To ja chyba miałam farta, bo Włoszkę gołą, ale w stanie idealnym kupiłam za jakieś 30-40 złMangalarga pisze:
A co do graali, to mam jeszcze jednego - Włoszka DOTW z mordką Lary, może kiedyś uda się upolować i ją
Ahhh no i gratuluję Kentucky
To ja chyba miałam farta, bo Włoszkę gołą, ale w stanie idealnym kupiłam za jakieś 30-40 złMangalarga pisze:
A co do graali, to mam jeszcze jednego - Włoszka DOTW z mordką Lary, może kiedyś uda się upolować i ją

Tak, w dużej mierze przez wzgląd na artykulację ją kupiłam - sama buźka jest sympatyczna, ale nie przekonałaby mnie aż tak. Link do lalek, widać tu, co to za ciałko.lwica pisze:Unsterblich gratuluję lalkowych zakupów.Buciki bardzo fajne a czy niebieskowłosa panna ma artykulację?
Też na początku się strachałam XD dość sporo prasowania, nie przytrzymuje żelazka w jednym miejscu i nic się nie dzieje. Tyle, że niska temperatura i psikam wodą żeby było szybciej/łatwiej/nie wiem czy coś daje.Pokrzyva pisze:I rozprostowały się po żelazku? Ja nawet wrzątkowałam ze strachem, bo gdzieś wyczytałam, ze on się topi, ale na szczęście przeżył XD
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość