Repainty Rhaenys
- Morrighan
- Kontakt:
Re: Mój pierwszy repaint.
Naprawdę ślicznie Ci wyszły. Lagoona wygląda jak nimfa wodna
W ciemno mogłabym dać Ci wszystkie moje Monsterki do przemalowania 
-
JoannaS
- Kontakt:
Jak nie lubię Monsterek, tak Twoje są bombowe, mam znajomą, której dzieci niedługo będą wyrastać z Monsterek i pewno mi pooddaje, chętnie bym zamówiła u Ciebie jakieś dzieło, żeby tym dziewczynkom dać po OOAKu na pamiątkę. Jeśli jesteś chętna to daj znać na PW ile byś wyceniła taką pracę ja na razie tych lalek nie mam jeszcze. 
- Pink Flamingo
- Kontakt:
Prześliczna Lagoona! Podziwiam ogromnie Twój kunszt i trochę zazdroszczę umiejętności
Każdy z nas ma swoje lalkowe upodobania, nielubienie jakiegoś lalkowego gatunku nie jest niczym strasznym
Będę się jeszcze upraszał o lepsze zdjęcia, z całym szacunkiem dla Twojej pracy - to tylko doda więcej prezentacji Twoich rewelacyjnych repaintów.
Mój flickr: http://www.flickr.com/photos/doll_enthusiast/
- Annorelka
- Kontakt:
Drugi repaint podoba mi się jeszcze bardziej, świetny pomysł na "wodną" postać! Ale nie wiem, może to że względu na zdjęcie (lekko rozmyte), ale linie wydają mi się nieco grubsze niż przy pierwszej próbie?
-
golden_eye
- Kontakt:
Spectra podoba mi się najmniej z mh, sam mold, ale Twoja praca cudna. Lagoona za to jest moim ulubionym razem z Franczeską i to co jej zrobiłaś jest piękne. Nie chce mi się wierzyć, że to drugi repaint, zbyt dobrze wygląda
ale jeśli tak, to zaraz teraz wysyłam do Ciebie moją Francę, nic, że 2 minuty temu ją odpakowałam, nacieszę się jeszcze bardziej jak wróci od Ciebie 
- Rhaenys
- Kontakt:
Oj dzięki ludzie za te miłe słowa, naprawdę zachęcają do pracy i tylko ubolewam nad tym, że teraz nie mam na lalki więcej czasu, bo sesja i muszę malować inne rzeczy 
Pink Flamingo - lepsze zdjęcia już czekają na aparacie do zgrania, szczerze to fotografem najlepszym nie jestem, ale wyciągnęłam z mojego aparaciku chyba jak najwięcej.
Annorelka - szczerze nie potrafię się odnieść do tego co napisałaś - obie lalki były robione innymi technikami i na pewno są różnice w liniach i innych szczegółach.
Pink Flamingo - lepsze zdjęcia już czekają na aparacie do zgrania, szczerze to fotografem najlepszym nie jestem, ale wyciągnęłam z mojego aparaciku chyba jak najwięcej.
Annorelka - szczerze nie potrafię się odnieść do tego co napisałaś - obie lalki były robione innymi technikami i na pewno są różnice w liniach i innych szczegółach.
- Morrighan
- Kontakt:
Rhaenys nie chodzi o to, żebyś za darmoche i kosztem swego czasu malowała komuś lalki. Chodziło mi o to, że wcale, a wcale nie bałabym się dać Ci swoich lalek do przemalowania. Spectra jak i Lagoona w Twoim wydaniu wyglądają świetnie i założę się, że Miałabyś też dobre pomysły na resztę lalek z serii MH. Owszem można komuś przemalować lale w ramach ćwiczeń, ale coś mi się wydaje, że Ty ćwiczeń już nie potrzebujesz
Również czekam na kolejne Twoje zdjęcia i nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć jak zrobisz kolejną lalę
Btw: dopiero teraz zdałam sobie sprawe, że rzeczywiście Spectra ma takie "wilcze" rysy i lepiej wygląda niż oryginalny wilkołak CLAWDEEN
Btw: dopiero teraz zdałam sobie sprawe, że rzeczywiście Spectra ma takie "wilcze" rysy i lepiej wygląda niż oryginalny wilkołak CLAWDEEN
- Rhaenys
- Kontakt:
Morrighan miałam na myśli to, że mam już przyszykowane 4 kolejne, swoje monsterki do repaintu i nie mam na nie czasu teraz 
Osobiście uważam, że najlepsze ,,wilcze" rysy ma lalka z serii Create A Monster taka szara z dwupaku razem z lalką - smokiem.
Jakby co to zapraszam: http://rhaeenys.deviantart.com/ wrzuciłam lepsze zdjęcia.
Osobiście uważam, że najlepsze ,,wilcze" rysy ma lalka z serii Create A Monster taka szara z dwupaku razem z lalką - smokiem.
Jakby co to zapraszam: http://rhaeenys.deviantart.com/ wrzuciłam lepsze zdjęcia.
- LolitaDolls
- Kontakt:
Ej, weź pomaluj mi pullipa
Plyyz 
- Carleesi
- Kontakt:
Rha, dodaj zdjęcia najnowszej, bo najlepszą ma buźkę jak na razie! 
- karolonka
Ostatnia mi się najbardziej podoba 
- Rhaenys
- Kontakt:
Dodam później, bo muszę zrobić dobre zdjęcia Carleesi 
-- 28 lut 2015, o 20:55 --
Moje nowości:

Lagoona w tej samej sukience, jednak należy ona do niej
[Lalka na sprzedaż]

A tu zapowiedź nowości, wkrótce lepsze zdjęcia. [Lalki będą na sprzedaż.]

Zapraszam tutaj http://rhaeenys.deviantart.com/gallery , więcej zdjęć w lepszej jakości (tu jest to, co naprawdę chcę pokazywać)
-- 28 lut 2015, o 21:38 --
No i jeśli ktoś byłby chętny to przyjmę zlecenie na repaint
-- 1 mar 2015, o 13:48 --
Obiecane nowości:

-- 28 lut 2015, o 20:55 --
Moje nowości:

Lagoona w tej samej sukience, jednak należy ona do niej

A tu zapowiedź nowości, wkrótce lepsze zdjęcia. [Lalki będą na sprzedaż.]

Zapraszam tutaj http://rhaeenys.deviantart.com/gallery , więcej zdjęć w lepszej jakości (tu jest to, co naprawdę chcę pokazywać)
-- 28 lut 2015, o 21:38 --
No i jeśli ktoś byłby chętny to przyjmę zlecenie na repaint
-- 1 mar 2015, o 13:48 --
Obiecane nowości:

- Rhaenys
- Kontakt:
- LolitaDolls
- Kontakt:
Wow! Świetna! !
- Rhaenys
- Kontakt: