Nie będę się rozpisywać o czymś oczywistym, więc wstawię wszystko mówiącą emotkę:
No dobra, napiszę coś - zawsze lubiłam Twoje repainty, ale Spectra w tym wydaniu wygląda jak mini bjd. Cudo!
Oczka i usta na piękne. Jedynie co to chyba za pomarańczowe te kolorki na policzkach ma. Moze jakiś zimniejszy odcień by bardziej pasował? A może to kwestia oświetlenia?
There is no emotion, there is peace.
There is no ignorance, there is knowledge.
...
Hmm... przejrzałam ten temat i mnie się nie podoba, że na niektórych lalkach nad brwiami masz taki rozmyty kolor, wygląda to tak jakoś brudno.
Na dwóch ostatnich lalkach masz taki efekt i to trochę psuje ogólne wrażenie.
Widzę ten zamysł i sadzę, że wyszedł - ale na pewno pomogłoby, gdybyś użyła innego koloru na cieniowanie twarzy, innego na brwi, a jeszcze innego na wszelkie akcenty typu rumieńce, okolice nosa i brody, etc. Gdyby brwi były ciemniejsze, a cieniowanie nad nimi szaroniebieskie, nie byłoby podejrzeń o rozmazany kolor. Brąz na niebieskiej twarzy sprawił, że faktycznie stała się nieco brudno-zielonkawa miejscami, ale być może taki był Twój zamysł? Poza tym... może to zabrzmi makabrycznie, ale Twoja syrenka wygląda dla mnie jak malowana krwią - zaschnięta krew z czasem robi się taka trochę brunatna... Niepokojące, ale przyciągające uwagę.
Nawet jeśli widziałabym tę lalkę w innych kolorach, wciąż bardzo podoba mi się Twój warsztat. Ślicznie rysujesz na tych małych mordkach.