Repainty Itan83

Repaintujesz lalki? Zajmujesz się rerootem? Koniecznie nam pokaż!
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Annorelka
Kontakt:

Re: Repainty Itan83

Post autor: Annorelka »

Gilda jest obłędnie przerobiona - podziwiam kolorystykę, pomysł i wszystkie detale. <3
Mam tylko jedno pytanie - nie odbieraj tego w żadnym wypadku jako zarzutu! Ja tworząc OOAKa bałabym się korzystać z takich materiałów jak pióra, z obawą jak się "zestarzeją". Masz jakieś plany jak dbać o ta lalkę, wymieniać elementy, które "zbrzydną" za kilka lat na nowe?

Awatar użytkownika
Pink Flamingo
Kontakt:

Post autor: Pink Flamingo »

O rety, jak to możliwe, że dopiero teraz znajduję Cię na flickrze?! Twoje prace są prześwietne! Już polajkowane i będę obserwował, co nowego stworzysz :) I jeżeli mogę coś Ci zasugerować, to polecam wybranie sobie kilku flickrowych grup ooakowych i nie tylko, gdzie możesz pokazywać swoje lalki, bo to aż się prosi, żeby większe grono mogło je podziwiać :)

Awatar użytkownika
Itan83
Kontakt:

Post autor: Itan83 »

Annorelka pisze:Gilda jest obłędnie przerobiona - podziwiam kolorystykę, pomysł i wszystkie detale. <3
Mam tylko jedno pytanie - nie odbieraj tego w żadnym wypadku jako zarzutu! Ja tworząc OOAKa bałabym się korzystać z takich materiałów jak pióra, z obawą jak się "zestarzeją". Masz jakieś plany jak dbać o ta lalkę, wymieniać elementy, które "zbrzydną" za kilka lat na nowe?
dziękuję bardzo ^^ Pióra można w łatwy sposób wymienić- są wkładane do opaski- Są również zakonserwowane- więc nie powinno się nic z nimi dziać ;)
Jednak nie jest to lalka przeznaczona do zabawy ;)

-- 5 maja 2017, o 21:57 --
Pink Flamingo pisze:O rety, jak to możliwe, że dopiero teraz znajduję Cię na flickrze?! Twoje prace są prześwietne! Już polajkowane i będę obserwował, co nowego stworzysz :) I jeżeli mogę coś Ci zasugerować, to polecam wybranie sobie kilku flickrowych grup ooakowych i nie tylko, gdzie możesz pokazywać swoje lalki, bo to aż się prosi, żeby większe grono mogło je podziwiać :)
Dziękuję bardzo :)
Ja się nie znam za bardzo na tych wszystkich portalach- nawet nie wiedziałam, że tam są jakieś grupy ;)
dziękuję zatem ^^ poszperam :)

Awatar użytkownika
lwica
Kontakt:

Post autor: lwica »

Przepiękna Gilda,bardzo mi się podoba :serducho: i jak zawsze jestem pod ogromnym wrażeniem Twoich pomysłów jak i Twojego wielkiego talentu. :brawo:

Awatar użytkownika
Annorelka
Kontakt:

Post autor: Annorelka »

Wiem, ze lalka nie będzie do zabawy, ale mimo wszystko takie piórka to delikatna sprawa, będą się kurzyć na pewno. Po prostu jestem ciekawa jak sobie z takimi elementami ludzie radzą. ^^

Awatar użytkownika
Itan83
Kontakt:

Annorelka te od smoczycy są zakonserwowane lakierem dekoracyjnym- myślę, że jak nikt nią nie rzuci ;) to przetrwa wszystko :D

Awatar użytkownika
Chupacabra
Kontakt:

Post autor: Chupacabra »

O rety kotlety! Ta smoczyca! Jest przepiękna. Chylę czoła do samej gleby (z drugiego piętra). Wspaniały projekt i wykonanie.
http://wkolorowym.blogspot.com/ - Fotki fotki - 16.04

Awatar użytkownika
Ciabas
Kontakt:

Post autor: Ciabas »

:brawo: :klaszcze: :win:
Zbroja fantastyczna, uszy fenomenalne i ta zaciętość na buzi :) prawdziwa wojowniczka :) Itan podziwiam po raz kolejny :)
Chciałabym w każdym obudzić bohatera

Awatar użytkownika
Itan83
Kontakt:

Bardzo dziękuję ^^ bałam się, że się nie spodoba.
Zazwyczaj mam kłopot z pozytywną samooceną
Bardzo, ale to bardzo dziękuję :serducho:

Awatar użytkownika
lwica
Kontakt:

Post autor: lwica »

Przepiękna metamorfoza. :brawo: Lalka jest cudowna :serducho: i wszystko mi się w niej podoba.Uszy,makijaż,włoski i ta fenomenalna zbroja i oczywiście boskie sama nie wiem jak to nazwać,chodzi o te zdobienia na całych nóżkach,cudeńko. :zakochany: A jaka to była lalka przed metamorfozą,bo za ciorta jasnego nie mam pojęcia?

Czemu Ty nie wierzysz w siebie i swoje możliwości? Przecież gołym okiem widać,że masz wielki talent. :D Kobieto kochana Ty jesteś prawdziwą artystką i to co robisz z lalkami to mistrzostwo świata. :klaszcze: Zawsze podziwiam Twoje lalki bo są fantastyczne i widać jak dużo pracy ale i serca w nie wkładasz. :serducho: A jeszcze Ci powiem,że Mattel powinien przyjść do Ciebie na staż i uczyć się od Ciebie jak powinny wyglądać lalki.A nie zastanawiałaś się nad współpracą z jakąś firmą produkującą lalki i stroje dla nich?

Awatar użytkownika
Balbinka
Kontakt:

Post autor: Balbinka »

Zbroja jest przecudna i w moim ulubionym klimacie Fantasy gdzie wojownik zakuty jak konserwa a wojowniczka odziana w kusząco odkrytą zbroję. Pomysł przedni, a wykonanie mistrzowskie. Jedyna rzecz, której bym się tak ociupinkę przyczepiła to te butki na obcasie. Jakby zrobić zamiast obcasa platformę to by chyba dawało większą stabilność i lepiej wyglądało. Ale i tak chylę czoła przed wykonaniem całości :)
There is no emotion, there is peace.
There is no ignorance, there is knowledge.
...

Awatar użytkownika
Ciabas
Kontakt:

Post autor: Ciabas »

Ja oglądając Final Fantasy nie umiałam skupić się na akcji tylko zaśliniona wgapiałam ślepia w te boskie postacie. Co jedna to lepsza i egzotyczniejsza :)
Nie miałam odwagi by zabrać się za zrobienie kogokolwiek nie mówiąc już o Fran :)
Chciałabym w każdym obudzić bohatera

Awatar użytkownika
Itan83
Kontakt:

Naprawdę nie wiem co powiedzieć na te wszystkie miłe słowa ^^ tak bardzo dziękuję. Nawet nie macie pojęcia jak bardzo to motywuje do dalszej pracy :serducho:
Lwica to jest znowu w sumie hybryda. Barbie made to move- Teresa + głowa od fashionistas, ale bij zabij nie wiem jaki numer (chyba 28).
Nie myślałam nad pracą z jakąś firmą, bo raczej jestem za słaba, żeby ktoś mnie chciał ;-)

Balbinka - tak buty też trochę mnie irytują, ale Fran miała właśnie na obcasie no i chciałam, żeby powiedzmy były podobne ;-) ale ogólnie to z nich właśnie jestem najmniej zadowolona.

Ja też uwielbiam postacie z ff. One są takie idealne. Niedługo się zamierzam porwać na jedną z męskich postaci. Nie miałam odpowiedniego Kena ;-) Ale już przyleciał i się zbieram w sobie :D

ODPOWIEDZ