Włosy do rerootu
- Czarnab1
- Kontakt:
Włosy do rerootu
Hej,
Czy możecie polecić jakiś sklep w Polsce, w którym można kupić włoski Polypropylene lub Nylonowe oraz długą igłę do rerootu?
Czy możecie polecić jakiś sklep w Polsce, w którym można kupić włoski Polypropylene lub Nylonowe oraz długą igłę do rerootu?
- Tsundere
- Kontakt:
Re: Włosy do rerootu
Dołączam się do pytania. Bardzo zależy mi na włosach, lalki leżą odłogiem, praca stoi... tylko skąd wziąć dobre jakościowo włosy?
- Tsundere
- Kontakt:
Dołączam się do pytania!
- Czarnab1
- Kontakt:
Czy jest jakiś sposób na wyprostowanie włosów z Kanekalonu do warkoczyków?
- Neytiri
- Kontakt:
Prostowałam przed rerootem pasma kanekalonu karbowanego do warkoczyków za pomocą prostownicy ustawionej na najniższej temperaturze, u mnie to było 150 stopni. Od razu je rozczesywałam.
- Czarnab1
- Kontakt:
Po czasie fale nie wróciły lub po myciu? Jest jeszcze jakiś inny, bo nie mam prostownicy? Jak nie to będę musiała kupić.
- Neytiri
- Kontakt:
Nie wróciły, ale poza płukaniem lekko ostudzonym wrzątkiem po reroocie, w celu ukształtowania fryzury, potem ich nie myłam więcej.
- Czarnab1
- Kontakt:
Dzięki za odpowiedź
- Neytiri
- Kontakt:
Jeśli byłabyś ciekawa, to na blogu mam zdjęcia lalek u których użyłam takiego pofalowanego/karbowanego kanekalonu jak na warkoczyki, po wyprostowaniu prostownicą i ułożeniu wrzątkiem:
- Tu u lalki z niebieskimi i czarnymi włosami (u lalki z włosami boro użyłam sztucznych włosów z doczepki, też się nie najgorzej sprawdzają).
- tu u kena czarne włosy
- Tu u lalki z niebieskimi i czarnymi włosami (u lalki z włosami boro użyłam sztucznych włosów z doczepki, też się nie najgorzej sprawdzają).
- tu u kena czarne włosy