Zadowolony Stanley ma swietny pokoj lalkowy i okolo 3000 lalek.
Czego i Wam kochani zycze!
Czemu niestety? A tak poza tym mógłby w sumie otworzyć muzeumprivace pisze:Na onecie czy jakimś innym też o nim pisali- najlepsze były komentarze, że to na pewno pedofil i lalki ma żeby zwabiać małe dziewczynki- eh te stereotypy
A Stanley ma faceta (niestety) który akceptuje i wspiera go w jego hobby.
Może gdzieś jakiś podobny jest, tylko się chowa ze swoim hobby, żeby nie wyjść na pedofila w oczach niezorientowanych i prędkich w ocenieprivace pisze:Niestety- bo jakby nie miał, to można by pomarzyć, że jest do wzięcia z tą całą kolekcją
Kto wie, może już jest mężem swojego partneraOnly NM pisze:Noż kurcze zajęty! Widziałam z nim wywiad na YT.
Myślę że facet który zbiera lalki ma niezwykłą wrażliwość, fajnie byłoby mieć takiego męża.
Heh... Chyba zacznę szukać takiego, bo mnie w hobby wspiera tylko siostra...Only NM pisze:Noż kurcze zajęty! Widziałam z nim wywiad na YT.
Myślę że facet który zbiera lalki ma niezwykłą wrażliwość, fajnie byłoby mieć takiego męża.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości