Śliczna dal - jak namówić rodziców?

Luźne rozmowy o lalkach
ODPOWIEDZ
Pullip_789
Kontakt:

Śliczna dal - jak namówić rodziców?

Post autor: Pullip_789 »

Witajcie, otóż ostatnio spodobała mi się pewna dal. Ten model od dawna mi się podobał, a teraz jest jeszcze piękniejszy bo osoba która sprzedaje, wymieniła obitsu, wig, chipy...Jednak mam już jedną lalkę, jest to pullip. I teraz chcę zamówić tą dal ale nie mam pieniędzy, to znaczy z ,,pozyczeniem " raczej nie byłoby problemu, ale z samym przekonaniem rodziców na kupno. Jak zamawiałam pullip to moja mama mówiła ,,wciagniesz się i będziesz chciała więcej ". Upss... Macie jakieś rady? JAK PRZEKONAĆ RODZICÓW NA DRUGĄ LALKĘ? ;( ;( ;(

Awatar użytkownika
Wiol
Kontakt:

Re: Śliczna dal - jak namówić rodziców?

Post autor: Wiol »

Mama ma rcję ;)

Awatar użytkownika
Miranda
Administrator
Kontakt:

Post autor: Miranda »

Zarobić.

JoannaS
Kontakt:

Post autor: JoannaS »

Może spróbuj zaproponować jakieś oszczędności, np. kupowanie ubrań w SH, Tak żeby po jakimś okresie uzbierała się ta kwota. Portfel rodziców nie jest z gumy, żeby kupić coś córce matka musi z czegoś zrezygnować. Np. żeby kupić swoim dzieciakom lepsze buty muszę czasem zrezygnować z fajnej lalki dla siebie :-)

Awatar użytkownika
HES
Kontakt:

Post autor: HES »

Pomagaj w obowiązkach domowych: odkurzaj, zmywaj naczynia ,wychodź z psem (jeśli masz psa) . Uzbierasz kwotę, albo będziesz w oczach rodziców tak miła że kupią ci tą lalkę. :D

Awatar użytkownika
EvilCupcake
Kontakt:

Post autor: EvilCupcake »

Akurat to powinna robić nieodpłatnie, zwłaszcza jeśli chodzi o wyprowadzanie psa. xD

Awatar użytkownika
Lunarh
Kontakt:

Post autor: Lunarh »

Możesz się umówić, że np. w nagrodę za ładne świadectwo, albo inne osiągnięcie. Pokaż rodzicom, że potrafisz dążyć do spełnienia marzeń. Niestety nic darmo nie przychodzi.

ODPOWIEDZ