Repainty Itan83
- Annorelka
- Kontakt:
Re: Repainty Itan83
Gilda jest obłędnie przerobiona - podziwiam kolorystykę, pomysł i wszystkie detale. <3
Mam tylko jedno pytanie - nie odbieraj tego w żadnym wypadku jako zarzutu! Ja tworząc OOAKa bałabym się korzystać z takich materiałów jak pióra, z obawą jak się "zestarzeją". Masz jakieś plany jak dbać o ta lalkę, wymieniać elementy, które "zbrzydną" za kilka lat na nowe?
Mam tylko jedno pytanie - nie odbieraj tego w żadnym wypadku jako zarzutu! Ja tworząc OOAKa bałabym się korzystać z takich materiałów jak pióra, z obawą jak się "zestarzeją". Masz jakieś plany jak dbać o ta lalkę, wymieniać elementy, które "zbrzydną" za kilka lat na nowe?
- Pink Flamingo
- Kontakt:
O rety, jak to możliwe, że dopiero teraz znajduję Cię na flickrze?! Twoje prace są prześwietne! Już polajkowane i będę obserwował, co nowego stworzysz
I jeżeli mogę coś Ci zasugerować, to polecam wybranie sobie kilku flickrowych grup ooakowych i nie tylko, gdzie możesz pokazywać swoje lalki, bo to aż się prosi, żeby większe grono mogło je podziwiać 
Mój flickr: http://www.flickr.com/photos/doll_enthusiast/
- Itan83
- Kontakt:
dziękuję bardzoAnnorelka pisze:Gilda jest obłędnie przerobiona - podziwiam kolorystykę, pomysł i wszystkie detale. <3
Jednak nie jest to lalka przeznaczona do zabawy
-- 5 maja 2017, o 21:57 --
Dziękuję bardzoPink Flamingo pisze:O rety, jak to możliwe, że dopiero teraz znajduję Cię na flickrze?! Twoje prace są prześwietne! Już polajkowane i będę obserwował, co nowego stworzyszI jeżeli mogę coś Ci zasugerować, to polecam wybranie sobie kilku flickrowych grup ooakowych i nie tylko, gdzie możesz pokazywać swoje lalki, bo to aż się prosi, żeby większe grono mogło je podziwiać
Ja się nie znam za bardzo na tych wszystkich portalach- nawet nie wiedziałam, że tam są jakieś grupy
dziękuję zatem
- lwica
- Kontakt:
Przepiękna Gilda,bardzo mi się podoba
i jak zawsze jestem pod ogromnym wrażeniem Twoich pomysłów jak i Twojego wielkiego talentu. 
- Annorelka
- Kontakt:
Wiem, ze lalka nie będzie do zabawy, ale mimo wszystko takie piórka to delikatna sprawa, będą się kurzyć na pewno. Po prostu jestem ciekawa jak sobie z takimi elementami ludzie radzą. 
- Itan83
- Kontakt:
Annorelka te od smoczycy są zakonserwowane lakierem dekoracyjnym- myślę, że jak nikt nią nie rzuci
to przetrwa wszystko 
- Chupacabra
- Kontakt:
O rety kotlety! Ta smoczyca! Jest przepiękna. Chylę czoła do samej gleby (z drugiego piętra). Wspaniały projekt i wykonanie.
http://wkolorowym.blogspot.com/ - Fotki fotki - 16.04
- Itan83
- Kontakt:
- Itan83
- Kontakt:
- Ciabas
- Kontakt:
Zbroja fantastyczna, uszy fenomenalne i ta zaciętość na buzi
Chciałabym w każdym obudzić bohatera
- Itan83
- Kontakt:
Bardzo dziękuję
bałam się, że się nie spodoba.
Zazwyczaj mam kłopot z pozytywną samooceną
Bardzo, ale to bardzo dziękuję
Zazwyczaj mam kłopot z pozytywną samooceną
Bardzo, ale to bardzo dziękuję
- lwica
- Kontakt:
Przepiękna metamorfoza.
Lalka jest cudowna
i wszystko mi się w niej podoba.Uszy,makijaż,włoski i ta fenomenalna zbroja i oczywiście boskie sama nie wiem jak to nazwać,chodzi o te zdobienia na całych nóżkach,cudeńko.
A jaka to była lalka przed metamorfozą,bo za ciorta jasnego nie mam pojęcia?
Czemu Ty nie wierzysz w siebie i swoje możliwości? Przecież gołym okiem widać,że masz wielki talent.
Kobieto kochana Ty jesteś prawdziwą artystką i to co robisz z lalkami to mistrzostwo świata.
Zawsze podziwiam Twoje lalki bo są fantastyczne i widać jak dużo pracy ale i serca w nie wkładasz.
A jeszcze Ci powiem,że Mattel powinien przyjść do Ciebie na staż i uczyć się od Ciebie jak powinny wyglądać lalki.A nie zastanawiałaś się nad współpracą z jakąś firmą produkującą lalki i stroje dla nich?
Czemu Ty nie wierzysz w siebie i swoje możliwości? Przecież gołym okiem widać,że masz wielki talent.
- Balbinka
- Kontakt:
Zbroja jest przecudna i w moim ulubionym klimacie Fantasy gdzie wojownik zakuty jak konserwa a wojowniczka odziana w kusząco odkrytą zbroję. Pomysł przedni, a wykonanie mistrzowskie. Jedyna rzecz, której bym się tak ociupinkę przyczepiła to te butki na obcasie. Jakby zrobić zamiast obcasa platformę to by chyba dawało większą stabilność i lepiej wyglądało. Ale i tak chylę czoła przed wykonaniem całości 
There is no emotion, there is peace.
There is no ignorance, there is knowledge.
...
There is no ignorance, there is knowledge.
...
- Ciabas
- Kontakt:
Ja oglądając Final Fantasy nie umiałam skupić się na akcji tylko zaśliniona wgapiałam ślepia w te boskie postacie. Co jedna to lepsza i egzotyczniejsza 
Nie miałam odwagi by zabrać się za zrobienie kogokolwiek nie mówiąc już o Fran
Nie miałam odwagi by zabrać się za zrobienie kogokolwiek nie mówiąc już o Fran
Chciałabym w każdym obudzić bohatera
- Itan83
- Kontakt:
Naprawdę nie wiem co powiedzieć na te wszystkie miłe słowa
tak bardzo dziękuję. Nawet nie macie pojęcia jak bardzo to motywuje do dalszej pracy
Lwica to jest znowu w sumie hybryda. Barbie made to move- Teresa + głowa od fashionistas, ale bij zabij nie wiem jaki numer (chyba 28).
Nie myślałam nad pracą z jakąś firmą, bo raczej jestem za słaba, żeby ktoś mnie chciał ;-)
Balbinka - tak buty też trochę mnie irytują, ale Fran miała właśnie na obcasie no i chciałam, żeby powiedzmy były podobne ;-) ale ogólnie to z nich właśnie jestem najmniej zadowolona.
Ja też uwielbiam postacie z ff. One są takie idealne. Niedługo się zamierzam porwać na jedną z męskich postaci. Nie miałam odpowiedniego Kena ;-) Ale już przyleciał i się zbieram w sobie
Lwica to jest znowu w sumie hybryda. Barbie made to move- Teresa + głowa od fashionistas, ale bij zabij nie wiem jaki numer (chyba 28).
Nie myślałam nad pracą z jakąś firmą, bo raczej jestem za słaba, żeby ktoś mnie chciał ;-)
Balbinka - tak buty też trochę mnie irytują, ale Fran miała właśnie na obcasie no i chciałam, żeby powiedzmy były podobne ;-) ale ogólnie to z nich właśnie jestem najmniej zadowolona.
Ja też uwielbiam postacie z ff. One są takie idealne. Niedługo się zamierzam porwać na jedną z męskich postaci. Nie miałam odpowiedniego Kena ;-) Ale już przyleciał i się zbieram w sobie