Wariuję, mam chcicę na lalkę!

Luźne rozmowy o lalkach
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
ayaaida
Kontakt:

Re: Wariuję, mam chcicę na lalkę!

Post autor: ayaaida »

Jeeeeenyyyy, śniła mi się Dal Joujou ;p nie mogę przestać o niej myśleć, chociaż wcześniej nawet nie zbliżyła się w okolice mojej wishlisty :facepalm: oczywiście mam już na nią sto pomysłów, już ją widzę w konkretnym wigu, ubraną, wpasowaną do mojej gromadki, AAAAAAAA!!! Ratunku!!! Przecież NIE CHCĘ różowej lalki!! :szok:

Awatar użytkownika
Leela
Kontakt:

Post autor: Leela »

KiciaKocia pisze:Skipper z pokoikiem, safari Barbie (ta od pluszowej zebry i żyrafy) oraz jeszcze jakaś w niebieskiej sukni
No to śliniłyśmy się do tego samego katalogu, też marzyłam o Safari Barbie. Jedyna lalka w niebieskiej sukni jaką tam widzę to akurat ubranko, SuperStar Fashions #3303.

I po co pisałaś o Skipper... mam konto evilBay, mam PayPal i mam klątwę pocztową dot. przesyłek zagranicznych więc nawet nie robię sobie wishlisty :(

Awatar użytkownika
KiciaKocia
Kontakt:

Post autor: KiciaKocia »

Leela pisze:
KiciaKocia pisze:Skipper z pokoikiem, safari Barbie (ta od pluszowej zebry i żyrafy) oraz jeszcze jakaś w niebieskiej sukni
No to śliniłyśmy się do tego samego katalogu, też marzyłam o Safari Barbie. Jedyna lalka w niebieskiej sukni jaką tam widzę to akurat ubranko, SuperStar Fashions #3303.

I po co pisałaś o Skipper... mam konto evilBay, mam PayPal i mam klątwę pocztową dot. przesyłek zagranicznych więc nawet nie robię sobie wishlisty :(
To było to wdzianko właśnie! Dzięki! To było dawno, dawno temu, gdy w ogóle nie znałam angielskiego (a i czytać po polsku ledwo umiałam), więc przeglądałam tylko obrazki, więc nie miałam pojęcia, że to tylko ubranko. (By the way - to ty licytujesz Cortney? Bo wczoraj nie było żadnego bidu a po tym jak o niej wspomniałam to ktoś na nią zalicytował)
"Nikt, kto wymiotuje, nie wygląda elegancko, a już widok rzygającego smoka jest chyba najgorszy."

Awatar użytkownika
Mangalarga
Kontakt:

Post autor: Mangalarga »

Obejrzałam te zdjęcia:
http://world-of-barbie-blog.blogspot.co ... -trip.html
I znów mam chcicę na Katniss, chociaż potrzebna mi trzecia Goddess w wersji (mniej lub bardziej) "Caucasian" jak dziura w moście...
Obrazek

Awatar użytkownika
Pariflora306
Kontakt:

Post autor: Pariflora306 »

Jak dla mnie to cała magia tych zdjęć nie leży w lalce, tylko w otoczeniu i wizji fotografującej :D
Wyszło ekstra ;)
Raz się żyje! Dlaczego mam sobie odmówić lalki, która mi się podoba i sprawia że się uśmiecham? Ja również nie widzę przeciwwskazań ;)

Wszystkich miłośników lalek zwłaszcza Monster High i Pullip zapraszam na mój blog

http://pariflora.blogspot.com/

Awatar użytkownika
Leela
Kontakt:

Post autor: Leela »

KiciaKocia pisze:(By the way - to ty licytujesz Cortney? Bo wczoraj nie było żadnego bidu a po tym jak o niej wspomniałam to ktoś na nią zalicytował)
Nie, to nie ja. Odpowiedź po tygodniu czasu ale naprawdę dopiero teraz pokazał mi się ten post jako nieprzeczytany, ja tak ciągle mam z tym forum :( A co do ubranka to też myślałam, że to cała lalka bo nic nie rozumiałam.

