głowy narysować jakąś linię i jedne włoski wkuwa się tak, żeby wyszły na lewą stronę a drugie w prawo??? Czy raczej źle to sobie jakoś tłumaczę?
No i trzecia sprawa - weszłam również tam na tą stronkę, gdzie zamawiasz włoski. U mnie wyskakują w funtach, potem się zmienia na 3 zł. Tzn 3 złote za jeden taki motek tak? Plus koszty przesyłki?
- marshalka
- Kontakt:
W mylittle customs wszystkie ceny są w funtach, płacisz przelewem poprzez PayPal, tam Ci zaminiają walutę na funty i już. 
- Mangalarga
- Kontakt:
Motek kosztuje 3 funty, a nie 3 złote 
Jakby było tak tanio, to już dawno zrobiłabym tam zakupy
Jakby było tak tanio, to już dawno zrobiłabym tam zakupy
- niuniek
- Kontakt:
- Jednorożec
- Kontakt:
Ile motków z My little Custom potrzeba na reroot Monsterkowego faceta ? Włosy mają być krótkie.
- Magalita
- Kontakt:
ja tak ni z gruszki ni pietruszki. Ile trzeba motków na zwykłą Barbie? włosy długości poniżej pupy?
- Merida18
- Kontakt:
Do Fleur: Za ile robisz reroot dla lalki?
Lalki stylem życia 
Zapraszam na mój blog:
meridari.pinger.pl
Zachęcam do obserwowania!
Zapraszam na mój blog:
meridari.pinger.pl
Zachęcam do obserwowania!
- Fleur
- Kontakt:
Witam
Ceny sa na mojej stronie: http://www.fleurdolls.com/reroots.html
Koszt wlosow jest juz wliczony ALE Monster High maja bardzo a bardzo duzo dziurek, wiec moga byc dodatkowe koszty zwiazane z wieksza iloscia motkow, zaleznie od dlugosci wlosow i fryzury.
Koszt wlosow jest juz wliczony ALE Monster High maja bardzo a bardzo duzo dziurek, wiec moga byc dodatkowe koszty zwiazane z wieksza iloscia motkow, zaleznie od dlugosci wlosow i fryzury.