Toys R Us

Luźne rozmowy o lalkach
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Dampirg85
Kontakt:

Toys R Us

Post autor: Dampirg85 »

Obrazek

Cześć, nie wiedziałem gdzie zacząć ten temat więc napisałem tutaj. :zawstydzony:

Wczoraj byłem na Wrocławskich Bielanach i skorzystałem z chwili aby zwiedzić nowo otwarty sklep ToyRus. Muszę przyznać, że poczułem się jak w raju. O.o
Przenigdy, w Polsce, nie widziałem tak dobrze zaopatrzonego sklepu i do tego tak dobrze zorganizowanego. Widziałem masę zabawek, których nie widziałem nigdy w życiu (a już zwłaszcza na żywo).
Był tam zabawki, które widziałem tylko na zdjęciach z neta... Co prawda na szybko, ale mogłem obejrzeć spory zasób zestawów z Monsterkami, Barbie czy Steffi... Były tam też inne lalki jak np Bratzillaz czy Moxie girlz. Po prostu czułem się tam jak w niebie... :hura:
Do tego muszę przyznać, że ceny zabawek nie są wygórowane, a czasem nawet bardziej opłacalne niż w necie. Już sobie postanowiłem, że po wypłacie ponownie się tam wybiorę i na spokojnie jeszcze raz zrobię rekonesans + może jakieś małe zakupy. :P

Już teraz wiem, że mam kolejną pozycję do mojej "wishlist", a mianowicie spodobała mi się seria Bratzillaz, a zwłaszcza jedna z lalek - Meygana (ta ruda).
Obrazek

No nic na koniec pozostaje mi tylko polecić wszystkim aby odwiedzili ten sklep, bo można w nim znaleźć bardzo ciekawe rzeczy. :)

Awatar użytkownika
mangusta
Kontakt:

Re: ToyRus

Post autor: mangusta »

Ja byłam w czwartek :) Rzeczywiście wybór ogromny. Ale Moxie Girlz jakoś musiałam przegapić :/ Bratzillaz mnie nie ujęły jakoś. Może gdyby były z połowę tańsze :P Dość tanie były ubranka dla Fashionistek, po 15zł, a te dla Steffi, które Carrefour ma za 10, tam były za 8.

Awatar użytkownika
Dampirg85
Kontakt:

Post autor: Dampirg85 »

mangusta pisze:Ja byłam w czwartek :) Rzeczywiście wybór ogromny. Ale Moxie Girlz jakoś musiałam przegapić :/ Bratzillaz mnie nie ujęły jakoś. Może gdyby były z połowę tańsze :P Dość tanie były ubranka dla Fashionistek, po 15zł, a te dla Steffi, które Carrefour ma za 10, tam były za 8.
Sklep jest super! Zdecydowanie jest to najlepszy sklep zabawkowy w jakim byłem. :hura:
To prawda, aż byłem zdziwiony gdy zobaczyłem ceny ubranek dla Fashionistek czy Steffi. :D

Awatar użytkownika
KiciaKocia
Kontakt:

Post autor: KiciaKocia »

Niewygórowane ceny? Z tym bym polemizowała, bo przynajmniej na monsterkach zdzierają jak miło. Tanie serie typu Roller Maze czy Dance Class, które w zwykłych supermarketach kosztują około 80zł tam kosztują 109zł. O "niewygórowanej" cenie za bratzillasowe fashionpacki (79zł) wspominać nie będę. W TRU opłaca się kupować tylko w jednym przypadku - gdy mają promocję na dany produkt, bo czasami zdarzają im się niezłe przeceny.
"Nikt, kto wymiotuje, nie wygląda elegancko, a już widok rzygającego smoka jest chyba najgorszy."

ODPOWIEDZ