Ciekawe jak jawić się będzie chłop
Nasze lalkowe Projekty
- ingrid
- Kontakt:
Re: Nasze lalkowe Projekty
Bardzo ładna ta baza, mam swoje skojarzenia z Kidą od Disneya, którą bardzo mocno lubię, ogólnie pod projektowanie w sam raz, nie na raz
- jewelsnake
- Kontakt:
Moze taki i taki?DragonLady pisze:![]()
A taki lepiej zbudowany czy chudzielok?
"It's not that I can't find worth in anything
It's just that I can't find worth in enough"
Manic Street Preachers
It's just that I can't find worth in enough"
Manic Street Preachers
- DragonLady
- Kontakt:
Ahaha, całe stadko najlepiej, nie?
. Może faktycznie najpierw pokażcie, że to przydatne chociaż trochę i coś rysujecie, bo tak sobie a muzom to mię się nie chce
.
- roroDolls
- Kontakt:
Wreszcie znalazlam odpiowiedni dzial - chyba??
niechcialam zakladac watku INNE CZYNNOSCI LSLKOWE roroDolls, prawda?
a wiec... w chwili obecnej na biureczko-poczekali krawiecko-adoratorskiej:

Mackie zaraz wybywa na ebay tylko sie napatrze;-)
a w spa trzy ekstra blondyny i Sindy baletnica /mocno zmechnizowana/

ro
niechcialam zakladac watku INNE CZYNNOSCI LSLKOWE roroDolls, prawda?
a wiec... w chwili obecnej na biureczko-poczekali krawiecko-adoratorskiej:
Mackie zaraz wybywa na ebay tylko sie napatrze;-)
a w spa trzy ekstra blondyny i Sindy baletnica /mocno zmechnizowana/
ro
-
niemiłamonika
- Kontakt:
Ta u góry w błękitnych włosach to kto? Fajnaaaa.
Jestem tam: https://www.flickr.com/photos/148946810@N04/
- roroDolls
- Kontakt:
Moniko - to taka jedna blachara z duzym luzem w biedrach ;-)...nie bardzo ja kocham wiec eksperymentuje - najpierw zmylam jej usta /brokatowe/, oczy z niebieskich zrobilam brazowe, suchciele platynowe pofarbowalam na fioletowo i tak smiesznie spolowialy - ostatnio podrysowalam nieco wargi /pospiesznie/..:-)
poznajesz? /co to za mold, Teresa closed lips??/
before

after

ever after

frozen:

/kolor choroby orskiej ale nie moglam sie pohamowac/
poznajesz? /co to za mold, Teresa closed lips??/
before
after
ever after
frozen:
/kolor choroby orskiej ale nie moglam sie pohamowac/
- ingrid
- Kontakt:
Cóż za lalkowa przemiana, metamorfoza kilkuetapowa
A ja narysowałam kilka projektów lalkowych Monsterkowych, tak mnie jakoś naszło.
Pierwszy projekt, to córka duchów ze znikającej oazy.
Dziewczyna nazywa się Fatamorgana Mirage i jest przyjaciółką Spectry, GiGi oraz Cleo.

Drugi motyw, to córka żywiołaków ziemi oraz ognia. Jej ciałko jest, jak skała, coś pokroju Rochelle i Astranovy, ale ręce i nogi są przeźroczyste, jak u Spectry i barwione w kolorze żółto czerwonym. Włosy również są płomienne niczym lawa. Mogłam dorysować jej jeszcze rękaw również imitujący lawę, tak, że ubranie lalki częściowo jest płynne, a częściowo stałe, najlepiej w kolorach ziemi, trawa, kwiaty, Dobrze, jakby w ubranku były przeźroczyste elementy, coś w stylu, jak spodenki plażowe Holta Hyde'a. Buty dziewczyna ma rzecz jasna z kamienia, tak jak i bransoletkę. Postać skojarzyła mi się, jakby połączenie Jane i Lagoony.
Imię to Rocksane

Ostatni pomysł, to córka dyniogłowego Pumpkinelope Autumn. Nie jest to uczennica, a nauczycielka. Przyjaźni się z Venus, Panią dyrektor oraz Castą. Gustuje w kolorach jesieni i wygląda trochę, jak staromodny strach na wróble

Wrzuciłam jeszcze trochę szytych przeze mnie ciuszków, ale nie wiem czemu post zrzuciło mi w dół
ingrid-szyje-dla-dolls-forum-t4878.html
A ja narysowałam kilka projektów lalkowych Monsterkowych, tak mnie jakoś naszło.
Pierwszy projekt, to córka duchów ze znikającej oazy.
Dziewczyna nazywa się Fatamorgana Mirage i jest przyjaciółką Spectry, GiGi oraz Cleo.

Drugi motyw, to córka żywiołaków ziemi oraz ognia. Jej ciałko jest, jak skała, coś pokroju Rochelle i Astranovy, ale ręce i nogi są przeźroczyste, jak u Spectry i barwione w kolorze żółto czerwonym. Włosy również są płomienne niczym lawa. Mogłam dorysować jej jeszcze rękaw również imitujący lawę, tak, że ubranie lalki częściowo jest płynne, a częściowo stałe, najlepiej w kolorach ziemi, trawa, kwiaty, Dobrze, jakby w ubranku były przeźroczyste elementy, coś w stylu, jak spodenki plażowe Holta Hyde'a. Buty dziewczyna ma rzecz jasna z kamienia, tak jak i bransoletkę. Postać skojarzyła mi się, jakby połączenie Jane i Lagoony.
Imię to Rocksane

Ostatni pomysł, to córka dyniogłowego Pumpkinelope Autumn. Nie jest to uczennica, a nauczycielka. Przyjaźni się z Venus, Panią dyrektor oraz Castą. Gustuje w kolorach jesieni i wygląda trochę, jak staromodny strach na wróble

Wrzuciłam jeszcze trochę szytych przeze mnie ciuszków, ale nie wiem czemu post zrzuciło mi w dół
ingrid-szyje-dla-dolls-forum-t4878.html
- lwica
- Kontakt:
Ingrid ale piękne prace.Jestem pod wielkim wrażeniem.
Najbardziej podoba mi się panna Fatamorgana jest cudowna i to jak oddałaś jej charakter a właściwie to ich charakter,bo jest ich dwie i one w taki cudowny sposób się ze sobą łączą w jedną osobę.Brawo.
Jak Ty to namalowałaś?
- ingrid
- Kontakt:
Fatamorganę, to zdublowałam w programie graficznym
.