Hamerykańscy, politycznie poprawni aż do bólu rodzice są po prostu żałośni
Btw, więcej zdjęć na razie chyba nie ma, ale na AngelicDreamz są bardziej szczegółowe fotki: LINK
Jest też informacja, że dostawy będą od sierpnia.
http://www.barbiecollector.com/shop/dol ... doll-w3320 - wszystko ze strony barbiecollectorLacrima pisze:
Co to ?! I ile chcą? Skąd wziąść wiecej zdjęc?Jak Lara Croft z łukiem.... Daaaajcie !

Oho, Mattel ciągnie swój "kosmiczny styl". Już bogini galaktyki była piękna, ale ta - chyba ją gasi!BarbieDream pisze: Empress of the Aliens

A mnie bogini galaktyki jakoś nie przyciągnęła... Empress strojem też nie, ale jej twarz jest zabójcza! Spójrzcie na te oczy!:Stary_Zgred pisze:
Oho, Mattel ciągnie swój "kosmiczny styl". Już bogini galaktyki była piękna, ale ta - chyba ją gasi!

Ja się nie dziwię, miałam okazję czytać tę książkę, i jest bardzo brutalna chociaż jest podłączona pod kategorie książek dla młodzieży!Przepraszam ale black label to nie jest jakaś super limitowana lalka, 30 $ to nie jest duża suma dla normalnego człowieka (nie licząc przesyłki), a z Barbie collector nie korzystają tylko kolekcjonerzy.Hamerykańscy, politycznie poprawni aż do bólu rodzice są po prostu żałośni- przecież i ta lalka i Tokidoki to lalki kolekcjonerskie, nie zabawki. Ale oczywiście jak zwykle lalka koniecznie musi oznaczać zabawkę...
Nie, to mold Goddess, co do ciałka to najprawdopodobniej fashionistkowe, ale trzeba jeszcze poczekać a jakieś ownerskie zdjęcia..Only NM pisze: Co do wyglądu lalki jest nienaganny, bardzo podobają mi się usta (w końcu jakaś z zamknięta paszczą). Nie wiem czy trafię ale to chyba mold Lea/Kyla? Cóż strój bym jej zmieniła, no ale to postać filmowa więc przeżyję te buty... Ona chyba ma ciało w stylu Fashionistas, bo wątpię by za tyle dali pivotal...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość