Nie widziałam tu takiego tematu (no chyba że coś przeoczyłam**), a to chyba źle. "Nowi" w customizowaniu mogą tego nie wiedzieć, a zasady bezpieczeństwa powinien respektować każdy. Customizujesz? Repaintujesz? Tu jest coś co powinieneś wiedzieć: http://dollchemy.com/showthread.php?126 ... ustomizing
Są tam też różne linki do dyskusji w Den of Angels, ale nie każdy ma tam konto, więc lepiej podlinkować też tu. Mam nadzieję że umieściłam wątek w dobrym dziale. Jeśli nie to proszę o przeniesienie.
* Poradnik jest po angielsku, a ja nie mam możliwości go teraz przetłumaczyć, zresztą aż taka w języku biegła nie jestem, więc mam nadzieję że na tę chwilę przeczyta ten kto może, a kiedy indziej jakaś dobra duszyczka w miarę chęci i możliwości przetłumaczy.
* O, i jeśli jest już taki wątek i wyszukiwarka słów mnie zawiodła to proszę o usuniecie tego.
Ja używam maski 3M tej ze zdjęć z tego poradnika, a mimo to czasem od MSC potrafi mnie lekko boleć głowa. To tylko dowód na to, że nie wolno lekceważyć tych porad.