Co przyniesie 2012 rok?

Luźne rozmowy o lalkach
Zablokowany
Awatar użytkownika
Mangalarga
Kontakt:

Re: Co przyniesie 2012 rok?

Post autor: Mangalarga »

Ponoć wzbudziła kontrowersje nawet wśród niektórych fanów serii, którym nie spodobało się, że bohaterka będzie mimo wszystko lalką Barbie.
Hamerykańscy, politycznie poprawni aż do bólu rodzice są po prostu żałośni :no: - przecież i ta lalka i Tokidoki to lalki kolekcjonerskie, nie zabawki. Ale oczywiście jak zwykle lalka koniecznie musi oznaczać zabawkę...

Btw, więcej zdjęć na razie chyba nie ma, ale na AngelicDreamz są bardziej szczegółowe fotki: LINK
Jest też informacja, że dostawy będą od sierpnia.
Obrazek

Awatar użytkownika
BarbieDream
Kontakt:

Post autor: BarbieDream »

Lacrima pisze:
Co to ?! I ile chcą? Skąd wziąść wiecej zdjęc? :slinka: Jak Lara Croft z łukiem.... Daaaajcie ! :beczy:
http://www.barbiecollector.com/shop/dol ... doll-w3320 - wszystko ze strony barbiecollector ;)

-- 25 kwi 2012, o 20:20 --

Empress of the Aliens :)

Obrazek

Awatar użytkownika
Mangalarga
Kontakt:

Właśnie miałam o niej napisać.
Jest przecudowna! :serducho: Uwielbiam w niej każdy detal! Wielka szkoda, że jest Gold Label, cena będzie zabójcza - pewnie tak jak tegoroczna The Mermaid (też Gold Label) będzie kosztować jakieś 100 dolców...
Obrazek

Awatar użytkownika
Stary_Zgred
Kontakt:

Post autor: Stary_Zgred »

BarbieDream pisze: Empress of the Aliens :)

Obrazek
Oho, Mattel ciągnie swój "kosmiczny styl". Już bogini galaktyki była piękna, ale ta - chyba ją gasi!
Obrazek

Awatar użytkownika
BarbieDream
Kontakt:

Stary_Zgred pisze:
Oho, Mattel ciągnie swój "kosmiczny styl". Już bogini galaktyki była piękna, ale ta - chyba ją gasi!
A mnie bogini galaktyki jakoś nie przyciągnęła... Empress strojem też nie, ale jej twarz jest zabójcza! Spójrzcie na te oczy!:

Obrazek

Awatar użytkownika
Mangalarga
Kontakt:

Raczej Goddess, wszędzie poznam ten nos :D
Ta lalka jest kompletnym zaprzeczeniem wszystkiego, z czym może kojarzyć się barbie przeciętnemu zjadaczowi chleba nieznającemu się na lalkach.
Obrazek

Awatar użytkownika
Only NM
Kontakt:

Post autor: Only NM »

Nie ważne ile będzie kosztowała, te oczy są warte tej ceny! Empress of the Aliens jest cudna, jednak jej ciało nie jest atutem, wolałabym by była na ciałku pivotal.
Hamerykańscy, politycznie poprawni aż do bólu rodzice są po prostu żałośni :no: - przecież i ta lalka i Tokidoki to lalki kolekcjonerskie, nie zabawki. Ale oczywiście jak zwykle lalka koniecznie musi oznaczać zabawkę...
Ja się nie dziwię, miałam okazję czytać tę książkę, i jest bardzo brutalna chociaż jest podłączona pod kategorie książek dla młodzieży!Przepraszam ale black label to nie jest jakaś super limitowana lalka, 30 $ to nie jest duża suma dla normalnego człowieka (nie licząc przesyłki), a z Barbie collector nie korzystają tylko kolekcjonerzy.
Do filmu mam wiele zastrzeżeń, co to za poroniony pomysł by ekranizować film gdzie dzieci zostają brutalnie zabijane, przez swoich rówieśników! Ludzie i tak są już wystarczająco ogłupieni niepotrzebnymi rzeczami, nie zdziwiłabym się by jakieś dziecko po przeczytaniu książki czy obejrzeniu filmu zabiło kogoś jak bohaterka. Takie filmy wywołują wielki wpływ na ludzką psychikę, zwłaszcza młodych ludzi. I nie łudźcie się że ten film obejrzą tylko dorośli, lub starsze nastolatki. Ale to tylko moje skromne zdanie.
Co do wyglądu lalki jest nienaganny, bardzo podobają mi się usta (w końcu jakaś z zamknięta paszczą). Nie wiem czy trafię ale to chyba mold Lea/Kyla? Cóż strój bym jej zmieniła, no ale to postać filmowa więc przeżyję te buty... Ona chyba ma ciało w stylu Fashionistas, bo wątpię by za tyle dali pivotal...
Życie, to nie jest sport dla widzów!
- Dzwonnik z Notre Dame

