Cześć, nie wiedziałem gdzie zacząć ten temat więc napisałem tutaj.
Wczoraj byłem na Wrocławskich Bielanach i skorzystałem z chwili aby zwiedzić nowo otwarty sklep ToyRus. Muszę przyznać, że poczułem się jak w raju.
Przenigdy, w Polsce, nie widziałem tak dobrze zaopatrzonego sklepu i do tego tak dobrze zorganizowanego. Widziałem masę zabawek, których nie widziałem nigdy w życiu (a już zwłaszcza na żywo).
Był tam zabawki, które widziałem tylko na zdjęciach z neta... Co prawda na szybko, ale mogłem obejrzeć spory zasób zestawów z Monsterkami, Barbie czy Steffi... Były tam też inne lalki jak np Bratzillaz czy Moxie girlz. Po prostu czułem się tam jak w niebie...
Do tego muszę przyznać, że ceny zabawek nie są wygórowane, a czasem nawet bardziej opłacalne niż w necie. Już sobie postanowiłem, że po wypłacie ponownie się tam wybiorę i na spokojnie jeszcze raz zrobię rekonesans + może jakieś małe zakupy.
Już teraz wiem, że mam kolejną pozycję do mojej "wishlist", a mianowicie spodobała mi się seria Bratzillaz, a zwłaszcza jedna z lalek - Meygana (ta ruda).

No nic na koniec pozostaje mi tylko polecić wszystkim aby odwiedzili ten sklep, bo można w nim znaleźć bardzo ciekawe rzeczy.