Z cyklu "zwariowałam, znów kupiłam lalkę"
- KiciaKocia
- Kontakt:
Re: Z cyklu "zwariowałam, znów kupiłam lalkę"
Interes życia - kolekcjonerska Disneyka za 1/4 swojej oryginalnej ceny!

"Nikt, kto wymiotuje, nie wygląda elegancko, a już widok rzygającego smoka jest chyba najgorszy."
- barbusia77
- Kontakt:
- Czarnab1
- Kontakt:
barbusiu Śliczna. Gratuluję okazji 
- Czarnab1
- Kontakt:
- Arima
- Kontakt:
A ja kupiłam nie tyle lalkę, co ciało, bo głowę już miałam.
I oto rezultat połączenia:

I oto rezultat połączenia:

- Soihime
- Kontakt:
Słodziak. ma takie śliczne usta i dłonie.
- Asiasta
- Kontakt:
Nowe nabytki w kolekcji.
Karolina
The 2019 Integrity Toys Convention, NU. Face - NYFW Karolin Stone by Asiasta Dolls collector from Poland, on Flickr
Paoppy Parker
2019 Integrity Toys Convention, Garden of Versailles - Poppy Parker by Asiasta Dolls collector from Poland, on Flickr
Poppy Parker
The 2019 Style Lab Collection: Keen - Poppy Parker... She's A Real Doll! by Asiasta Dolls collector from Poland, on Flickr
Karolina
The 2019 Integrity Toys Convention, NU. Face - NYFW Karolin Stone by Asiasta Dolls collector from Poland, on FlickrPaoppy Parker
2019 Integrity Toys Convention, Garden of Versailles - Poppy Parker by Asiasta Dolls collector from Poland, on FlickrPoppy Parker
The 2019 Style Lab Collection: Keen - Poppy Parker... She's A Real Doll! by Asiasta Dolls collector from Poland, on Flickr- Kamelia
- Moderator
- Kontakt:
Piękne! Gratulacje. 
- Asiasta
- Kontakt:
DziękujęPentesilea pisze:Piękne! Gratulacje.
The 2019 Style Lab Collection: Keen - Poppy Parker... She's A Real Doll! by Asiasta Dolls collector from Poland, on Flickr
The 2019 Integrity Toys Convention, NU. Face - NYFW Karolin Stone by Asiasta Dolls collector from Poland, on Flickr
2019 Integrity Toys Convention, Garden of Versailles - Poppy Parker by Asiasta Dolls collector from Poland, on FlickrBez wątpienia Poppy z ostatniego zdjęcia jest moją faworytką w kolekcji Poppy Parker.
- arigato78
- Kontakt:
Asiasta... Ujmę to krótko... JESTEŚ OKrrrrrrrrrrrrrrUTNA !!! ;-) Jak możesz się tak tutEJ chwalić tymi pięknymi laskami? Żartuję. I gratuluję tych wszystkich cudnych IT. To jest klasa (aczkolwiek lalki z takim fochem na twarzy i spojrzeniem gdzieś na bok nie są moim ulubionym typem).
Oglądasz na YT kanał "Suresh NY"?
- Czarnab1
- Kontakt:
Do mnie nareszcie dotarla lalka Echo Town Fiona.
Niestety pechowa, bo jest uszkodzona. Na szczęście artystka prześle nowy korpus w przyszłym miesiącu.
Lalka już jest w warsztacie, gdzie pracujemy nad wigiem i butami. Następny w kolejności jest strój, żeby nie zmarzła z zimna
Malowanie musi zaczekać na korpus.

W ubiegłym tygodniu przybyła Karolcia

Niestety pechowa, bo jest uszkodzona. Na szczęście artystka prześle nowy korpus w przyszłym miesiącu.
Lalka już jest w warsztacie, gdzie pracujemy nad wigiem i butami. Następny w kolejności jest strój, żeby nie zmarzła z zimna
Malowanie musi zaczekać na korpus.

W ubiegłym tygodniu przybyła Karolcia

- Asiasta
- Kontakt:
Hehearigato78 pisze:Asiasta... Ujmę to krótko... JESTEŚ OKrrrrrrrrrrrrrrUTNA !!! ;-) Jak możesz się tak tutEJ chwalić tymi pięknymi laskami? Żartuję. I gratuluję tych wszystkich cudnych IT. To jest klasa (aczkolwiek lalki z takim fochem na twarzy i spojrzeniem gdzieś na bok nie są moim ulubionym typem).
Nie obserwuję tego kanału.
To teraz pochwalę się kolejną ślicznotka z tegorocznego conventu.
Kicky - Poppy Parker™, The 2019 Style Lab Collection: Poppy Parker... She's A Real Doll! by Asiasta Dolls collector from Poland, on Flickrno i wylosowałam najnowszą Elyse Jasona W
- Asiasta
- Kontakt:
Kolejna nowa lalka w kolekcji Elyse
JWU Fall 2017 Elyse Jolie™ Jason Wu Collection by Asiasta Dolls collector from Poland, on Flickr
JWU Fall 2017 Elyse Jolie™ Jason Wu Collection by Asiasta Dolls collector from Poland, on Flickr- sandrinka
- Kontakt:
Ta pani właśnie do mnie jedzie 
Mam nadzieję, że nie będę musiała zwracać ani wymieniać i Monia będzie miała z kim spać w kartonie
Mam nadzieję, że nie będę musiała zwracać ani wymieniać i Monia będzie miała z kim spać w kartonie
- barbusia77
- Kontakt:
Ta seria była udana, raczej nie zdarzały się krzywopatrze z tego co pamietamsandrinka pisze:Ta pani właśnie do mnie jedzie
<3