Jeśli chcesz mnie odwiedzić kliknij TUTAJ

Awatar użytkownika
BarbieDream
Kontakt:

Only NM pisze: Co do wyglądu lalki jest nienaganny, bardzo podobają mi się usta (w końcu jakaś z zamknięta paszczą). Nie wiem czy trafię ale to chyba mold Lea/Kyla? Cóż strój bym jej zmieniła, no ale to postać filmowa więc przeżyję te buty... Ona chyba ma ciało w stylu Fashionistas, bo wątpię by za tyle dali pivotal...
Nie, to mold Goddess, co do ciałka to najprawdopodobniej fashionistkowe, ale trzeba jeszcze poczekać a jakieś ownerskie zdjęcia..:)

Awatar użytkownika
BarbieDream
Kontakt:

Patzreci patrzcie! Są kolejne dwie nowe Barbie z serii DOTW i cała masa Cheerliderek. Czyżby sportsmenki z różnorodnymi moldami miały zastąpić Basics? http://papusilemele.com/2012/05/18/nout ... 2012-dotw/

Awatar użytkownika
Mangalarga
Kontakt:

Miałam je właśnie wkleić, znalazłam je na Flickrze, tam są zbliżenia na twarze :)

Bardzo podoba mi się różnorodność moldów cheerleaderek, jest nawet Superstar (ruda), Asha czy Nichelle. I chyba Becky/teen Skipper.
Chyba skuszę się na Superstarkę, nie jestem fanką tego moldu, nigdy jakoś specjalnie mnie nie zachwycał, ale jeśli rzeczywista lalka mi się spodoba, to biedny mój portfel.
Oby tylko trafiły na nasz rynek, przecież cheerleaderki są typowym elementem amerykańskiej kultury, u nas cheerleading nie jest specjalnie popularny.

-- 18 maja 2012, o 13:10 --

Tu są zbliżenia na twarze cheerleaderek:
http://www.flickr.com/photos/63709153@N08/7219724706/
Obrazek

Awatar użytkownika
Dark-Beauty
Kontakt:

Post autor: Dark-Beauty »

oooooo ;D
lukam lukam i robię sobie już chętkę :slinka:
Zapraszam :)
http://darkbeautydoll.blogspot.com/ (Barbie model muse - szycie)
http://dark-beauty-dal.blogspot.com/ (od niedawna little dal+obitsu 11cm)
http://www.flickr.com/photos/81974816@N02/ (galeria)

Awatar użytkownika
Mangalarga
Kontakt:

Właśnie doczytałam, że cheerleaderki mają być dostępne tylko na barbiecollector.com i w sklepach Walmart - pozostaje nam FLTE...
Obrazek

Awatar użytkownika
BarbieDream
Kontakt:

E tam, na pewno ktoś je będzie sprowadzał, a im szybciej pojawią się na FLTE tym będą tańsze :)
Rudy Superstar z zielonymi oczami to rzadkość - ciekawe czy się na nią "rzucą"? ;d
Podoba mi się jeszcze ta LeAnn... - pierwszy raz ten mold widzę :)

A tu (też na flicr) są jeszcze zbliżenia na dwie nowe z DOTW i Holiday brunetkę http://www.flickr.com/photos/eddollboy/ ... otostream/

ajatoco

Post autor: ajatoco »

A taka byłam z siebie dumna, że nie uległam Basicsom xD
Cheerleaderki przygarnęłabym jednak wszystkie.

Zablokowany