Przepiękny!!!!!! I nie ma plastikowych włosów! Bardzo bym go chciała >.<Stary_Zgred pisze:Nienawidzę HT! NIE-NA-WI-DZĘ! Skubańcy przygotowują Tonto!
http://www.youtube.com/watch?v=FIxE4XxG-gY
Widzę przed sobą bankructwo albo szybki zdech na zawał![]()
![]()
Wariuję, mam chcicę na lalkę!
- jewelsnake
- Kontakt:
Re: Wariuję, mam chcicę na lalkę!
"It's not that I can't find worth in anything
It's just that I can't find worth in enough"
Manic Street Preachers
Manic Street Preachers
- mobe
- Kontakt:
Omatko Tonto <3 O ile film mnie wynudził strasznie i postacie strasznie płytkie, to charakteryzacja oczywiście cudowna.
- Zen
- Kontakt:
Jestem zdezorientowana. Nagle zauważyłam, że zamiast wchodzić na blogi, szperam w sklepach z pullip i blythe. A zamiast umawiać się na rozmowy, przegrzebuję wykroje ubrań dla nich. Co gorsza uznałam, że zamiast wypowiadać się w wątku filozoficznych rozmów, powinnam napisać tutaj 
One. są. takie. słodkie
One. są. takie. słodkie
- mobe
- Kontakt:
- Mono
- Kontakt:
Ja tez tak zaczynalamZen pisze:Jestem zdezorientowana. Nagle zauważyłam, że zamiast wchodzić na blogi, szperam w sklepach z pullip i blythe. A zamiast umawiać się na rozmowy, przegrzebuję wykroje ubrań dla nich. Co gorsza uznałam, że zamiast wypowiadać się w wątku filozoficznych rozmów, powinnam napisać tutaj
One. są. takie. słodkie
- nmin
- Kontakt:
Dżizas, jaką mam chcicę na lalkę... Nie licząc monsterkowego kaprysu, nie kupiłam żadnej od maja, to już trzy miesiące, odkąd moja dalowa rodzina powiększyła się ostatnio. Najbardziej spośród Dal chciałabym dwa nowe maluchy z obitsu 11, nawet wiem które, co tam, że to byłyby już czwarty i piąty
Ale tak najbardziej najbardziej, to chciałabym pewną mierzącą 16 cm BJD, czyli Lati Yellow, o których marzę, odkąd zaczęłam interesować się lalkami. Byłabym może w stanie wysupłać te 250 dolców, ale bardzo na styk, a nie pracuję jeszcze w UK regularnie i zwyczajnie boję się, że zostanę goła i bosa, za to z lalką
Ale tak najbardziej najbardziej, to chciałabym pewną mierzącą 16 cm BJD, czyli Lati Yellow, o których marzę, odkąd zaczęłam interesować się lalkami. Byłabym może w stanie wysupłać te 250 dolców, ale bardzo na styk, a nie pracuję jeszcze w UK regularnie i zwyczajnie boję się, że zostanę goła i bosa, za to z lalką
Dolls Around The Corner [Blog] [Facebook]
- Grażyna
- Kontakt:
O rrrany! Nie lubię 16-calówek! Nie znoszę lalek, które coś śpiewają!
Dlaczego, ach dlaczego, mam taką dziką chcicę na tę Japoneczkę?

(zdjęcie promo DisneyStrore)
mam nadzieję, że mi przejdzie
Dlaczego, ach dlaczego, mam taką dziką chcicę na tę Japoneczkę?

(zdjęcie promo DisneyStrore)
mam nadzieję, że mi przejdzie

- mangusta
- Kontakt:
Też mam chcicę na Japoneczkę
A ona będzie w sprzedazy tylko w Japonii
http://www.mamegyorai.co.jp/net/main/it ... tem=351963
http://www.mamegyorai.co.jp/net/main/it ... tem=351963
- jewelsnake
- Kontakt:
Domyślam się, że raczej nie masz żadnego znajomego w Japonii? W takiej sytuacji możesz użyć jakiś serwis który pomaga kupować z Japonii.
Sama bardzo bym chciała Coach barbie, ale 95 usd to "trochę" za drogo
Sama bardzo bym chciała Coach barbie, ale 95 usd to "trochę" za drogo
Manic Street Preachers
Manic Street Preachers
- mangusta
- Kontakt:
Jednego mam, ale to raczej nie taka bliska znajomość, całe lata się nie widzieliśmy. A masz może adresy takich serwisów?jewelsnake pisze:Domyślam się, że raczej nie masz żadnego znajomego w Japonii? W takiej sytuacji możesz użyć jakiś serwis który pomaga kupować z Japonii.
- jewelsnake
- Kontakt:
Polecam www.noppin.com, gdy nie robię zakupów na miejscu zawsze używam tego serwisu, jeszcze nigdy nie zginała żadna przesyłka od nich, opłaty nie są najniższe, ale mniejsze niż w innych przetestowanych przeze mnie serwisach.mangusta pisze:Jednego mam, ale to raczej nie taka bliska znajomość, całe lata się nie widzieliśmy. A masz może adresy takich serwisów?jewelsnake pisze:Domyślam się, że raczej nie masz żadnego znajomego w Japonii? W takiej sytuacji możesz użyć jakiś serwis który pomaga kupować z Japonii.
Manic Street Preachers
Manic Street Preachers
- mangusta
- Kontakt:
Dzięki Ci, dobra kobieto!jewelsnake pisze:Polecam http://www.noppin.com, gdy nie robię zakupów na miejscu zawsze używam tego serwisu, jeszcze nigdy nie zginała żadna przesyłka od nich, opłaty nie są najniższe, ale mniejsze niż w innych przetestowanych przeze mnie serwisach.mangusta pisze:Jednego mam, ale to raczej nie taka bliska znajomość, całe lata się nie widzieliśmy. A masz może adresy takich serwisów?jewelsnake pisze:Domyślam się, że raczej nie masz żadnego znajomego w Japonii? W takiej sytuacji możesz użyć jakiś serwis który pomaga kupować z Japonii.
- KiciaKocia
- Kontakt:
Strasznie chce mi się scenki. Jakiejkolwiek, ale teraz, zaraz, JUŻ! Nie wiem co mi odwaliło, bo nawet nie lubię sztywnych lalek, ale nagle zapałałam nadludzką potrzebną posiadania takowej... Dobrze, że nie mam forsy, bo bym pewnie już próbowała coś zamówić...
"Nikt, kto wymiotuje, nie wygląda elegancko, a już widok rzygającego smoka jest chyba najgorszy."
- Mono
- Kontakt:
Scenki są fajne i jedna w kolekcji to nie zbrodniaKiciaKocia pisze:Strasznie chce mi się scenki. Jakiejkolwiek, ale teraz, zaraz, JUŻ! Nie wiem co mi odwaliło, bo nawet nie lubię sztywnych lalek, ale nagle zapałałam nadludzką potrzebną posiadania takowej... Dobrze, że nie mam forsy, bo bym pewnie już próbowała coś zamówić...
- Madelaine
- Kontakt:
Zwłaszcza, że można mieć Scenkę po przejściach.Mono pisze:Scenki są fajne i jedna w kolekcji to nie zbrodnia
Kusimy