Nie czytam więcej tego wątku. Tak strasznie chciałam Katniss, ale nie miałam jak kupić i już prawie o niej zapomniałam a tu takie zdjęcia. Jak żyć? :( Pewnie, że to zdjęcia są świetne, ale mold Goddess jest taki piękny, eh.

Awatar użytkownika
Mono
Kontakt:

Post autor: Mono »

Pariflora306 pisze:Jak dla mnie to cała magia tych zdjęć nie leży w lalce, tylko w otoczeniu i wizji fotografującej
Fotografującego, dla ścisłości, to Charli :D
Ja też po tej sesji przypomniałam sobie, że Katniss chcę :|
W świecie Barbie
W razie problemów, proszę o kontakt przez FB, dziękuję.

Obrazek Obrazek

Awatar użytkownika
Nailini
Kontakt:

Post autor: Nailini »

Okej. Jest źle. Mam chcicę na Livki, ktorych prawie nie ma (killmenaow) :facepalm:
I na Moxie Teenz, ktorych u nas nie widzialam...

Ze nie wspomne o kilku barbarach..

:facepalm: :facepalm: :facepalm:

Awatar użytkownika
Urshula
Kontakt:

Post autor: Urshula »

Nailini - to bardzo dobry odruch! :) u mnie Barbie Hula Hair czeka na nowy dom :)

Awatar użytkownika
Mono
Kontakt:

Post autor: Mono »

Nailini, mów prędko jakie Livki, to moje ulubione lalki :hurra:
W świecie Barbie
W razie problemów, proszę o kontakt przez FB, dziękuję.

Obrazek Obrazek

Awatar użytkownika
Nailini
Kontakt:

Post autor: Nailini »

Na początek zakochałam się w Sophie.

Awatar użytkownika
Daga
Kontakt:

Post autor: Daga »

http://www.barbiecollector.com/shop/dol ... doll-17780
Zabierzcie te fotki ode mnieee, ja nie mam miejsca ani kasy na taką lalkę, ale jest taka piękna D:

Awatar użytkownika
LuLu
Kontakt:

Post autor: LuLu »

Nailini - Znam ten ból. Odkąd dowiedziałam się o istnieniu Livek to marzy mi się przynajmniej jedna. Ale póki co nie mogę sobie na żadną pozwolić. Ciągle łażę po SH z nadzieją, że uda mi się jakąś wygrzebać (czytałam gdzieś, że trafiają się), ale póki co nie znalazłam ani jednego SH, w którym były by jakiekolwiek lalki... Jedynie widzę wszędzie pluszaki ;(
Broken Doll in the Middle of Chaos...

Awatar użytkownika
Mangalarga
Kontakt:

Post autor: Mangalarga »

Mam ostatnio chcicę na Trixie z zestawu Speed Racer:
Obrazek
http://www.barbiecollector.com/shop/dol ... tset-m6592
Mam pomysł na lalkę zainspirowaną trochę postacią Abby Sciuto z NCIS i ona od razu przyszła mi do głowy.
Na FLTE zestaw jest po niezbyt wygórowanej cenie (biorąc pod uwagę, z którego roku jest zestaw), ale Ken jest mi do szczęście niepotrzebny.
Czy ewentualnie byłby ktoś, kto by odkupił ode mnie tego chłopka? :] Ma chyba ciałko jak Ken Fashionistas starszego typu. Tylko uprzedzam, że nie wiem, kiedy bym zamawiała ten zestaw.
Obrazek

Awatar użytkownika
Lacrima
Kontakt:

Post autor: Lacrima »

Ja chce pierwszą zmierzchową bellę na fashionistas... ta lalka jest tak sliczna, że jestem jej nawet w stanie wybaczyc pierwowzór!
Oczywiście nie ma letko i na flte musi być za 100, podczas gdy edek stoi po 50...
You can't buy happiness, but you can buy dollies. And that's kind of the same thing.
Mój flickr: http://www.flickr.com/photos/108814335@ ... 910744495/

ODPOWIEDZ